Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΙΚΟ ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ!!!

Το "Μπλε Λιοντάρι" μας στέλνει μερικά εντυπωσιακά θέματα. Απολαύστε λοιπόν τον Νικο Γκάλη σε εντυπωσιακά όσο και σπάνια καρφώματα μέσα από συλλεκτικά βίντεο και φωτογραφίες που μας έστειλε το "Μπλε Λιοντάρι" και τα περιγράφει ο ίδιος:

Ήταν η προθέρμανση ενός αγώνα του Άρη για το Κύπελλο Κόρατς το 1984-85 κόντρα στην Λιβόρνο όταν η κάμερα έπιασε τον Γκάλη να καρφώνει!
Στο ζέσταμα, βέβαια, αφού στην διάρκεια του αγώνα το απέκλειε ο ίδιος, καθώς όπως τόνιζε όλα τα καλάθια για δυο πόντους μετράνε με όποιον τρόπο κι αν μπούνε.
Ο μεγάλος Νίκος Γκάλης έχει πετύχει ουκ ολίγα "μαγικά" καλάθια που έχουν προκαλέσει κύμα ενθουσιασμού στους απανταχού φίλους του μπάσκετ αλλά ήταν σπάνιες οι φορές που κάρφωνε.
Στην αναμέτρηση του Άρη με την Λιβόρνο για την προημιτελική φάση των ομίλων του κυπέλλου Κόρατς την σεζόν 1984-1985  ο Νίκος Γκάλης πέτυχε 34 πόντους και οδήγησε τον «Αυτοκράτορα» στη νίκη με 83-72.
Στην προθέρμανση όμως του αγώνα ο Νικ έκανε και κάτι που δεν συνήθιζε, κάρφωσε.
Στο γήπεδο του Μίλωνα στον αγώνα Πανιώνιος-Άρης της περιόδου 1983-1984. Τη στιγμή που ο "Νίκ" καρφώνει βγαίνουν εκείνα τα ενοχλητικά "drops" που βλέπαμε συχνά σε μεταδόσεις της ΕΡΤ κατά τις δεκαετίες του '70 και του '80 όμως το ντοκουμέντο έστω κι' έτσι είναι μοναδικό!

Και μια φωτογραφία

Η φωτογραφία είναι από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα του 1984, με αντίπαλο τη Βουλγαρία. Η Επίσημη Αγαπημένη είχε χάσει με 77-79, αλλά ο Γκάλης φιλοδώρησε τους γείτονες με 32 πόντους.

1 σχόλιο:

  1. ΜΑΚΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΛΗ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή