Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

"ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ! ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΟΡΜΗΞΕΙ ΜΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΑΓΚΩΜΕΝΟ"!

Η "βάση" του θανάτου

γράφει ο Κυπριανός Χριστοδουλίδης

ιατρός


Η "μοίρα" μας δεν αλλάζει με την ψήφο. Αλλάζει, ή θα αλλάξει, χωρίς αυτή. Είναι η μόνη και μοναδική δύναμη παγκόσμιας καταγγελίας του "στημένου παιγχνιδιού" της δήθεν ελεύθερης και τάχα δημοκρατικής ψήφου. Οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι καθορίζουν τους υποψηφίους, οι οποίοι υποψήφιοι λένε, όσα λένε, προκειμένου η αγέλη των ψηφοφόρων να τρέξει στις κάλπες. Θέλει, η αγέλη, να ακούει τα αντιμνημονιακά, να ακούει νύχτα μέρα για τους κλέφτες, να διαβάζει μετά μανίας για τα όργια της λεηλασίας, η οποία έγινε και θα εξακολουθήσει να γίνεται - οι τοκογλύφοι θα μπουκώσουν τα στόματα αυτών που τώρα φωνάζουν - και με όλα αυτά τα απωθημένα θα ορμήσει με το ψηφοδέλτιο δαγκωμένο.

"Εξω οι βάσεις του θανάτου"
"ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο"
Ποιος τα ξεχνά;

Βάση θανάτου κατάντησε η Ελλάδα και μέλη του συνδικάτου μας έκαναν . Άλλαξε όμως όνομα το συνδικάτο. Τώρα το λένε ΕΟΚ και ΔΝΤ. Βάση θανάτου θα γίνει σε λίγο όλη η υφήλιος. Οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι δεν έχουν άλλη επιλογή.

1 σχόλιο:

 1. ΘΑ ΟΡΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΨΙΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ
  ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

  Αρχική » Υγεία » Σε ποιες χώρες ζουν οι άνδρες με τα μεγαλύτερα προσόντα;
  Σε ποιες χώρες ζουν οι άνδρες με τα μεγαλύτερα προσόντα;
  Δημοσιεύθηκε στις 19 Οκτωβρίου, 2013 11:37 στην Κατηγορία: Υγεία

  Μέγεθος κειμένου: α+ α-
  Μπορεί μέχρι πρότινος να προγραμματίζατε το ταξίδι σας με βάση τις φυσικές ομορφιές και τα αξιοθέατα που διαθέτει ένας δημοφιλής προορισμός αλλά φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε τα κριτήρια σας. Μια πρωτοποριακή εφαρμογή του Twitter@ onionslayer δίνει την δυνατότητα σε όλους τους χρήστες του να ανακαλύψουν τους άνδρες σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη με τα μεγαλύτερα …προσόντα.
  Χάρη σε μια εφαρμογή οι απανταχού λάτρεις του Twitter μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες όχι των τουριστικών αξιοθέατων της κάθε χώρας αλλά των προσωπικών λεπτομερειών των ανδρικών προσόντων. Αναλυτικότερα η εφαρμογή αυτή που κάνει »θραύση» στο εξωτερικό περιλαμβάνει έναν χάρτη ο οποίος έχει χαρτογραφήσει τις χώρες που ζουν οι άνδρες με το μεγαλύτερο μέγεθος πέους σε στύση ανά χώρα.
  Έτσι ο χάρτης παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με το μέγεθος για κάθε χώρα στη γη, ενώ βάζει σε κάθε έθνος έναν κωδικό χρώματος αλλά και το εύρος μέτρησης σε εκατοστά. Όπως προκύπτει από τον χάρτη οι άνδρες με τα μεγαλύτερο μεγέθους πέους ζουν στην Νότια Αμερική- Ισημερινός,στην Κολομβία και στην Βενεζουέλα – ενώ οι Έλληνες έρχονται ένατη στην παγκόσμια κατάταξη. Οι μεγάλοι χαμένοι..είναι όσοι ζουν στην Κίνα και στην Ινδία.
  Όπως προκύπτει από τον χάρτη το μέσο μέγεθος πέους σε στύση ανά χώρα είναι:
  Δημοκρατία του Κονγκό 18 εκ
  Εκουαδόρ 17,7 εκ
  Γκάνα 17,2 εκ
  Κολομβία 17 εκ
  Ισλανδία 16,5 εκ
  Ιταλία 15,7 εκ
  Νότια Αφρική 15,2 εκ.
  Σουηδία 14,9 εκ.
  Ελλάδα 14,7 εκ.
  Γερμανία 14,4 εκ.
  Νέα Ζηλανδία 13,9 εκ.
  Βρετανία 13,9 εκ.
  Καναδάς 13,9 εκ.
  Ισπανία 13,9 εκ.
  Γαλλία 13,4 εκ.
  Αυστραλία 13,2 εκ.
  Ρωσία 13,2 εκ.
  ΗΠΑ 12,9 εκ.
  Ιρλανδία 12,7 εκ.
  Ρουμανία 12,7 εκ.
  Κίνα 10,9 εκ.
  Ινδία 10,1 εκ.
  Ταϊλάνδη 10,1 εκ.
  Νότια Κορέα 9,6 εκ.
  Βόρεια Κορέα 9,6 εκ.

  http://www.karfitsa.gr/2013/10/19/se-poies-xores-zoyn-oi-andres-me-ta-mega/
  iatropedia.gr
  Ετικέτες: άνδρες, μεγαλύτερα, Προσόντα

  ΑπάντησηΔιαγραφή