Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΣΑΚΚΑ! ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΡΕ. ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ!

Αγνοούνται τα ίχνη του κατηγορούμενου για συμμετοχή στους Πυρήνες της ΦωτιάςΚώστα Σακκά, ο οποίος δεν εμφανίστηκε την Κυριακή στο Α.Τ. Καμινιων όπως προέβλεπαν οι περιοριστικοί όροι με τους οποίους είχε αποφυλακισθεί.

Ονεαρός Σακκάς είχε αφεθεί ελεύθερος με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, μετά την απεργία πείνας στην οποία είχε προχωρήσει θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του. 

Τελικώς αφέθηκε ελεύθερος, αφού του επιβλήθηκε εγγύηση 30.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα απαγόρευση συναναστροφής με συγκατηγορούμενούς του, απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού Αττικής, υποχρεωτική εμφάνιση ανά τακτά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα και υποχρεωτική διαμονή στη δηλωθείσα από αυτόν διεύθυνση κατοικίας.

Τον περασμένο μήνα είχε ξανασυλληφθεί και αφεθεί εκ νέου ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο Σακκάς αρνείται ότι ανήκει στη "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς". Μην ανησυχείτε παλληκάρια της ελληνικής κυβέρνησης. Ας κυκλοφορεί και ο Χριστόδουλος και ο Σακκάς και ο Μαζιώτης ελεύθεροι. Σημασία έχει να παραμείνει στις φυλακές ο Μιχαλολιάκος και οι συνεργάτες του. Αυτοί εκπροσωπούν την πιο βαριά εγκληματική οργάνωση της χώρας!!! Γκε γκε; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου