Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ! 120 ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ! ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ!

Χαμός έγινε στην οδό Ναυαρίνου στο Χολαργό όταν καταγγέλλων (άγνωστος ποιος) κάλεσε την τροχαία να δώσει κλήσεις σε όλα τα κατά μήκος του δρόμου, σταθμευμένα οχήματα! Οι ευσυνείδητοι τροχαίοι μοίρασαν κλήσεις σε όλα τα αυτοκίνητα, 120 περίπου στο σύνολό τους! Οι τροχαίοι προφανώς θα πάρουν και...μπόνους! 
Το σκηνικό όμως έγινε ιδιαίτερα εκρηκτικό όταν οι ιδιοκτήτες των οχημάτων οι οποίοι μένουν στις παρακείμενες πολυκατοικίες, διαμαρτυρήθηκαν εντόνως στη δημοτική αρχή Ππάγου-Χολαργού για τις κλήσεις που δέχτηκαν, σε σημείο όπου μπορούν να σταθμεύουν! Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από την διπλή διαχωριστική γραμμή (για απαγόρευση προσπέρασης) που μπήκε στο οδόστρωμα με συνέπεια αυτή η διαγράμμιση να είναι η ατιία του κακού. 
Ο κ. Δασκαλόπουλος με συνεχή τηλεφωνήματά του τόσο στην τροχαία Αγίας Παρασκευής όσο και στην κεντρική υπηρεσία στην Αθήνα, εξασφάλισε την διαβεβαίωση ότι θα σβηστούν όλες οι κλήσεις κι έτσι δεν θα πληρώσουν οι παθόντες το επιβληθέν ποσό.  
Η δημοτική αρχή θα αλλάξει τη διαγράμμιση στο δρόμο κάνονταας διακεκομμένη την λωρίδα.  

6 σχόλια:

  1. Πολύ φιλολαϊκή ενέργεια να σβηστούν οι κλήσεις. Ηθελα νά 'ξερα όμως ποιός τηλεφώνησε στην τροχαία για να μπουν οι κλήσεις και ποιός έκανε τη διαγράμμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δασκαλόπουλος, αφού πρώτα έδωσε εντολή για την υπάρχουσα διαγράμμιση της Ναυαρίνου (που θα ήταν και η σωστή, εφόσον δεν στάθμευε κανένα αυτοκίνητο κατά μήκος της), τώρα παριστάνει τον... συμπονετικό, πραγματοποιώντας... συνεχή τηλεφωνήματα! Οι κλήσεις που έκοψε η Τροχαία προφανώς και είναι νομιμότατες και ολόσωστες, άσχετα αν με αυτή τη λογική κάθε μέρα θα έπρεπε να κόβονται τρισεκατομμύρια αντίστοιχες. Το πρόβλημα έγκειται στο ότι εξ αρχής η Δημοτική Αρχή (εν προκειμένω οι Ξύδης-Δασκαλόπουλος) δεν μερίμνησε ώστε, είτε η διαγράμμιση να γίνει διαφορετικά, είτε να μη γίνει καθόλου (όπως ανέκαθεν ίσχυε, μέχρι να γίνει προ ολίγων μηνών), είτε οι υπάρχουσες θέσεις στάθμευσης να νομιμοποιηθούν και να μονιμοποιηθούν, στα πρότυπα εκείνων των οδών Περικλέους και Φανερωμένης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ που γράφεις το δεύτερο σχόλιο είσαι τουλάχιστον απαράδεκτος και ίσως αυτός που τηλεφώνησε στην τροχαία .Ντοπη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ? ΚΑΤΟΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ,ΟΙ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΡΕ ΧΟΥΜΑΑΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ που απαντάς στο 2ο σχόλιο έχεις ακούσει αυτό που λένε "όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται" ; Μήπως, τελικά, ξέρεις ποιός τηλεφώνησε ; Μήπως είσαι "ο τρίτος άνθρωπος" ;
    Για να δούμε αν είσαι μάγκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτός που έδωσε την εντολή για διαγράμμιση εκείνη την ημέρα πλερώθηκε το μεροκάματο ; Αυτός που έβαλε τις κλήσεις εκείνη την ημέρα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ και χωρίς να ξέρει πότε στάθμευσαν τα αυτοκίνητα πλερώθηκε το μεροκάματο ; Αυτός, ιδίως, που ύστερα από όλα αυτά ενήργησε για να σβηστούν οι κλήσεις δεν πρέπει να πλερωθεί αναλόγως ;
    Για βόδια εξακολουθούν ακόμα να μας περνάνε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή