Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ: Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ

                                           
 γράφει ο 
Αλέξανδρος Ι. Νομικός
Ιατρός-Παθολογοανατόμος
Δρ. Πανεπιστημίου Αθηνών
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Κεχρή

                     Λίγες ημέρες μόνον μας χωρίζουν από τις Δημοτικές Εκλογές και την επιλογή του επομένου δημάρχου και των νέων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η απόφαση που θα λάβουμε στις 18 Μαΐου θα καθορίσει την τύχη του δήμου μας για την επόμενη πενταετία. Η επιλογή μας θα αντανακλά ευθέως στην ποιότητα ζωής όλων μας, από την καθαριότητα και τους παιδικούς σταθμούς, μέχρι τις υποδομές και το ύψος των δημοτικών τελών. Είναι συνεπώς επιλογή ευθύνης. Είναι επιλογή ανανέωσης και ανάδειξης νέων αυτοδιοικητικών δυνάμεων που θα βασίζονται στην εντιμότητα και στην ανιδιοτελή προσφορά.
                        Είμαι Ιατρός-Παθολογοανατόμος, Επιμελητής Β στο Ασκληπιείο της Βούλας, διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών και ήδη από το 2010, με τη δική σας ψήφο, Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού. Στόχος μου είναι η πραγματική αναγέννηση του δήμου μας, με βασικό άξονα δράσης την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Στις εκλογές του Μαϊου συντάσσομαι με τον εξαίρετο συνάδελφο και λαμπρό αυτοδιοικητικό Γιάννη Κεχρή και τη Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου-Χολαργού. Ο Γ. Κεχρής έχει όραμα, ήθος, λαμπρή επιστημονική κατάρτιση και εξαιρετικά επιτυχημένη αυτοδιοικητική πορεία. Το τεράστιο έργο του τόσο στο ΚΑΠΗ, όσο και στους Παιδικούς Σταθμούς του τέως δήμου Χολαργού, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση τόσο για την αναμφισβήτητη κοινωνική του ευαισθησία, όσο και για τις ικανότητές του να ασκεί χρηστή και επιτυχημένη διοίκηση αντιμετωπίζοντας δύσκολα προβλήματα και βρίσκοντας σωστές λύσεις.
Είμαι πεπεισμένος πως όλοι οι συνδημότες μας είτε προέρχονται από την δημοτική κοινότητα Παπάγου, είτε από αυτή του Χολαργού, θα αγκαλιάσουν τον νέο άνθρωπο, τον επιστήμονα, τον οραματιστή αυτοδιοικητικό, τον Γιάννη Κεχρή.
Ως Δημοτικός Σύμβουλος, ως επιστήμονας, ως νέος άνθρωπος, ως ένας από εσάς εκφράζω απερίφραστα τη στήριξή μου στον συνάδελφο κατ’επιστήμη και εκλεκτό δημοτικό σύμβουλο κ. Γιάννη Κεχρή όσον αφορά την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού και δηλώνω πως θα σταθώ αταλάντευτα στο πλευρό του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Η στήριξη στον Γιάννη Κεχρή είναι απόφαση ευθύνης και προσφοράς.
Στις 18 Μαΐου ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ



17 σχόλια:

  1. Στις 18 ΜΑΙΟΥ ξεμπερδεύουμε με τα βαρίδια του παρελθόντος..Στηρίζουμε νέες δυνάμεις...ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΧΡΗΣ ο επόμενος δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουλάχιστον ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Αυτό είναι το σίγουρο. Καλή επιτυχία κ. Νομικέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουτε μια χαμένη ψήφος στον Αποστολόπουλο, ούτε ένας Χολαργιώτης στον Τίγκα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την ανατροπή. Χωρίς βαρίδια, χωρίς άτομα που αλλάζουν τις παρατάξεις σαν τα πουκάμισα. ΠΑΜΕ μπροστά με νέους. Καλή επιτυχία στον κ. Κεχρή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πες τα γιατρέ! Να μην πέσει ο Χολαργός μας στον Αποστολόπουλο. Κρατήστε γερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΞΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΗΘΙΚΟ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΧΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΓΚΑ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΧΟΛΑΡΓΟ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΕΧΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΣΑΝ ΜΑΡΑΝΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !

      ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ,ΨΕΥΤΕΣ .

      ΕΓΩ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
      ΤΟ ΝΕΑ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ.

      ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΑΣ ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

      Διαγραφή
  7. Οταν ο αρχηγος σου προερχεται απο τους Ενεργους Δημοτες προδωσε την παραταξη του για να ικανοποιησει την ψωναρα του και μονο , πωςμπορειςνα κατηγορεις τους αλλους που αλλαζουν παραταξεις φιλαρακι; Αν δεν ηταν στα ΚΑΠΗο γιατρος θα τον ηξερε κανεις ; Ιδιος με τους αλλους ειναι. Δημαρχος θα ειναι ο Νικολαου ειτε το θελετε ειτε οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιάννης Κεχρής, ο επόμενος δήμαρχος Παπάγου-Χολαργου! ΟΧΙ στον ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ και στον ΤΙΓΚΑ, οχι ΣΕ αυτούς που άφησαν ΧΡΕΗ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΑΡΊΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΤΕ πίσω στα αποτυχημένα, ΠΟΤΕ ξανά Παπαγιώτης, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ! ΚΕΧΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαλαρωσε λιγακι αδερφε θα σουανεβει η πιεση , ειπαμε να εισαι τσιρακι του Κεχρη αλλα οχι κι ετσι. Εσυ κανεις σαν εμμισθος η μηπως εισαι ; Αν σε πληρωνει ο γιατρος να λες τετοιες παπαρες τοτε μαγκια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έμμισθοι ήταν κάποιοι εκλογικοί αντιπρόσωποι το 2010, εκεί στην Καραισκάκη, με τις συμβασούλες. ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κι εσυ τωρα νομιζεις οτι γραφοντας στο ,blog του Μακη "ψηφιστε Κεχρη" οτι του κανεις καλο. Δεν παει ο υπερεγκεφαλος σου στο γεγονος οτι ο Νικολαου δεν ασχολειται με κανενα τοπικο εκδοτη και παρ ολα αυτα ειναι πρωτος σε τρεις δημοσκοπησεις και μαλιστα με διαφορα απο τον δευτερο Ζηκα ; Ουτε στη δευτερη Κυριακη δεν θα περασει ο γιατρουδακος φιλε μου και θα γελασει και ο καθε πικραμενος Βαγγελακης. Ξεκολα ρεεεεε , ο μονος που μπορει να σε βοηθησει οπως αποδεδειγμενα εκανε σε πολυ κοσμο ειναι ο Νικολαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΦΙΛΕ...Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 5% ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΦΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕ ΕΣΕΝΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕΣ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΟΡΖΕΙ ΠΙΑ ΟΠΟΤΕ 4%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και μενα βολεψε και αλλους τριακοσιους βολεψε και εχουμε φαγητο και στεγη και για αυτο ολοι οι Χολαργιωτες θα του δωσουν πανω απο εξηντα τοις εκατο. Εσυ που ψωμολυσας ψηφισε τον γιατρο για να σου δινει χαπακια την Κυριακη το βραδυ επειδη θα σου ανεβει η πιεση που δεν θα παρεις ουτε την ψηφο του σουβλατζη. Πολυ πουδρα παντως ο γιατρος στη φωτο εκτος κι αν χτυπησε κανενα μποτοξακι . Χαχαχαχαχα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο κος Νικολαου αδικηθηκε παρα πολυ απο τις συκοφαντιες και τα ψεματα του κου Ξυδη και της ομαδας του. Καμμια κατηγορια δεν αποδειχτηκε αληθινη ολα αυτα τα χρονια. Αντιθετα αθωωθηκε πανηγυρικα . Το ηθος και η σεμνοτητα που τον διακρινει δεν του επετρεψαν να αναλωθει σε πραξεις αντεκδικησης. Πρεπει ολοι να τον στηριξουμε ωστε να εκλεγει απο την πρωτη Κυριακη. Αυτον τον κο Κεχρη που αναφερεστε ολοι δεν τον γνωριζω. Προφανως καποιος τυχοδιωκτης θα ειναι μαζι με ολους αυτους τους υποψηφιους που εκτος απο τον κο Ζηκα και την κα Πολυκαλα τους αλλους ουτε που τους εχω ακουσει ποτε. Ολοι για να φανε προσπαθουν οπως οι περισδοτεροι ουρανοκατεβατοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή