Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΖΟΡΜΠΑΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ΚΟΡΟΪΔΙΑ
Η «ανατρεπτική» διοίκηση του Δήμου της Αγίας Παρασκευής και ο κατά δήλωση του αριστερός «ανατρεπτικός» Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος ανακοίνωσαν την κοινωνική πολιτική που θα εφαρμοστεί στις οικογένειες που χρησιμοποιούν τα προγράμματα του ΠΑΟΔΑΠ με τις εξής μειώσεις για το 2014-2015.
1.Αθλητικά προγράμματα μείωση 10%.
Τα προγράμματα αυτά τα χρησιμοποιούν περίπου 400 οφελούμενοι οι οποίοι κάθε χρόνο πλήρωναν 100 ευρώ δηλαδή 10 ευρώ το μήνα περίπου. Η μείωση του 10% είναι 1 ευρώ το μήνα ανά άτομο το δε κόστος για τον Δήμο για 400 ωφελούμενους είναι 400 ευρώ!!!!
2. Τα εργαστήρια Τέχνης του Δήμου μας τα χρησιμοποιούν  550 ωφελούμενοι και σ’ αυτούς δεν έγινε καμία μείωση (μηδενική μείωση).
3. Στο Ωδείο Αγίας Παρασκευής σπουδάζουν περίπου 220 μαθητές. Εδώ έγινε γενναία μείωση!!!!  3 ευρώ/μήνα ανά σπουδαστή. Τα δίδακτρα στο Ωδείο που κατά μέσο όρο είναι 75 ευρώ περίπου /μήνα στο εξής θα είναι 72 ευρώ δηλαδή μείωση 4%  ή  κόστος για το Δήμο 3ευρώ x 220 μαθητές = 660 ευρώ /μήνα.
Συνολικό κόστος για το Δήμο 400 ευρώ + 660 ευρώ = 1060 ευρώ / μήνα
Σύνολο ωφελούμενων οικογενειών  400 + 550 + 220 = 1170.
Επί της ουσίας κατά μέσο όρο για το σύνολο των ωφελούμενων που χρησιμοποιούν τα προγράμματα του ΠΑΟΔΑΠ είναι 0,90 λεπτά ανά μήνα.
Θέλω να θυμίσω, ότι όταν ήταν στην αντιπολίτευση ο ανατρεπτικός Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής απαιτούσε να μειωθούν τα δίδακτρα σε όλες τις δράσεις του Δήμου κατά 50% τουλάχιστον. Ως Δήμαρχος όμως πραγματοποιεί μηδενικές μειώσεις επί της ουσίας.
Περιμένουμε να δούμε εάν θα έχουμε και το 2015 μείωση των δημοτικών τελών κατά 10% τουλάχιστον την οποία εμείς ως διοίκηση είχαμε δρομολογίσει να πραγματοποιηθεί και μπορεί.
Περιμένουμε επίσης να δούμε πόσες από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις θα πραγματοποιήσει.
Πάντως μέχρι στιγμής προγραμματίζονται εκδηλώσεις και δημιουργούνται επιτροπές.

Βασίλης Ζορμπάς
π. Δήμαρχος
Αγίας Παρασκευής



2 σχόλια:

  1. Ρωτάω τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο:

    Η Αγία Παρασκευή πότε θα έχει δικό της σταθμό μετρό με το όνομα Αγία Παρασκευή;

    Και ρωτάω τον Δήμαρχο γιατί είναι ανεπίτρεπτο ο σταθμός μετρό Αγία Παρασκευή να είναι εντός Χαλανδρίου και ζητώ να αλλάχτεί από εκεί το όνομα Αγία Παρασκευή και να φτιαχτεί σταθμός μετρό Αγία Παρασκεύή εντός του Δήμου μας Αγία Παρασκευή.

    Περιμένω απάντηση από τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aπο τους συριζαιους Δημαρχους θα καταλάβουμε,τι εστι να εχεις Κυβερνηση τους θολοκουλτουριαριδες δηθεν αριστερούς.Ισως όμως να είναι αργα,γιατι τοτε θα εχουμε για συμπατριώτες τους λαθρομετανάστες,που θα μας επιβαλλουν οι οπορτουνιστες,τυπου Στρατουλη,Βαρεμενου..... και αλλοι βαρεμένοι μαζι. ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄ Υ.Γ.(Ν.4285/10-9-2014 αντιρατσιστικος,παω μεσα?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή