Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ! ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΤΩΡΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ...ΚΡΥΦΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ  "ΚΑΨΕΙ" ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ! 
Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ "οι εφορίες θα ελέγχουν πλέον κάθε δαπάνη των καταναλωτών σε ασφαλιστικές εταιρίες, ιδιωτικά θεραπευτήρια και Δημόσιες Επιχειρήσεις Κοινής Ωφέλειας, και πρέπει να αποσταλούν στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων κατά περίπτωση από τον Φεβρουάριο έως και την 31 Μαρτίου.
Πρόκειται για στοιχεία που υποχρεούνται να αποστείλουν στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και θεραπευτήρια, ΔΕΚΟ και άλλοι φορείς προκειμένου να αξιοποιηθούν στο πλαίσιο της πολιτικής διασταυρώσεων για την πάταξη της φοροδιαφυγής".

Στην ουσία πρόκειται για ηλεκτρονικό φακέλωμα-στραγγάλισμα με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη που απεστάλη στους αρμόδιους φορείς.
Οι τράπεζες αφού κάνουν φύλλο και φτερό τις κινήσεις λογαριασμών, τους τόκους καταθέσεων, τις συναλλαγές με κάρτες θα πρέπει να ενημερώνουν το ΚΕΠΥΟ.

Τα στοιχεία στο ΚΕΠΥΟ θα πρέπει να έχουν αποσταλεί έως τις 28 Φεβρουαρίου, ενώ όσον αφορά ειδικά στις κινήσεις λογαριασμών άνω των 50.000 ευρώ, η καταληκτική προθεσμία είναι η 31η Μαρτίου.

Για ελεύθερους επαγγελματίες που διατηρούν λογαριασμούς άνω των 200.000 ευρώ και επιχειρήσεις με λογαριασμούς άνω των 300.000 ευρώ, τα στοιχεία που θα στέλνουν οι τράπεζες στο ΥΠΟΙΚ, συνιστούν πραγματική ακτινογραφία κάθε τραπεζικής κίνησης, καθώς θεωρείται ότι κινούνται στη ζώνη υψηλού κινδύνου.

Μάλιστα, για αυτή την κατηγορία φορολογουμένων οι τράπεζες θα στέλνουν στην Εφορία εκτός από ΑΦΜ και αριθμό δελτίου ΑΤ και τη διεύθυνση, αλλά και τα τηλέφωνα του πελάτη, αναλυτικά στοιχεία για όλους τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, συνδικαιούχους και κάθε στοιχείο για κάθε ευρώ που μπήκε ή βγήκε από το λογαριασμό τους.
Αφού οι κυβερνώντες και οι πολιτικοί ολετήρες δεν έδωσαν λογαριασμό για το πού πήγαν τα δισεκατομμύρια που κατάκλεψαν από τον ελληνικό λαό, αφού φόρτωσαν με αποφάσεις τους 233 δις ευρώ χρέη των Τραπεζών στους φορολογούμενους,  έρχονται τώρα και δημιουργούν στρατόπεδα συγκέντρωσης και κατέργων για τους πολίτες απαιτώντας τους να δώσουν λογαριασμό για το κάθε ευρώ που ξόδεψαν. 
Θα έρθουν λοιπόν να πουν στον πολίτη:. "Ξόδεψες παραπάνω ΔΕΗ; Άναψες το θερμοσίφωνο για 3 ώρες; Άρα έχεις λεφτά, έχεις κρυφά έσοδα. Για να ανάψεις τον θερμοσίφωνο για τόσες ώρες πρέπει να πληρώσεις αυτό τον πρόσθετο φόρο επειδή όσα έχεις δηλώσεις δεν συνάδουν με τα έξοδα που έχεις κάνει"! 
Αφού καταλήστεψαν τον κοσμάκη, τώρα έχουν περάσει στον αποτεφρωτήρα! Στα κάτεργα θα δουλεύουν οι Έλληνες και θα υποχρεώνονται να δίνουν λογαριασμό ακόμη και για τον καφέ που πίνουν!
Μήπως σας θυμίζουν όλα αυτά φασιστιστικά-απολυταρχικά καθεστώτα; 
Και πού είστε ακόμη! Ακόμη δεν είδαμε τίποτε! 
Αν ο κόσμος δεν αποφασίσει να αλλάξει την μοίρα του, σε λίγο θα μείνει χωρίς σπίτι και θα κοιμάται στα τσαντίρια χωρίς να προλάβει να καταλάβει πώς του συνέβησαν όλα αυτά. 

2 σχόλια:

  1. Η "βάση" του θανάτου

    "Αν ο κόσμος δεν αποφασίσει να αλλάξει την μοίρα του, σε λίγο θα μείνει χωρίς σπίτι και θα κοιμάται στα τσαντίρια χωρίς να προλάβει να καταλάβει πώς του συνέβησαν όλα αυτά"

    κυπριανός χ
    Η "μοίρα" δεν αλλάζει με την ψήφο. Αλλάζει, ή θα αλλάξει, χωρίς αυτή. Είναι η μόνη και μοναδική δύναμη παγκόσμιας καταγγελίας του "στημένου παιγχνιδιού" της δήθεν ελεύθερης και τάχα δημοκρατικής ψήφου. Οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι καθορίζουν τους υποψηφίους, οι οποίοι υποψήφιοι λένε, όσα λένε, προκειμένου η αγέλη των ψηφοφόρων να τρέξει στις κάλπες. Θέλει, η αγέλη, να ακούει τα αντιμνημονιακά, να ακούει νύχτα μέρα για τους κλέφτες, να διαβάζει μετά μανίας για τα όργια της λεηλασίας, η οποία έγινε και θα εξακολουθήσει να γίνεται - οι τοκογλύφοι θα μπουκώσουν τα στόματα αυτών που τώρα φωνάζουν - και με όλα αυτά τα απωθημένα θα ορμήσει με το ψηφοδέλτιο δαγκωμένο.

    "Εξω οι βάσεις του θανάτου"
    "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο"
    Ποιος τα ξεχνά;

    Βάση θανάτου κατάντησε η Ελλάδα και μέλη του συνδικάτου μας έκαναν . Άλλαξε όμως όνομα το συνδικάτο. Τώρα το λένε ΕΟΚ και ΔΝΤ. Βάση θανάτου θα γίνει σε λίγο όλη η υφήλιος. Οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι δεν έχουν άλλη επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΝΔΠΑΣΟΚ ΑΕ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή