Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΧΟΝΤΡΟ....ΛΟΥΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΛΥΡΑΚΗ! ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Δεν σταματάει να εργάζεται μέχρι αργά το βράδυ ο Θανάσης Βαλυράκης, Αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Προσπαθεί να φέρει σε τάξη τα οικονομικά του Δήμου ώστε να τον καταστήσει ακμαίο! 
Το έργο του δεν είναι καθόλου εύκολο και επειδή το γνωρίζει, γι' αυτό αναγκάζεται να παραμένει μέχρι αργά στο Δημαρχείο! Τώρα μάλιστα που ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο τα χρέη και τα ντοκουμέντα που βγάζουμε στον αέρα και επιβαρύνλουν τα οικονομικά του Δήμου, το έργο του Θανάση Βαλυράκη θα γίνει ακόμη πιο δύσκολο! 

Καλό κουράγιο αγαπητέ Θανάση! Θα τα καταφέρεις... 

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ?? ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΡΑΞΕΙ Ο ΝΑΥΑΡΧΙΔΑΣ ??? ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ?? ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ. ΒΑΛΥΡΑΚΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή