Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ! ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ !!!

ο γιατρός Κυπριανός Χριστοδουλίδης ο οποίος δίνει επί χρόνια αγώνες κατά της δωρεάς οργάνων σώματος  από δήθεν νεκρούς,  μας έστειλε το εξής σχόλιο:

Όταν γεννούν οι νεκροί!

"Η γέννηση του παιδιού ακολουθήθηκε από τον θάνατο της γυναίκας του, που από τον Δεκέμβριο είχε διαπιστωθεί «εγκεφαλική νεκρή» από το ιατρικό προσωπικό του μαιευτηρίου".

κυπριανός χ.

Οι εγκεφαλικά διεστραμμένοι θα βγουν να μας πουν : Όπως τα όργανα της εγκεφαλικά "νεκρής" μητέρας έδωσαν ζωή στο κυοφορούμενο βρέφος, έτσι ακριβώς συμβαίνει και με τα αφαιρούμενα όργανα των άλλων "νεκρών". Δίνουν , ή μάλλον χαρίζουν, ζωή σε άλλους.

Τόση είναι η διαστροφή τους. Διότι ποτέ δεν θα πουν ότι αυτή η ζωή, που προήλθε από μια εγκεφαλικά "νεκρή", δεν θα έχει στη συνέχεια ανάγκη να ζει κατόπιν λήψεως πανάκριβων φαρμάκων και συνεχών ιατρικών εξετάσεων, προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή, όπως συμβαίνει με τους μεταμοσχευμένους. Θα συνεχίζει να ζει, αφού βέβαια ξεπεράσει τα προβλήματα της πρόωρης - 28η εβδομάδα - γέννησης. Το εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου.

Υστερόγραφο
Η δημοσιογραφία της παραπλάνησης και παραπληροφόρησης, όπως είναι αυτή των μεταμοσχεύσεων, δεν θα μας δώσει ποτέ τη συνέχεια του μικρού Iver. Για κάποιους άλλους ο κανόνας αυτός δεν τηρείται, π.χ., όταν συμβεί να αποκτήσουν - σημ. δεν μας λένε πώς - απόγονο. 


Σχόλιο "Α.Π.". Γιατρέ, αυτή την μάνα, θα μπορούσαν, άλλοι διεστραμένοι γιατροί να έλεγαν στον πατέρα του παιδιού ότι δεν έχει ελπίδες να ζήσει και ...καλό θα ήταν να της πάρουν τα όργανα και να τα δωρίσουν,  σκοτώνοντας έτσι και την ίδια και το παιδί που κυοφορούσε. Το γεγονός ότι την κράτησαν στη ζωή, κυρίως λόγω της πίστης του συζύγου της, αποδεικνύει ότι δεν είναι νεκρή και ίσως αν ο Θεός το θέλει και κάνει το θαύμα Του,  μπορεί και αυτής ο εγκέφαλος να επανέλθει και να ανανήψει. 

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ φίλε κύριε Βραχιολίδη

    Είναι ακριβώς, έτσι, όπως το περιγράψατε. Και θα συμπλήρωνα, όπως οι νεφρικά "νεκροί' (: πάσχοντες από νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου) έχουν την ανάγκη του μηχανήματος (:τεχνητός νεφρός) κάθαρσης του αίματος, κατά τον ίδιο τρόπο και οι εγκεφαλικά "νεκροί", δηλαδή οι πάσχοντες από εγκεφαλική (νευρική) ανεπάρκεια τελικού σταδίου, έχουν κι αυτοί την ανάγκη μηχανήματος για να κρατηθούν στη ζωή. Δηλαδή, για να αντιμετωπισθεί η πάθηση από την οποία πάσχουν. Συγκεκριμένα, η βαρειά εγκεφαλική θλάση - μπορεί να μην υφίσταται - σε συνδυασμό με τη νωτιαία καταπληξία. Αυτές οι δυο βλάβες ονομάζονται σήμερα συλλήβδην "εγκεφαλικός θάνατος", αλλά δεν είναι καθόλου θάνατος. Είναι ένα βαρύτατο νοσολογικό σύνδρομο, το οποίο η αποτελούμενη από νεκρούς, ψυχή τε και σώματι, επιτροπή Harvard κατέταξε στην κατηγορία του θανάτου και όχι της νόσου. Η νέα σιωνιστική ιατρική - και άλλη - επιστήμη αυτά διδάσκει και όποιος λέει άλλα, οι θύρες των Πανεπιστημίων - καλύτερα Ασύλων, χωρίς όμως ιερό και όσιο - παραμένουν γι΄ αυτόν κλειστές.

    Υστερόγραφο
    Μη νομίσεις, αγαπητέ φίλε, με αυτό το τελευταίο που έγραψα, ότι χτύπησα ποτέ την πόρτα του Ασύλου. Ποτέ δεν το έκανα και ούτε θα το κάνω. Γνωρίζω πολύ καλά ποιους στεγάζει το Άσυλο - χωρίς ιερό και όσιο, επαναλαμβάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή