Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ ΚΑΤΑ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

Με αφορμή το ερώτημα που απηύθυνε με άρθρο του ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος στον Ηλία Αποστολόπουλο για το ποια σχέση έχει με τη Χρυσή Αυγή, και στο οποίο εμπλέκεται το όνομα του Γεράσιμου Μιχαλιστινάνου (δείτε εδώ το άρθρο) ο τελευταίος δίνει σκληρή απάντηση: 

Απάντηση κ. Μιχαλιτσιάνου Γεράσιμου.


Πάνω στην πλάτη ενός αυτοδημιούργητου και οικογενειάρχη ανθρώπου παίζετε όλοι σας το πολιτικό σας παιχνιδάκι για να διαφημιστείτε. Έτσι και ο κ. Κουγιουμτζόπουλος  ανάρτησε μη αληθές δημοσίευμα όπου με θίγει ιδιαίτερα. Πλέον ο κόσμος έχει ξυπνήσει και δεν αντέχει τα ψέματα. Σε τέτοιους καιρούς κρίσης και προβλημάτων είναι απίστευτα αστείο να ασχολούνται οι άνθρωποι της δικής μου τάξης  βιοπαλαιστές γονείς και καθημερινοί πολίτες με φαιδρά δημοσιεύματα. Επειδή όμως στη ζωή μου έχω μάθει να ΜΗΝ μασάω τα λόγια μου δεν θα ανεχτώ άλλη λάσπη προς το πρόσωπό μου. Καλώ λοιπόν τον κ. Κουγιουμτζόπουλο να αποσύρει και να ανακαλέσει όλες τις ψευδείς και ανυπόστατες δηλώσεις όσον αναφορά μόνο το δικό μου πρόσωπο, διαφορετικά θα υποστεί τις συνέπειες του νομού. Όσον αναφορά τον κ. Αποστολόπουλο εγώ δεν έχω καμία σχέση με την δική του ανάμειξη με την Χρυσή Αυγή εφόσον και αν υπάρχει.

Με εκτίμηση στους γείτονες – φίλους – δημότες Χολαργού – Παπάγου.
  
Ευχαριστώ για τα τηλεφωνήματα συμπαράστασης κ αγανάκτησης για το συγκεκριμένο άρθρο.


3 σχόλια:

  1. PIRINARXIS O MAKHS.... XAXAXA KALA TO AKOUSAME KAI AUTO.... EXO KAI ALO ENA KALO ANEKDOTO ME TON TOTO.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κύριος Μιχαλιτσιάνος πολύ καλά έκανε και εφόσον μια τέτοιου είδους , μη αληθή, όπως την χαρακτηρίζει, κατηγορία τον θίγει ιδιαιτέρως.Με εκείνη την αναφορά στο τέλος για τον κύριο Αποστολόπουλο τι ακριβώς εννοεί δεν μπορώ να καταλάβω. "...αν και εφόσον υπάρχει..." και "...εγώ δεν έχω καμία σχέση με την δική του ανάμειξη με την Χρυσή Αυγή...". Τι ακριβώς θέλει να πει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ , Ο ΕΝΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ , ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Ή ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΓΝΩΣΤΗ ,ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΟ "ΜΙΑΣΜΑ" ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ" ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΡΕΖΙΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

    ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑ ΩΣ ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ,ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ .

    ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ MARKETING ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙΣ.
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ,ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ,ΚΟΙΝΩΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ MARKETING ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ @@ ΤΟΥ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΑΚΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.

    ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ .
    ΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΕΙ ΤΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ" ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ , ΤΟΤΕ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ, ΣΥΡΙΖΑ.
    ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    1) ΤΗΝ ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ
    2) ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή