Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΞΕΦΤΙΛΑ! Η ΕΘΝΙΚΗ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ... ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ!

Καραγκιοζ-μπερντέ θίασος από την ΕΠΟ και σε αυτό το θέατρο έβαλαν τους ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδος να κάνουν βιντεάκι ζητώντας τη βοήθεια του κοινού για να φτιάξουν μουσικό σύνθημα!!! 
Όλα τ'άλλα τα 'χετε λύσει ρε καρντάσια; Αντί ν' αλλάξετε το εθνόσημο-μαϊμού που μόνο ελληνική σημαία δεν είναι, μόνον ο σταυρός δεν υπάρχει στο εθνόσημο αλλά δυο... κοντάρια, πάτε να βρείτε μουσικό σήμα της ομάδος; Όλα τα άλλα τα βρήκατε; 
Αλλάξτε το μαϊμού εθνόσημο και βάλτε την ελληνική σημαία στο στήθος και αφήστε τα καραγκιοζιλίκια με τα οπαδικά συνθήματα, τύπου "Ελλάς- ολέ-ολέ ο" ή "Σήκωσέ το, το τιμημένο". Τιμημένο είναι το εθνόσημο το οποίο όμως δεν το φοράτε στο πέτο σας αλλά σας έχουν βάλει μια καρικατούρα που παραποιεί την ελληνική σημαία! Το καταλάβατε κύριοι της εθνικής; 
 Δείτε το μαϊμού εθνόσημο που φοράτε στο στήθος (αριστερά) και την ελληνική σημαία που κανονικά θα έπρεπε να φοράτε και δεν το απαιτείτε. Αντί λοιπόν να βγαίνετε και να κάνετε στημένα σποτάκια να απαιτήσετε να βάλουν στο στήθος σας την ελληνική σημαία; Γκε-γκε; Όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα ...παικταράδες της εθνικής. 
Εμείς θέλουμε παίκτες που να τιμούν και να παίζουν για το εθνόσημό μας, όχι για αυτό που σας πλασάρουν και μοιάζει περισσότερο με την Φινλανδική σημαία!
Δείτε και το βίντεο της κακιάς ώρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου