Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ!

ΟΙ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΜΟΝΟΝ 3 ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΓΠΣ!!!
Αυτά που συνέβησαν κατά την προχθεσινή ψηφοφορία στο ΔΣ για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Παπάγου θα γραφτούν στις μαύρες σελίδες των συνεδιάσεων. 
Για το ΓΠΣ Παπάγου ουσιαστικά και πρακτικά ψήφισαν οι Χολαργιώτες δημοτικοί σύμβουλοι! Μόνον 3 σύμβουλοι προερχόμενοι από του Παπάγου ψήφισαν υπέρ του σχεδίου. Συγκεκριμένα η κα Πολυκαλλά, η κα Σπηλιωτοπούλου (αμφότερες καθηγήτριες) και η κα Φασούλη (άνθρωπος που κάνει πάντα ό,τι της υποδεικνύει ο Δήμαρχος Ξύδης). Με λίγα λόγια για το μέλλον και την τύχη του Παπάγου αποφάσισαν οι Χολαργιώτες, οι Παπαγιώτες στην συντριπτική τους πλειοψηφία καταψήφισαν το ΓΠΣ! 
Καταλαβαίνετε δηλαδή ποια είναι τα αποτελέσματα της ...καλλικρατικής δημοκρατίας! 

7 σχόλια:

  1. Δηλαδή οι Χολαργιώτες έχουν λέπρα;;; Οι Παπαγιώτες πως ψηφίζουν για τη Λαική του Χολαργού ή για άλλα θέματα που αφορούν το Χολαργό;; Να ποιοι διχάζουν το δήμο. Η παράταξη Τίγκα και τα 3Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί ήταν ο ΤΊγκας και οι άλλοι Παπαγιώτες σύμβουλοι πριν τους αναδείξει ο Ξύδης;;;; Οι ουραγοί του Παπάγου. Μπράβο δήμαρχε, βάστα γερά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή κάποιο έχουν μικρή μνήμη να θυμίσουμε ,αν δεν ήταν ο κ.Τιγκας το 2006 να στηρίξει το κ.Ξύδη από μέσα αλλά και η κ.Κόυτρα τη δευτέρη Κυριάκη θα είχε χάσει τις εκλογές ο σημέρινοσ Δήμαρχος από τη κ.Χρήστου, να θυμίσομε επίσης ότι η διαφορα ήταν 65 ψήφοί!!
    δυστύχως κυκλοφορούν πολλόι αγνώμονες και μικρόψυχοι ανάμεσα μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ, ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ......Η ΦΑΣΟΥΛΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Τίγκας ήταν με τους Γκουβάκηδες και πηρε 100 σταυρούς, ο Ξύδης τον ανέδειξε και πήρε κάτι παραπάνω. Για μάθε φίλε και ύστερα μίλα...Θα δεις τώρα τι θα πάρει η ΑΕΚ στο Χολαργό...0,5%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αντιπλοίαρχος (που αυτοαποκαλείται ναύαρχος) ανέδειξε τον Αντιστράτηγο ;
      Πέρνα απ' το ναυαρχείο να πάρεις κι' εσύ τη ναυαρχίδα σου :):):)

      Διαγραφή
  6. Αν αυτή τον βγάζει, αυτός τον βάζει !! Γούστα είναι αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή