Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ! ΖΗΤΟΥΝ 100 ΕΚΑΤΟΜ.ΕΥΡΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ; ΙΔΟΥ!

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τις εγγυήσεις που ζητούν οι εισαγγελείς προκειμένου είτε να αφήσουν ελεύθερους τους προφυλακισμένους είτε να μην τους προφυλακίσουν. Οι περιπτώσεις πέφτουν βροχή το τελευταίο διάστημα.
1. Κοντομηνάς: 5 εκατομμύρια ευρώ εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος. Τα'δωσε και αφέθηκε ελεύθερος. 
2. Φιλιππίδης: 2 εκατομμύρια ευρώ  εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος. Τα'δωσε και αφέθηκε ελεύθερος. 
3. Λαυρεντιάδης: Οι εισαγγελείς ζητούν 100 εκατομμύρια ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος! 

ΕΡΩΤΗΜΑ: Οι κύριοι εισαγγελείς γιατί πετάνε τα εκατομμύρια σαν να είναι μαρουλόφυλα; Δεν ενδιαφέρθηκαν από πού κι ως πού ο νεαρός Φιλιππίδης βρήκε τα 2 εκατομμύρια ευρώ να δώσει ως εγγύηση; Πόθεν έσχες δεν ζητούν; ΟΧΙ!  Πήραν τα 2 εκατομμύρια από τον νεαρό Φιλιππίδη χωρίς να ρωτήσουν πώς απέκτησε τόσα εκατομμύρια!
Πώς και με ποια κριτήρια ζητούν 100 εκατομμύρια από τον νεαρό Λαυρεντιάδη; Κέρδισε ΛΟΤΤΟ; 
Ή ζητούν μαύρο, λερωμένο-ξεπλυμένο χρήμα για να το βάλουν στα ταμεία του κράτους μόνο και μόνο να δικαιολογήσουν το ...πρωτογενές πλεόνασμα; 
Λένε δηλαδή: "Φερ΄τα λεφτά κι ας είναι απ'όπου θέλει να'ναι αρκεί να τα βάλουμε στα ταμεία του κράτους"!!!
Δηλαδή οι εισαγγελείς αντί να ενδιαφέρονται για το πόθεν έσχες δίνουν την εντύπωση ότι εξελίσσονται σε εισπράκτορες εγγυήσεων ακόμη και αν αυτές προέρχονται από μαύρο χρήμα! 
Τι γίνεται ρε παιδιά; 
Μπορούμε να υποθέσουμε και κάτι άλλο: Επειδή ο νόμος τους υποχρεώνει να επιστρέψουν τα χρήματα μετά την δίκη σε αυτούς που έδωσαν την εγγύηση, θα τα δώσουν σε...ομόλογα! Σαν και αυτά που έκλεψε το δημόσιοα από τους ομολογιούχους. Τους είπε ότι θα τα πάρουν...κουρεμένα μετά από 30 χρόνια! Θα τα πάρουν λοιπόν πίσω τα λεφτά τους και ο Φιλιππίδης και ο Κοντομηνάς και ο Λαυρενιτάδης αν τα δώσει! Πώς; Σε ομόλογα που θα λήγουν το 2045!!! 

1 σχόλιο:

  1. "Το χρήμα είναι δύναμηηη
    πάρα πολύ μεγάλη
    κι' αφού το επροτίμησες
    Χαλάλι σου χαλάλι" !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=WJVWjtP7Mu0
    Αφιερωμένο στην Εισαγγελία, 14 Φεβρουαρίου σήμερα :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή