Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΣΙΠΑΚΙ! Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΘΑ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ! ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΡΟΜΠΟΤ!!!

Το πρόβλημα της φόρτωσης λύθηκε για τα RFID-chips: η θερμοκρασία του σώματος θα φορτίζει την μπαταρία του. Το Google Glas, θα διαβάζει το πρόσωπο σας και θα ξέρει τι ακριβώς θα θέλατε.
Το αγγλικό κρατικό κανάλι BBC δημοσίευσε ενα αρθρο με τον τίτλο: Γιατί χρειάζομαι το τσιπαρισμα; Σύμφωνα με το κανάλι το τσιπ θα σας λύσει όλα τα σύγχρονα προβλήματα. Όπως την προστασία της ηλεκτρονικής σας ταυτότητας όταν πληρώνετε τους νταβατζηδες για την προστασία των χρημάτων σας, να μην χάσετε τα παιδιά σας (παλιό αλλα πάντα ισχυρό επιχείρημα για τους γονείς) κτλ.
Το πιο ωραίο ειναι επιδη δεν είστε σε θεση να θυμάστε όλους τους κώδικες που σας έχουν φορτώσει γιατί σαν πρόβατα που είστε ελπιζετε ότι ο Τσοπανης θέλει μόνο την προστασία σας. Έτσι σας φορτώνει με ευκολίες για να σας εχει οπότε θέλει στο χέρι. Μπα όχι δεν νομίζω ότι τα εγγλεζακια τα πανε για σφαξιμο! Εσείς τι νομίζετε;
Για την νεολαία μάλλον ειναι πολυ αργά, ήδη η ηλεκτρονική εύκολια που προσφέρουν όλα τα σύγχρονα μηχανάκια σαν τα smartphones θα τους έρθει κουτί, όπως λέμε στην λαϊκή.
Έλληνες, για αυτούς που ακόμα αισθάνονται έλληνες, η προδοσία μας εχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρονια. Βρισκόμαστε σε μεταβατική εποχή. Τα κάθε λογής εγγλεζακια δεν ειναι νοητικα τόσο μακριά όπως είστε εσείς! Το DNA σας διαφέρει, εσείς είστε οι πολεμιστές, εσείς τους φέρατε τα φώτα....μόνο εσείς μπορείτε.
Οι κρυπτοεβραικη κυβέρνηση σας, μελλοντική και μη (Σαμαρας, Τσιπρας) θέλουν ενα πράγμα. Τον αφανισμό μας σαν έθνος.
Ποτε θα έρθει η ευλογημένη μέρα;;;

TO KOΡΑΚΙ

1 σχόλιο:

  1. ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ , ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΩΛΟΜΕΡΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΔΟΚΛΑΝΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ Η ΣΥΣΚΕΥΗ.
    ΓΕΜΙΣΜΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ,ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ DATA ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΕΝΩ ΕΓΩ ΘΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΘΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΑΡΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΣΙΠΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή