Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ!!!

ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΩΣ ΥΠOΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Αγαπητοί συνδημότες και φίλοι,
Βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο για το μέλλον της πόλης μας εν μέσω ενός καταιγισμού αλληλεπιδρουσών  κρίσεων- οικονομικής, πολιτικής, αξιακής και ηθικής- που έπληξαν τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.
Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές καλούμαστε με μεγαλύτερη υπευθυνότητα από ποτέ να επιλέξουμε τη δημοτική αρχή που θα εξασφαλίσει την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας, στα πλαίσια στοχευμένης στρατηγικής, αποβλέποντας στην κατάκτηση του οράματος για την πόλη μας.
Ένα όραμα πέρα από το στείρο διαχειριστικό μοντέλο που συνήθως υιοθετείται.
Σαφώς η εξασφάλιση των αναγκαίων προαπαιτούμενων για την αρμονική διαβίωση - όπως η καθαριότητα, η ασφάλεια, η άμεση εξυπηρέτηση του δημότη καθώς και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών περίθαλψης, επιμόρφωσης, πολιτισμού, αθλητισμού - είναι αδιαπραγμάτευτη για την άσκηση αποτελεσματικής διοίκησης.
 Όμως η νέα δημοτική αρχή πρέπει να κάνει ένα βήμα μπροστά προς την ανάδειξη της περιοχής μας σε μια πόλη διαρκούς κοινωνικής δράσης:
Υλοποιώντας μια κοινωνική πολιτική με συγκεκριμένο πρόγραμμα, εντός οργανωμένου δικτύου εθελοντών, αρμοδίων φορέων και δημοτικής αρχής, εγκαταλείποντας τις αποσπασματικές τακτικές φιλανθρωπικού χαρακτήρα του παρελθόντος.
 Εξασφαλίζοντας τη διαβίωση επί ίσοις όροις σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, ευπαθείς και μη.
Αναζητώντας πηγές εσόδων σύγχρονες και εναλλακτικές, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο μια σχετική αυτάρκεια έναντι των κρατικών πόρων που διαρκώς συρρικνούνται.
Διατηρώντας το φυσικό πλούτο της περιοχής και αναδεικνύοντας το συγκριτικό αυτό πλεονέκτημα.
Επενδύοντας στο ανθρώπινο κεφάλαιο του τόπου μας, συνεργώντας μαζί τους στα πλαίσια μας κοινωνικής συνδιοίκησης.
Διοικώντας χρηστά και εναρμονισμένα με τις αρχές της διαφάνειας και της δικαιοσύνης, σε διαρκή διαβούλευση με τα θεσμικά όργανα, τους φορείς, την ίδια την κοινωνία.
Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται σε πολλούς βαρύγδουπες μεγαλοστομίες και προεκλογικά ευχολόγια. Είναι αλήθεια ότι κατά καιρούς πολλοί ευαγγελίζονται πολλά μόνο κατ΄ επίφαση, χωρίς βούληση ή ικανότητα εφαρμογής τους. Προκειμένου να μη μείνουν κενό γράμμα όσα προσδοκούμε και δικαιούμαστε για την πόλη μας, πρέπει να αναδειχθεί στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η κατάλληλη διοίκηση για το Δήμο μας.
Γνωριζόμαστε ήδη 15 χρόνια και με τιμάτε ανελλιπώς με τη ψήφο σας  από το 1998, όταν πρωτοεξελέγην Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη του κ. Χ.Σκουρτη και στη συνέχεια με την παράταξη του κ. Π.Δεμερτζή.
Σήμερα, ως επικεφαλής της «Συμπολιτείας Παπάγου-Χολαργού» κλήθηκα να λάβω μια σημαντική απόφαση.
Κριτήρια για την απόφαση μου αποτέλεσαν, αφενός η ηθική και πολιτική υποχρέωση να είμαι συνεπής σε όσα σας υποσχέθηκα και για όσα με εκλέγετε διαρκώς μέχρι σήμερα και αφετέρου η αρχή μου να συνεργάζομαι με ανθρώπους με εντιμότητα και ήθος, μετριοφροσύνη και ανιδιοτέλεια, χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες και σαφώς με ικανότητα να εξασφαλίσουν το όραμα για την πόλη μας.
Με την ειλικρίνεια και το σεβασμό που σας αντιμετωπίζω τόσα χρόνια, σας γνωστοποιώ ότι για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές επέλεξα να συνεργαστώ με τον κ. Ηλία Αποστολόπουλο και στηρίζω την υποψηφιότητα του ως Δημάρχου.
Στην απόφαση αυτή προέβην ως μια πολιτική επιλογή για τη δημιουργία μιας ευρύτερης δημοτικής παράταξης, χωρίς παλαιοκομματικά στεγανά, με αξιόλογους συμπολίτες μας, καταξιωμένους επαγγελματικά και κοινωνικά, και με την κοινή βούληση της ανάδειξης της ομαδικής λειτουργίας και δημιουργίας, αφήνοντας στην άκρη τις προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες.
Η προσωπικότητα του Ηλία Αποστολόπουλου ήταν ο καταλύτης για αυτή την επιλογή, καθώς στην άσκηση της πολιτικής, η γνώση και οι ωραίες ιδέες είναι αναγκαία συνθήκη για τη στήριξη μιας υποψηφιότητας, όχι όμως και ικανή, αφού απαιτείται πρωτίστως η συνδρομή πολιτικού ήθους και καθαρών προθέσεων.
Μετά τη συνεργασία μου με τους Χαράλαμπο Σκούρτη, επιτυχημένο Δήμαρχο στο Χολαργό επί 20ετια και Πάνο Δεμερτζή, αγαπητό άνθρωπο, καταξιωμένο επιστήμονα και αξιόλογο πολιτικό, συνεργάζομαι σήμερα με τον Ηλία Αποστολόπουλο, γιατί συνδυάζει σοβαρότητα και συγκρότηση χαρακτήρα, πολιτικό πολιτισμό, σεβασμό στην ομαδικότητα, γνώση και εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Όπως πολλά αξιόλογα στελέχη, πρώην και νυν δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι  της Δημοτικής Παράταξης «Συμπολιτεία Παπάγου-Χολαργού» και του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου,
αποφάσισα να στηρίξω τον Ηλία Αποστολόπουλο,
με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης
 «Μαζί για την Πόλη μας»,
και σας καλώ
να είστε και εσείς παρόντες σε μια προσπάθεια συλλογική,
που η ψήφος σας είναι μόνο η αρχή.
Μεταξύ μας έχουμε πλέον μια σχέση εμπιστοσύνης- η «περιουσία» μου από αυτή τη δεκαπενταετή συμμετοχή μου στα δρώμενα της πόλης μας- και θα προσπαθήσω
και αυτή τη φορά να τη τιμήσω.
                                                                                    
        Με εκτίμηση
Βικτωρία [Βίκυ] Νικάκη
Δικηγόρος
Δημοτική Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού
Επικεφαλής «Συμπολιτεία Παπάγου-Χολαργού»
Αγ

4 σχόλια:

  1. Ενας σοβαρος ανθρωπος ειχε απομεινει παει κι αυτος. Πολλες φορες ειχε δηλωσει η Βικυ οτι αποστασιοποιειται απο οτιδηποτε αφορα την πολιτικη μετα την καταβαραθρωση του Πασοκ. Φαινεται οτι το ξανασκεφτηκε και αποφασισε να στηριξει τον Λιακουρα , μαζι με Αυγουροπουλο, Τσικρικωνη και ολα τα εδωδιμα αποικιακα . Αβυσσος .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο Ηλίας άφησε και καλά τεχνηέντως να... αποκαλυφθεί σήμερα το θέμα αυτό, για να προκαλέσει τάχα περισσότερο εντυπωσιασμό και αίσθηση, τη στιγμή που και οι πέτρες γνωρίζουν στη γειτονιά της Νικάκη πως ο γιατρός θείος της (Καραλιάς), από τον οποίο η Νικάκη έπαιρνε μια ζωή το γνωστό πακέτο των 600 σταυρών, της είχε εξ αρχής ξεκαθαρίσει να μην κάνει το λάθος να πάει με τον Αποστολόπουλο, καθώς στην περίπτωση αυτή θα την άφηνε αβοήθητη και χωρίς καμία στήριξη. Καλή τύχη, λοιπόν...
    Επίσης, καμία επικεφαλής παράταξης δεν υπήρξε ποτέ η Νικάκη. Επικεφαλής δημοτικής ομάδας, λόγω αποχώρησης του επικεφαλής της παράταξης, ναι. Επικεφαλής παράταξης, ποτέ. Άλλωστε, ποιας παράταξης; Από τους 4 της Συμπολιτείας του Δεμερτζή, οι 2 ήταν μια ζωή του Κουγιουμτζόπουλου και η άλλη όπου φυσούσε ο άνεμος, μέχρι πριν κάτι μήνες που τη φύσηξε προς τον Ηλία. Η Νικάκη είχε μείνει μόνη από την αρχή και αντί να κάτσει σπίτι της κρατώντας την πιο αξιοπρεπή στάση, ξεφτιλίστηκε εν τέλει περισσότερο και από τους υπόλοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πες του Πρωτοπαππα να μας πάρει τηλέφωνο να στηρίξουμε Νικάκη Μαύρο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βικυ βάλε μια καινούργια φωτογραφία να δούμε πως έχεις γινει κουκλιτσα μου!!!! Θα έχεις κ πρόβλημα δε θα σε γνωρίζουν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή