Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΟΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΛΕΕΙ "ΟΧΙ" ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ! Ε,ΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ!!!

Πάλι σκληρός διαπραγματευτής προσπαθεί να το παίξει ο Τσίπρας! Μετά τις ...σκληρές διαπραγματεύσεις της περασμένης Άνοιξης που οδήγησαν στα capital controls και τη γονυκλυσία ενώπιων των δανειστών, κάτι παρόμοιο κάνει και τώρα για να δείξει στον λαό, ενόψει και....


πρωτοχρονιάς ότι είναι...πατριώτης! Μήπως είναι για λεμονόκουπες ο νεαρός;
Διαβάζουμε το ρεποτάζ από το pronews.gr για να καταλάβουμε τι παίζεται πάλι στις πλάτες του λαού:
Με μία αιφνιδιαστική κίνηση την ώρα που ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης προανήγγειλε μειώσεις μόνο στις επικουρικές συντάξεις, διατηρώντας τις κύριες ως έχουν, ο Αλέξης Τσίπρας βάζει «μπλόκο» σε περικοπές και στις επικουρικές.   Το τελικό σχέδιο του Ασφαλιστικού βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης στα χέρια του πρωθυπουργού, με τον αρμόδιο υπουργό, Γιώργο Κατρούγκαλο να περνά την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι. Ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης το μήνυμα που εξέπεμπε το Μαξίμου ήταν εντελώς διαφορετικό από το κλίμα που είχε καλλιεργηθεί τις προηγούμενες ημέρες, αποκλείοντας μειώσεις τόσο στις κύριες όσο και στις επικουρικές συντάξεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου