Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΙΓΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Υποψηφίου Δημάρχου Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα και των στελεχών της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου - Χολαργού με όσους εκ των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου μας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συνδυασμού μας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων, η παρουσίαση προβληματισμών και αναγκών εκ μέρους των Συλλόγων και η κατάθεση προτάσεων και από τις δύο πλευρές, με σύγκλιση στην κοινή πεποίθηση ότι, με σωστή επικοινωνία και πνεύμα συνεργασίας, πολλά μπορούν να επιτευχθούν.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου - Χολαργού και Υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας - Πολυχρόνης Τίγκας επανέλαβε τις δεσμεύσεις του Συνδυασμού, οι οποίες συνοψίζονται στα εξής:

        - Συγκρότηση ειδικού γραφείου στο ΔΟΠΑΠ το οποίο θα έχει σκοπό το συντονισμό των δράσεων των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου μας.
        - Κατάργηση του καταβαλλόμενου ποσού για την παραχώρηση χώρων για εκδηλώσεις στους Συλλόγους, δεδομένου ότι οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στην περιοχή είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Δήμου μας και δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως πηγή εσόδων.
        - Δικαίωμα εκτύπωσης των εντύπων για κάλυψη των αναγκών τους.
        - Παραχώρηση χώρου για την πραγματοποίηση των συνεδριάσεων των ΔΣ των Συλλόγων.
        - Διεξαγωγή ετησίως  πολιτιστικής ημερίδας με συμμετοχή όλων των Συλλόγων του Δήμου μας.

Επιθυμία μας, είναι να μεγιστοποιήσουμε την προσφορά μας στην τοπική κοινωνία, μεταξύ άλλων, και μέσω των Πολιτιστικών Συλλόγων, γι’ αυτό το πιστεύω μας είναι πως δράσεις και εκδηλώσεις στον τομέα αυτό πρέπει να τύχουν της ανάλογης στήριξης.

Ευχαριστούμε θερμά τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Παπάγου-Χολαργού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας εμπιστεύθηκαν τα προβλήματα που τους απασχολούν. Θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης αυτής, επιδιώκοντας τις καλλίτερες δυνατές λύσεις.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου