Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ. ΒΙΝΤΕΟ!

Σοβαρές καταγγελίες ειπώθηκαν, υπό μορφή «red pepper ερωτημάτων», που μετά επιτάσεως ζητούν επαρκείς απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση, πόσω μάλλον από τις αρμόδιες
ελεγκτικές και εισαγγελικές αρχές, στις δύο τελευταίες τηλεοπτικές....


εκπομπές του Νίκου Νικολόπουλου, «το Μαξίμου Ακούει» στο kontra channel, το Σαββατοκύριακο που πέρασε.
Ο ίδιος με ανάρτηση του στο social media αμέσως μετά την εκπομπή του, δήλωσε:
«Οι αποκαλύψεις στην εκπομπή μου «το Μαξίμου ακούει;» στο Contra Channel, αναφορικά με την αγορά οικοπέδου στην Τήνο, στην οποία εμπλέκονται ο φυγόδικος πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens Μ. Χριστοφοράκος και η σύζυγος του υποψήφιου για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, εγείρουν μείζον ηθικοπολιτικό ζήτημα. Λίγες μόλις ημέρες πριν από το δεύτερο γύρο για την ανάδειξη Προέδρου της μεγάλης φιλελεύθερης και δημοκρατικής παράταξης, που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της Κεντροδεξιάς, οι εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας που θα προσέλθουν στις κάλπες για την ανάδειξή του, οφείλουν να έχουν πλήρη και σαφή εικόνα αναφορικά με τα καταγγελλόμενα.
Από την άποψη αυτή, αποτελεί πολιτική και ηθική υποχρέωση του κ. Μητσοτάκη, και των αρμόδιων αρχών να ξεκαθαρίσουν, δίνοντας τις αναγκαίες εξηγήσεις και τα απαραίτητα στοιχεία, την κατάσταση. Δεν είναι νοητό σε μια τόσο κρίσιμη για τη χώρα και το χώρο περίοδο, να «σέρνονται» τέτοιου είδους καταγγελίες-ερωτήματα και να μένουν αναπάντητα. Είναι ζήτημα ηθικής τάξεως και δημοκρατίας. Η χώρα και η Δημοκρατία χρειάζονται μια Αξιωματική Αντιπολίτευση μαχητική και αξιόπιστη, που την ηγεσία της δεν θα τη βαραίνει ούτε μία σκιά υποψίας για οποιασδήποτε μορφής “ομηρία”…»!
Τις αποκαλύψεις αυτές, υπό μορφή κυρίως «red pepper ερωτημάτων», στην παρούσα φάση, που όμως βασίζονται σε ακράδαντα στοιχεία και σε αξιόπιστες πληροφορίες, από τον web editor του RedPepperNews.gr Πάρι Κουρτζίδη, στην εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου, μπορείτε να τις δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

http://redpeppernews.gr/ (το διαβάσαμε στο http://fonaklas.blogspot.gr

4 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΖΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ?????ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΩΠΛΗΣΤΙΚΑ ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ?????ΜΑΖΕΨΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΜΑΚΗ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ?????ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΕΙΣ??>????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα βγει Μητσοτάκης θα βγει Μειμαράκης θα αλλάξει τίποτα Τσίπρας για πάντα πρωθυπουργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή