Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ "ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ" ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή και εκεί μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε συνάδελφό του την οποία αποκάλεσε στον αέρα… "αγενέστατη".
«Οι πρώτοι που κράζουν είναι οι συνάδελφοι. Ήταν μια συνάδελφος πέρυσι με ένα περιστατικό που είχε γίνει και έλεγε” ο σεβασμός δεν απαιτείται κερδίζεται”. Όχι, ο σεβασμός απαιτείται δεν κερδίζεται. Συνάδελφοι που σε παρακαλούν να τους πάρεις στη δουλειά, έτσι. Αυτό ήταν με μια συνάδελφο την Ελένη Τζώρτζη… Μια αγενέστατη συνάδελφος, η οποία άστο τώρα εντάξει… Συνάδελφος τέλος πάντων…» είπε ο ηθοποιός. Φυσικά εκείνη δεν το άφησε να πέσει κάτω και του απάντησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. 

Σχόλιο "Α.Π." : Την αγένεια του κ. Φιλιππίδη την βιώσαμε κι εμείς, πριν από 1-2 χρόνια, ερχόμενος στο θέατρο Παπάγου για να παίξει στο έργο "Μπακαλόγατος". Τον περιμέναμε στο θέατρο 2 ώρες πριν την έναρξη της παράστασης. Μόλις του ζητήσαμε συνέντευξη, ξέρετε ποια ήταν η απάντησή του; "Μην μιλάτε μαζί μου. Εκεί, απευθυνθείτε, στον κύριο Θ..."! Ουσιαστικά μας απέκλεισε από κάθε διάλογο μαζί του δείχνοντας μας την πόρτα...εξόδου προς τον κ. Θε..., τον συνεργάτη του. Μαζί του θα μιλούσαμε εφόσον γινόταν αποδεκτό το αίτημά μας από τον συνεργάτη του! Μιλάμε για Περίπτωση! Ούτε σταρ του Χόλυγουντ που πήρε βραβείο Όσκαρ δεν θα έκανε έτσι! 
Το βίντεο είναι από το gossip-tv.gr

2 σχόλια:

  1. SPECIAL ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΕΣ ....
    ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΕΣ Ή ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ...............

    http://www.bonadiva.com/product_list.php?id=2&lang=gr&show=all&gclid=CKe9y6uNy7wCFQKWtAodBH8ApQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΔΗΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΡΚΟΔΕΙΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ-ΜΑΪΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΪΜΟΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή