Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

ΣΟΚ! Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΜΥΖΗΣΗ!

Η κατοχική αριστερή κυβέρνηση, αφού πρώτα φρόντισε να αυξήσει το απλό εισιτήριο, στη συνέχεια φέρνει το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Τι είναι αυτό;

Καταργούνται πλήρως τα χάρτινα εισιτήρια και οι κάρτες. Ο κάθε....

Έλληνας θα εφοδιάζεται μία ηλεκτρονική κάρτα ή οποία θα εισάγεται σε ειδικό ηλεκτρονικό μηχάνημα (τόσο κατά την είσοδο, όσο και κατά την έξοδο;;;) και θα καταγράφεται πλήρως τόσο η είσοδος στο ΜΜΜ όσο και η διαδρομή που έκανε και η απόσταση που διάνυσε ο καθένας, ώστε να γίνεται ανάλογη χρέωση.

Εννοείται ότι όσοι πληρώναμε μέχρι τώρα 30 ευρώ για μηνιαία κάρτα, καλύτερα ας το ξεχάσουμε. Το μηνιαίο κόστος τουλάχιστον θα διπλασιαστεί.

Και κάτι ακόμα σημαντικό. Τώρα πλέον όλες οι διαδρομές που θα κάνουμε όλοι μας θα καταγράφονται πλήρως, για να γίνεται η σχετική χρέωση και πιθανότατα αυτή η πληροφορία θα είναι στη διάθεση των «ενδιαφερομένων» αρχών και αυτών που ελέγχουν τις αρχές.

Απορούμε, πως αυτός εδώ ο υπερήφανος ιστορικός λαός, κατάντησε να γίνεται το απόλυτο πειραματόζωο για κάθε είδους πειραματισμούς.

ΥΓ. Το άρθρο δεν έχει την έννοια να κλείσουμε την πόρτα στην τεχνολογία και στην εξέλιξη, αλλά ότι αυτή την εξέλιξη να την ελέγχει δημοκρατικά η κοινωνία και όχι αδιαφανή συμφέροντα.

Πέτρος Χασάπης


1 σχόλιο:

  1. Το ηλεκτρονικό εισιτήριο και όλα αυτά που θέλει να βάλει η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι δολοφονία Ελλήνων και αποδυκνύει ότι η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι μια κυβέρνηση δολοφόνων Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή