Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΖΗΚΑ: "ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΑΦΓΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ; ΣΟΥ ΞΑΝΑΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝAΣΤΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ"!

Όπως φαίνεται από τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί, οι θέσεις του Περικλή Ζήκα για τους "πρόσφυγες" όπως τους χαρακτηρίζει, έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις ανάμεσα στους πολίτες του Χολαργού-Παπάγου. 
Δημοσιεύουμε ένα ακόμη τέτοιο σχόλιο:


Θα πρέπει κύριε Ζήκα να δώσεις μια απάντηση σε όλα αυτά σαν δημόσιο πρόσωπο που είσαι και αν αληθεύουν τα ανωτέρω εγκλήματα εναντίον ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ........ 
Εγώ δύο πράγματα θα σου πω. Το πρώτο αφορά το φρικιαστικό έγκλημα τον περασμένο χειμώνα που συγκλόνησε όλη την Ελλάδα [εκτός από εσένα και το συνάφι σου] στην Κόρινθο. Έπειτα από άγρια καταδίωξη της αστυνομίας, Αλβανοί Χασάπηδες-Δολοφόνοι-Λαθρομετανάστες και Δραπέτες Φυλακών σκότωσαν εν ψυχρώ ένα νέο κορίτσι που επέστεφε στο σπίτι του από το ξενοδοχείο που εργαζόταν. Είχε προηγηθεί η σφαγή μιας άτυχης Ελληνίδας στη Βόρειο Ελλάδα. 
Και το δεύτερο αφορά στην αναφορά σου για τους Έλληνες πρόσφυγες πριν πολλά χρόνια στην Συρία. Αλήθεια, πόσο ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ...... Οι Έλληνες πρόσφυγες της Συρίας για αποφύγουν τις σφαγές και τους βιασμούς των Οθωμανών [τις σφαγές αυτές το κόμμα δεν τις έχει καταδικάσει και τις αποκαλεί ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ]
πράγματι κατέφυγαν εκεί με μια σημαντική διαφορά . Ήταν λίγες χιλιάδες και δεν επηρέασαν πλυθησμιακά τους κατοίκους της περιοχής και το ποιο σημαντικό ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΒΙΑΖΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΒΑΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ. Αυτή είναι η πραγματικότης την οποία είτε αγνοείς είτε κρύβεις εσκεμμένα. Αντίθετα, με τους δήθεν πρόσφυγες που εισέρχονται σαν άγριο κοπάδι [κατά εκατομμύρια] σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει Ελλάδα διότι κάθε ημέρα εισβάλλουν 2.5 χιλιάδες περίπου στην χώρα μας και είναι ισλαμιστές. 

Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό και ποιο είναι το Μέλλον μας; Έχουν ανοίξει τις φυλακές της Ασίας και οι δολοφόνοι, οι βιαστές και οι φανατικοί ισλαμιστές έρχονται στην Ελλάδα με πρόσχημα την ανθρωπιστική κρίση, την στιγμή που η μισή Ελλάδα πεινάει. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση; Εάν φέρεις όπως θέλεις, Αφγανούς Λαθρομετανάστες στον Χολαργό, πρέπει να αναλάβεις και την ευθύνη γιατί όταν θα αρχίσουν να σφάζουν και να βιάζουν τότε  καταλαβαίνεις τι θα γίνει .....

4 σχόλια:

  1. ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΖΗΚΑ ΜΕ ΚΟΣΜΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΕΨΕΙ . ΕΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΤ ΠΑΠΑΓΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΖΗΚΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤ ΧΟΛΑΡΓΟΥ . ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κατάσταση σήμερα στην πατρίδα μας είναι τραγική .Υπεύθυνοι και ανέυθυνοι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που δυστυχώς εμπιστεύτηκε ο Ελληνικός λαός ετοιμάζονται με νέα ληστρικά χαράτσια κύριε Ζήκα να μας κατασπαράξουν . Μας τρώνε τα συκώτια ωσάν του Προμηθέως και όταν μεγαλώσουν ξανά όλα τα αρπαχτικά , τα ερπετά και οι ύαινες θα μας κατασπαράξουν εκ νέου . Μας θέλουν εντός του ΕΥΡΩ ταπεινωμένους ζωντανούς νεκρούς και σε λίγο καιρό θα μας κόψουν συντάξεις και μισθούς . Και εσύ κύριε Ζήκα θέλεις να φέρεις εκατοντάδες λαθρομετανάστες στο Χολαργό και να καταργήσεις τα ΑΤ . Δεν έχεις τίποτα μέσα σου , λίγη αγάπη για την πατρίδα σου . οι τραγωδίες και οι καταστροφές που περάσαμε πολλά χρόνια τώρα δεν σε δίδαξαν τίποτε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απάτριδες είναι όλοι τους και εθνομηδενιστές το ωραίο είναι ότι ο Ζήκας έκανε αναφορά για τους Έλληνες της Συρίας . εδώ τους σφάζουν τα κτήνη οι ισλαμιστές και δεν έχει πει κουβέντα . Αυτός είναι ένας ο Ζήκας μεγάλος ψεύτης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το παπαγαλάκι του ΜΥΡΙΖΑ ο Ζήκος...άντε από εδώ,με το ζόρι κρατιέμαι και δεν γελάω με τον ΚΛΟΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή