Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ...ΑΔΕΙΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ!

Αυτή είναι η ανταπόκριση των πολιτών σε μια εκδήλωση καθαρά αυτοδιοικητική, για ένα σημαντικότατο θέμα, όπω είναι η διαχείριση των απορριμμάτων! Το Δίκτυο Πολιτών Παπάγου-Χολαργού πρότεινε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τη διαχείριση των απορριμμάτων από τον δήμο το οποίο είναι εφαρμόσιμο και κυρίως θα απαλλάσσει από περιττά έξοδα το δήμο αλλά και είναι οικολογικό. Και όμως, μόνον 100-150 άτομα βρέθηκαν στο Αμφιθέατρο του δήμου να παρακολουθήσουν την παρουσίαση! 
Ο Περικλής Ζήκας που στην αρχή της ομιλίας του είπε ότι το Δίκτυο Πολιτών τάσσεται κατά των μνημονίων, τόνισε ότι οι μνημονιακές πολιτικές εφαρμόζονται κατά κόρον και στις τοπικές κοινωνίες. Αυτό γίνεται και με τη διαχείριση των απορριμμάτων την οποία διά του περιφερειάρχη Σγουρού παραδίδεται ολοκληρωτικά σε ιδιωτικά συμφέροντα τα οποία θα ξεζουμίσουν με περισσότερους φόρους τους δημότες.
"Ουσιαστικά θα είναι χρήματα που θα πληρώνουν οι δημότες για να τους σκοτώνουν με τα τοξικά απόβλημα που θα μολύνουν όλη την γή", τόνισε ο Περικλής Ζήκας, αναφέροντας ότι στην Φυλή ξεπαστρεύονται οι πολίτες από λεμφώματα και καρκίνους. 
Την συνολική παρουσίαση του προγράμματος ανέλαβε ο κ. Τάσος Κεφαλάς. 
Όπως φαίνεται λοιπόν οι δημότες δεν ενδιαφέρονται για τα πιο καυτά θέματα της γειτονιάς τους. Θέλουν να πληρώνουν φόρους ακόμη κι αν αυτοί οι φόροι προορίζονται για να τους σκοτώνουν! 
ΕΛΛΑΣ 2014! ΕΛΛΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ Ν' ΑΓΙΑΣΩ" 

13 σχόλια:

  1. Τι να πει κι ο Κουγιουμτζόπουλος που είχε 20 άτομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το ΓΠΣ είπε τίποτα; Ας πάει να μαζέψει ψήφος στα σκουπίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το ΓΠΣ Παπάγου ήταν ένα από τα 4 ΟΧΙ.... Και πολύ καλά έκανε!!

      Διαγραφή
  3. Χωρίς πλάκα εκπληκτικό πρόγραμμα τεκμηριωμένο που αποφέρει χρήματα και δεν χρειάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΕΣΠΑ ΠΟΤΕ ΚΛΗΡΩΝΕΙ ;
    ΣΥΓΝΩΜΗ .......ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο Ζήκας είναι αποφασιστικό και σταθερό άτομο σε όλα τα κρίσιμα θέματα ΚΕΚ , ΑΔΕΧ , ΓΠΣ ψήφισε ΛΕΥΚΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KATA ψήφισε στο συνολικό σχέδιο ΓΠΣ (ένας από του 4 κατά ψήφους) ..και σωστά και Λευκό - ως διαφωνία με την διαδικασία για τον συντελεστή δόμησης, γιατί ο Ξύδης το έβαλε προς ψήφιση ΠΡΙΝ από την ψήφιση του συνολικού πακέτου και αυτό ήταν μια διαδικαστική γελοιότητα... ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε των 10:13 δεν είσαι πληροφορημένος σωστά.

      1. Όσον αφορά το ΚΕΚ, μπορείς να δεις τις αποφάσεις με αρ. 231 της 18ης
      Δεκεμβρίου 2013 και αρ. 4 της 30ης Ιανουαρίου 2014 που είναι ήδη αναρτημένες στη Διαύγεια, όπου αναφέρεται ξεκάθαρα πως μειοψήφησα
      Παραθέτω τις συνδέσεις :

      http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%99%CE%A86%CE%A9%CE%9E1-%CE%A0%CE%A8%CE%A3

      http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%99%CE%A1%CE%94%CE%A9%CE%9E1-4%CE%A7%CE%A3

      2. Όσον αφορά την ΑΔΕΧ , όπως θα δεις όταν αναρτηθεί η απόφαση από την πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ., αποχώρησα από την συνεδρίαση πριν την ολοκλήρωση της συζήτησης και φυσικά δεν ήμουν παρών στην ψηφοφορία.

      3. Όσον αφορά το ΓΠΣ Παπάγου :

      α. Η ημερήσια διάταξη είχε ως θέμα την έγκριση του ΓΠΣ Παπάγου. Δεν υπήρχε ως θέμα της ημερήσιας διάταξης ο συντελεστής δόμησης.

      β. Το ΓΠΣ Παπάγου ήρθε ως ενιαίο θέμα και ως ενιαίο έπρεπε να ψηφιστεί. Δεν προβλεπόταν ψηφοφορία κατ' άρθρο.

      γ. Ακόμη και αν δεχθούμε την ψηφοφορία κατ' άρθρο, όπως π.χ. γίνεται η ψηφοφορία στη Βουλή, πρώτα μπαίνει σε ψηφοφορία το νομοσχέδιο επί της αρχής και μετά γίνεται η ψηφοφορία κατ' άρθρο.

      δ. Με διαδικαστικό τερτίπι ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. έβαλαν σε ψηφοφορία πρώτα και χωριστά τον συντελεστή δόμησης. Όταν δημοσιευτούν τα πρακτικά της συνεδρίασης θα διαπιστώσεις πως διαμαρτυρήθηκα στον Πρόεδρο για τη διαδικασία και γι' αυτό σ' αυτή την ψηφοφορία ψήφησα λευκό.

      ε. Όταν μπήκε σε ψηφοφορία το ΓΠΣ Παπάγου ως θέμα της ημερήσιας διάταξης το καταψήφησα στο σύνολό του.

      στ. Μόλις δημοσιευτούν τα πρακτικά της συνεδρίασης θα δεις πως στην τοποθέτησή μου ζήτησα να αναβληθεί η συζήτηση του θέματος και να αποφασίσει το νέο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει μετά τις εκλογές.

      ΜΗΝ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΩΝΥΜΩΣ ΨΕΥΔΗ !!

      Περικλής Ζήκας


      Διαγραφή
  6. πράγματι ένας μεστός πολιτικός λόγος (χωρίς ακρότητες και υπερβολές, που έτσι κι αλλιώς δεν χρειάζονται!) συνοδεύτηκε από μια εξαιρετική, επιστημονικά τεκμηριωμένη, παρουσίαση για τη διαχείριση του τόσο σημαντικού προβλήματος των σκουπιδιών. μια εκδήλωση με σεβασμό και αξία στον άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ;
      ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΛΙΠΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ;
      ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΕ ΤΙ ΛΕΩ.

      ΠΡΩΤΑ ΦΟΡΑΣ ΒΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ Ή ΦΟΥΣΤΑ .

      ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.

      Διαγραφή
  7. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΖΗΚΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΖΗΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ;

    ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ.

    ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ;
    ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΜΑΝΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ή ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ;
    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ , ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ.........
    ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ , ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ;
    ΤΟΥ ΠΑΜΕ , ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ ;

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ,ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΕΛΟΙΟΙ .
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ .
    ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ SUPER MARKET ΑΛΛΑ ΠΟΥ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΘΗΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΜΕΣΑΖΟΝΤΩΝ ΑΓΟΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ,ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΟ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ 5 ΚΙΛΑ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 50 ΚΙΛΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΛΠ, ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ Ή ΦΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΚΙ Ή ΤΗΝ ΚΥΛΟΤΑ Ή ΤΟ ΣΤΡΙΝΓΚ Ή ΤΟ ΤΑΝΓΚΑ .
    ΠΡΩΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν είχες κάνει τον κόπο κ. Ανώνυμε να περάσεις τη Δευτέρα από το Δημαρχείο όπου γινόταν η παρουσίαση της πρότασης ή αν κάνεις τον κόπο να την διαβάσεις στο εφημεριδάκι του Δικτύου Πολιτών, θα καταλάβαινες ότι αερολογείς... Γιατί;
    1) Η πρόταση του Δικτύου Πολιτών είναι απολύτως εφικτή και εφαρμόσιμη, ακόμα και με το σημερινό πλαίσιο και τη σημερινή οικονομική κατάσταση των Δήμων γενικά, και του Δήμου Παπάγου-Χολαργού ειδικότερα.
    2) Όχι μόνο δεν χρειάζεται να "βρεθούν λεφτά" αλλά εξοικονομούνται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ οι ΜΙΣΕΣ από τις δαπάνες που χρεώνεται ο Δήμος σήμερα -οι δημότες δηλαδή- και πολλαπλασιάζονται τα οφέλη.
    Αλλά, απ' αυτά που γράφεις, και μάλιστα φωνασκώντας, φαίνεται πολύ καθαρά ότι η έννοια σου δεν είναι η εξοικονόμηση πόρων ή η περιβαλλοντική καταστροφή αλλά το να μην αλλάξει χέρια ο Δήμος... Ε, τι να κάνουμε, αυτό τον καημό δεν μπορεί να στον απαλύνει κανείς, ο κόσμος ξυπνάει, ενημερώνεται και ψάχνει για λύσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή