Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ..ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ!

Το παρακάτω ανώνυμο ως συνήθως σχόλιο, θέλει να μας μάθει και δημοσιογραφία και αγγλικά αναφορικά με το Greek Freak Nation που ανήρτησε την φανέλα του ο Έλλην (κατά τα άλλα) Αντετοκούμπο. Διαβάστε το σχόλιο του εξυπνάκια ανώνυμου και πιο κάτω ας πάρει στα μούτρα την απάντηση του ιατρού Κυπριανού Χριστοδουλίδη, μπας και ξεστραβωθεί!
Σχόλιο ανώνυμου-εξυπνάκια: "ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΖΩΑ..ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ,ΤΟ NATION ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ "ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΤΟΥ ΝΒΑ" ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ,ΑΛΛΟ "GREEK FREAK" NATION ΚΑΙ ΑΛΛΟ NATION OF GREEK FREAKS ΠΡΟΦΑΝΩΣ.ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ "ΚΑΜΑΚΙ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΑΙΝΑ ΚΑΙ ΦΛΕΡΤ ΠΧ".
Απάντηση ιατρού Κυπριανού Χριστοδουλίδη: 
Στην υπηρεσία του αθλητισμού και της φρίκης

Στο χώρο του πολιτισμικού αθλητισμού - το διαφημιστικό σύνθημα λέει : "στην υπηρεσία του αθλητισμού και του πολιτισμού " - εκτός άλλων κυκλοφορεί και το "ομαδάρα θεά". Άλλωστε, μη ξεχνάμε ότι ο Μαραντόνα λατρεύεται στη χώρα του σαν άγιος. Επόμενο είναι κάθε το σχετιζόμενο με τη μπάλα των χεριών ή των ποδαριών να αποκτά θρησκευτική χροιά, τώρα μάλιστα που οι θρησκείες αρχίζουν έκδηλα να ξεφτίζουν. 

Το κενό αναπληρώνουν η "θεά ομαδάρα", οι ποδοσφαιριστές και βολεϊμπολίστες "θεοί" και πολλοί άλλοι επιδιδόμενοι σε αθλήματα και (άθλιους) άθλους. Ήδη εμείς ετοιμαζόμαστε να βαφτίσουμε το νέο γήπεδο της ΑΕΚ σε "στάδιο Αγία Σοφία". Τα "γαμοσταυρίσματα" και οι "χριστοπαναγίες" θα ακούγονται στον πλέον κατάλληλο με ονομασία χώρο..

Η γλώσσα συνοδεύει όλη αυτή την κατρακύλα, για να έχουμε, έτσι, και την ιδιάζουσα διάλεκτο της εξέδρας με τις εκδοχές του greek freak nation, όπου άλλοι το θέλουν απαξιωτικό για τους Έλληνες και άλλους να το θεωρούν επαινετικό.

Τόσο οι πρώτοι, όσο και οι δεύτεροι ξεχνούν ένα πράγμα, ότι το freak έχει ελληνική την προέλευση - εκ του φρίττω, όθεν και η φρίκη - το δε σπουδαιότερο, για τους ρέκτες του διαφημιστικού μηνύματος "στην υπηρεσία του αθλητισμού και του πολιτισμού", είναι ότι οι δαίμονες φρίττουν. Δεν μπορούν όμως να εκδηλώσουν τη φρίκη τους. Γι΄ αυτό, βρίσκουν έτοιμους όλους εκείνους που τρέχουν να απολαύσουν το θέαμα με τον Μαραντόνα, τον Αντετοκούμπο και πολλούς άλλους των αθλιότατων σημερινών αθλημάτων. Οι ταλαίπωροι δεν ξέρουν ότι έχουν γίνει όντως "φρικιά". 


Αν είναι, λοιπόν, να χαιρόμαστε διότι είμαστε το έθνος των φρικιόντων, τότε, μας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Συλλυπητήρια θα ήταν καλύτερα να γράψω, αλλά δεν χρειάζεται. Η κατάθλιψη όλων είναι γεγονός και η μανία του ποδοσφαίρου επιβεβαιώνει απλά το ψυχωσικό νοσηρό μας υπόβαθρο.

29 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ .
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ,ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ, Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ.
    ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ,

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ ΤΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ,
    ΤΟ ΑΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ή ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ .
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ "ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ" ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ.
    Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ Ή Η ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΌΠΩΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΡΓΚΟ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ,ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΡΓΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ ΦΡΙΚΙΩΝ Ή ΦΡΙΚΙΟΝΤΩΝ,ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΣΚΙΜΩΟΙ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΟΜΩΣ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΕΝΝΟΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΜΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ Ο,ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΦΡΙΚΙΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Η ΕΝΝΟΙΑ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
    ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΩ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΕΙ Ο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤΟΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΦΡΟ ΚΑΙ ΑΡΓΚΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ .


    http://www.youtube.com/watch?v=1lv-0Qz9lP4#t=52

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ ΤΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ (...) Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ Ή Η ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΌΠΩΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΡΓΚΟ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΟΥ

    Αγαπητέ κύριε ( : Ανώνυμος, 18 Φεβρουαρίου 2014 - 8:30 π.μ )
    Η γλώσσα δεν εξελίσσεται - μπορεί μεταφορικά να το γράψατε - αλλά ο άνθρωπος (και η γλώσσα) ωριμάζει νοητικά, ώστε κάποια πράγματα φαινομενικά ακατανόητα, ή ενδεχομένως μη αφορώντα την τρέχουσα σημαντική του λόγου, αργότερα να γίνονται εύληπτα και κατανοητά.

    Με αυτή την έννοια είναι προτιμότερη η χρήση του ρήματος "ωριμάζω" και όχι του "εξελίσσομαι".

    Η άρχουσα παγκόσμια τάξη (νέα) αυτό δεν το επιθυμεί και εφευρίσκει τρόπους να υποστρέφει τον άνθρωπο στο αρχαϊκό νοητικό - και ανώριμο - επίπεδο. Ένας από αυτούς είναι και η κυρίαρχη πλέον γλώσσα της εξέδρας με τους μανοκαταθλιπτικούς φίλαθλους. Οι οποίοι, ούτε τι σημαίνει "φιλία" γνωρίζουν, ούτε τι σημαίνει "άθληση". Μάλλον, θα έλεγα, ότι γι΄ αυτούς "φιλία" είναι η προς τα ντουβάρια προτίμηση - αφθονούν τα συνθήματα της "ομαδάρας" - και "άθληση" σημαίνει την εξάντληση του λεκτικού οργάνου σε άφθονους νεολογισμούς, κατανοητούς μόνο από αυτού του είδους των αθλουμένων.

    Αν η γλώσσα, ο λόγος αυτός, περιοριζόταν στους ρέκτες του είδους δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Όταν όμως βλέπει κανείς ανθρώπους επιπέδου να καταπιάνονται με αυτό το κυριολεκτικό κατάντημα της γλώσσας, και εν ονόματι αυτής να δείχνουν κατανόηση στα "freak" και πλείστα άλλα, τότε μάλλον κάτι σοβαρό συμβαίνει. Η γλώσσα, ο λόγος, υποτάσεται στα όπισθεν κρυπτόμενα συμφέροντα - αυτονόητο είναι τα οικονομικά - ,καθίσταται πλέον κυρίαρχη η νοηματική δυσπραγία, και οι μάζες τρέχουν κάθε Κυριακή στους κατάλληλους χώρους προς εκτόνωση.
    Δυστυχώς δεν περιορίζεται μόνο εκεί. Οι δρόμοι των Αθηνών είναι ο καθρέφτης αυτής της αθλιότητας, ή αν προτιμάτε της εξελικτικής μας υποστροφής στα αναφερθέντα αρχαϊκά πρότυπα.

    Σημείωση
    Η συζήτηση για κάποιους μπορεί να είναι "φευγάτη" και με βρίσκουν σύμφωνο. Όλοι και όλα έχουν "ξεφύγει" σήμερα λόγω εξέλιξις. Χωρίς αυτή η παγκόσμια τάξη (νέα όσο και παλαιά) δεν θα έβρισκε τόπο να σταθεί και οι άνθρωποι να συμπεριφέρονται όπως ένα καλά εκπαιδευμένο πιθηκάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν και η γλωσσα δεν εξελίσετε γιατί "εξέλιξη" σημαίνει την κάνει καλύτερη... εδώ μιλάμε ότι την κάνει χειρότερη... θα σας πω το εξής απλό... λέμε αν γνώριζε την γλώσσα/slang ο άσχετος Ατετοκούμπο και όντως αναφερόταν στο "ψευδώνυμο" που του κόλλησαν οι Αμερικάνοι... έπρεπε να είναι σε εισαγωγικά "Greek Freak" Nation ... δεν είναι... γιατί; γιατί είναι άσχετο από αγγλικά και ελληνικά... άρα όσοι των υποστηρίζουν ας ξαναπεράσουν από κανα φροντιστήριο μπας και θυμηθούν το I am, You are κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑ ΚΑΛΑ , ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ;
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.
    ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΟΦΑΝΕΛΑ .
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΤΕΤΟΜΠΟΥΜΠΟ Ή ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ Η ΦΡΑΣΗ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΕΣ .
    ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ .
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ LAPTOP ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΟΣΩΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ .

    ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΜΕΡΙΚΗ Ή ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ.

    Ο ΑΤΕΤΟΚΟΥΜΠΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ,ΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ .
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΚΥΡΙΟΙ .
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ , ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΖΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗ ΦΡΑΣΗ,ΑΚΟΜΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ.
    ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΣΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ,ΙΑΤΡΟΥΣ,ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ ,ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΤΟΦΙΛΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

    ΤΕΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τους Αντετοκούμπο να μην τους καλέσουν στην Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ. Να μην ξαναπατήσουν στην Ελλάδα και να παίξουν στην Εθνική Ομάδα της χώρας προέλευσή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια χαρά τα είπε ο Ιατρός Κυπριανός Χριστοδουλίδης. Οι αλήθειες πονούν.

    Εσείς που το παίζετε μεταφραστές και υπερασπιστές του Αντετοκούμπο για μένα δεν υπάρχετε, είστε οι χειρότεροι άνθρωποι και με τις ψήφους σας έχουμε τόσα χρόνια εξαιτίας σας τα αποβράσματα Σαμαρά-Βενιζέλο και "εγκληματική οργάνωση" ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ και όλα τα αποβράσματα του αντισυνταγματικού τόξου να μολύνουν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοί που το παίζουν μεταφραστές, υπερασπιστές του Αντετοκούμπο είναι για τα πανηγύρια, είναι οι χειρότεροι άνθρωποι που με τις βλακώδες επιλογές τους έφεραν στον πάτο την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

    Αυτοί που το παίζουν μεταφραστές και θαυμαστές του κάθε Αντετοκούμπο έφεραν όλους τους λαθρομετανάστες και μόλυναν την Ελλαδα και τον ελληνικό λαό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΠΛΟΥΖΕΣ "GREEK FREAK NATION" ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ KAI NA ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΤΑ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΞΕΣΠΕΣΜΟΣ! ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτοί που το παίζουν σωστοί μεταφραστές και θαυμάζουν τον κάθε Ακετοκούμπο που γράφουν στις μπλούζες την κάθε βλακεία που προσβάλλει την Ελλάδα και τους Έλληνες είναι άτομα επικίνδυνα, προβληματικά, στερημένα, αποβλακωμένα, χαϊβανιασμένα, περίγελοι και ψηφίζουν με το αγγούρι στο πίσω μέρος του σώματός τους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ και άλλα νεοταξικά αριστεροδεξιούλικα κόμματα και βλάπτουν σοβαρά την πνευματική και ψυχική υγεία των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ! ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ANTEΤΟΚΟΥΜΠΟ, ΑΠΟ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ-ΥΠΕΡΑΣΠΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Έλληνας δεν μπορεί να ηττηθεί από κανέναν, παρά μόνο απο την απέραντη βλακεία του. Ο Αντετοκούνμπο αισθάνεται πιο Έλληνας από πόλλους "έλληνες" που ζουν σ΄αυτή την χώρα. Το χρώμα χαρακτηρίζει τον άνθρωπο και τη συνείδηση του, μόνο στο μυαλό τον ηλιθίων, που δυστυχώς σ΄αυτη την χώρα ζουν πολλοί. Αυτή είναι η απάντηση του Γιάννη για το θέμα:
    «Το τίποτα πάντα γίνεται πρώτο θέμα, ειλικρινά ντροπή σε όποιον είπε ότι ο Θανάσης ήθελε να προσβάλει έστω και λίγο την Ελλάδα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς τον ξεφτίλα που υπερασπίζετε τα αγγλικά των μαύρων και τον Αντετοκούμπο:

    Αν είσαι μάγκας πήγαινε στις ΗΠΑ και φόρεσε την μπλούζα που να έχει γραμμένο από σένα "BLACK FREAK NATION" για να δούμε ποια θα είναι τα αγγλικά του Αντετοκούμπο και του κάθε μαύρου... Το σίγουρο είναι ότι πολύ δημοκρατικά και... νόμιμα πολύ ξύλο από το Αντετοκούμπο και τους μαύρους που θα σε βοηθήσουν στην... μετάφραση.

    Όσο για σένα Κωνσταντίνε Σαμπάνη γιατί αποκαλείς έναν σπουδαίο και αξιόπιστο δημοσιογράφο χρυσαυγίτη και νεο-ναζιστή; Θα σου άρεσε και σένα να σε αποκαλέσουν έτσι ειδικά νεο-ναζιστή;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ "GREEK FREAK NATION" KAI NA ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ (ΚΑΚΩΣ) ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ! ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O Αντετοκούμπο δεν υπάρχει για μας τους Έλληνες με αυτή την ανοησία που έκανε και ήταν προσβλητική. Οι Έλληνες δεν πρόκειται να ηττηθούν ούτε από βλακεία και ούτε από ηλιθιότητα.

    Αυτοί που έχουν ηττηθεί κατά κράτος είναι οι μεταφραστές-υπερασπιτές του κάθε Αντετοκούμπο και αυτοί που ψηφίζουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και όλα τα κόμματα του αντισυνταγματικού αντιδημοκρατικού τόξου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. O ιατρός Κυπριανός Χριστοδουλίδης έδωσε τα ρέστα του. Έδωσε ένα πολύ γερό μάθημα σε αυτόν τον τυχάρπαστο και σε όλες αυτές τις μαϊμούδες που το παίζουν μεταφραστές-υπερασπιστές του Αντετοκούμπο και του κάθε Αντετοκούμπο που κάνουν προσβλητικές υποτιμητικές ενέργειες σε βάρος της Ελλάδος και των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ Κ ΑΘΩΑ ΚΑΘ' ΟΛΑ ΦΡΑΣΗ ΑΡΧΙΚΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ. ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΣΣΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΜΕ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥΣ, ΜΕ ΦΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ " Η' ΤΑΝ Η' ΕΠΙ ΤΑΣ" Η' ΠΛΑΤΩΝΙΚΕΣ ΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛ.ΒΕΛ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΗΠΩΣ;; ΠΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ Κ ΘΕΛΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;; ΚΥΡΙΟΙ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ Κ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΖΟΥΣΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΑΙ ΟΙ ΡΗΤΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΨΥΧΗ Κ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΤΕ Κ ΝΑ ΑΝΗΚΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ. ΦΙΛΙΚΑ Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ότι και να γίνει, για μένα ο κάθε Αντετοκούμπο που υποστηρίζεται από τα μνημονιακά συστιμικά ΜΜΕ και αποκρύβουν αυτή την απαράδεκτη ενέργεια θα έχει την ανάλογη σκληρή αντιμετώπιση που σημαίνει ανεπυθύμητος! Έτσι σκληρά αντιμετωπίζουμε ότι μνημονιακό συστημικό κατασκεύσμα τύπου Αντετοκούμπο που υποστηρίζουν Σαμαράς-Βενιζέλος. Στις εκλογές του Μαΐου θα πάρουν ένα γερό μάθημα Σαμαράς-Βενιζέλος για ότι έχουν κάνει εις βάρος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού και λόγω του Αντετοκούμπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κάτι μας είπες ρε φίλε τώρα με την ορθογραφία... Όσο για τα άλλα που λες περνάς απλά απαρατήρητος... Αντετοκούμπο ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΠΕΡΝΩ...ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΤΙ ΛΕΩ ΜΑΓΚΑΚΟ..ΕΥΤΥΧΩΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΤΕΛΟΣ", ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ Μ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΦΟΔΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ..ΤΡΑΒΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΤΑΙΧΤΗ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ Ν ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΗ" ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ. ΦΙΛΙΚΑ Χ.

      Διαγραφή
  23. Εγώ με τις λίγες γνώσεις που έχω οι χρυσαυγίτες είναι καθαρόαιμοι εθνικιστές και δεν είναι νεο-ναζιστές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΛΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.

    ΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΚΑΤΟΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΕΤΟΞΕΚΟΥΜΠΟΤΟΣ!

    Ο ΚΑΘΕ ΑΝΤΕΤΟΞΕΚΟΥΜΠΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ!

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΣΑΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΚΥΨΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΝΤΕΤΟΞΕΚΟΥΜΠΟΤΟΙ ΤΕΛΟΣ!!!! ΑΠΕΛΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΛΗΔΕΣ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΙΤΕ ΑΝΕΠΥΘΥΜΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΤΟ ΧΑΡΛΕΜ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕ ΦΑΝΕΛΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ "ΒLACK FREAK NATION"! ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΡΕ ΔΕΙΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΓΚΙΕΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΟΛΟΑΜΠΕΛΟΣΟΦΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΙ ΚΑΘΕ ΑΝΤΕΤΟΞΕΚΟΥΜΠΟΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΛΗΔΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καθομαι και διαβαζω τον καθε κομπλεξισμο που βγαζει ο μεσος νεοελληνας και φριττω και εγω με τη σειρα μου.εδω βρισκομαστε σε οικονομικη κατοχη,γελαει μαζι μας ο καθε ανθρωπος ανα την υφηλιο,η speigel εβαλε φωτογραφια την Αφροδιτη της Μηλου με χειρονομια,μας κοροϊδευουν με φορους αλληλεγυης οι μεν και αντιρατσιστικους νομους οι δε και εσας σας πειραξε το greek freak nation και αν επρεπε να το βαλουν σε εισαγωγικα!Η Μερκελ μας φταιει και ο Ακετοκουμπο!οχι το dna μας που ειναι σαπιο...και πριν μου απαντησετε ελληναραδες να πατε να υπηρετησετε την πατριδα και να βαζετε και καμια σημαια στις εθνικες μας γιορτες...που σας επιασε ο πονος και η αγανακτηση για ενα συνθημα που δεν προσβαλλει επι της ουσιας.ρατσιστες και φασιστες δε γουσταρω στη χωρα μου!α και να μαθετε ΟΛΟΙ σας αγγλικα ενταξει?το συνθημα σε ελευθερη μεταφραση(γιατι ακριβως δε μεταφραζεται) σημαινει: οι Ελληνες γα@@ουν και δερνουν!αντε τωρα να φατε κανα σουβλακι στον καναπε σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή