Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ...ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΚΑΪΛΗ;

Τα..φάρμακα φαίνεται να “κέρδισαν” την Εύα Καϊλή(και την αδερφή της Μανταλένα σύμφωνα με πληροφορίες). Η όμορφη Θεσσαλονικιά λειτουργεί ως εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ενωσης Φαρμακοβιομηχάνων, αφού, όπως φαίνεται, κάποιοι εκτίμησαν -και δικαίως- ότι η ελκυστικότητα του προσώπου της θα μπορούσε να έχει ευεργετικές συνέπειες για την Ενωση.
e-reportaz.gr
Σχόλιο "Α.Π.": Εμάς εδώ δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το νέο επάγγελμα της κας Καϊλή, αλλά κάναμε την ανάρτηση για να της τα χώσουμε και πάλι! Αυτό το άτομο ευθύνεται τα μέγιστα για τα "ναι" στη σφαγή του λαού  που ψήφιζε ως βουλευτίνα. Ψήφισε τα μνημόνια και τις εντολές των τροϊκανών. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτη. ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ!

2 σχόλια:

  1. ΑΝΑΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ , ΑΣΧΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ.
    ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ,ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    Η ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ.
    ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ,ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟΥΣ ΒΥΖΟΥΣ,ΩΡΑΙΑ ΚΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ,ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΙΧΑΝΩΝ Ή ΠΛΑΣΙΕ ΦΑΡΜΑΚΩΝ .
    ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΉΞ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΙΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΝ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ DUBAI ΑΛΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ....
    ΔΕΝ ΛΕΩ ΩΡΑΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΕΙΣΑΙ ,ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΩΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕ .
    ΚΥΡΙΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ;
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ .
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΝΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΠΝΕΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.
    ΣΤΗΝΕΣΑΙ ΣΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΕ ΜΑΛΛΙ ,ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΣΕΙ Ο ΦΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΡΦΗ.
    ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΜΟΡΦΕΣ ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΝΕΥ "ΠΑΙΞΙΜΑΤΟΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή