Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

ΜΑΓΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ: "ΤΟ 2016 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ"! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ COME BACK ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

"Το 2016 που έρχεται θα είναι το έτος της ανάκαμψης και της ανασυγκρότησης. Η χρονιά που θα σηματοδοτήσει την οριστική έξοδο από την οικονομική κρίση και, μαζί,  το τέλος της επιτροπείας και την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας".

Δείτε λοιπόν πώς θα τα καταφέρει ο Τσίπρας...

Μήπως τα λόγια του Τσίπρα μοιάζουν με τα αντίστοιχα του Σαμαρά όταν εκείνος μιλούσε για επερχόμενη ανάπτυξη στο 2013 και 2014 ή θυμίζουν όσα έλεγε ο Παπακωνσταντίνου ότι "βγαίνουμε από το μνημόνιο μέσα στο 2012"; Δεν κάνετε λάθος. Και θα ρωτήσετε:
Πώς είναι δυνατόν να έρθει η ανάπτυξη και από πού; Από το υπερπέραν; Με την άγρια φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, με συντελεστή φορολόγησής τους στο 29% και με προκαταβολή φόρου 80% και 100% για το επόμενο έτος; Με το τσάκισμα των αγροτών και πολλαπλάσια φορολόγησή τους; Με το τσάκισμα της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας ή το 23% ΦΠΑ στα νησιά μας; Με το πρόσθετο φόρο στα ελληνικά κρασιά, με την αύξηση στα τέλη κυκλοφορίας ή με την επικείμενη φορολόγηση στις τραπεζικές συναλλαγές; Μήπως έρθει ανάπτυξη εξαιτίας των capital controls που ζουν και βασιλεύουν διαλύοντας την αγορά; Ή μήπως βοηθήσει στην ανάπτυξη ή αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών και η μόνιμη παραμονή 3 εκατομμυρίων ισλαμιστών μέσα στα επόμενα 2 χρόνια στην Ελλάδα μας; Μήπως τελικά φέρουν την ανάπτυξη και ανάκαμψη της οικονομίας οι νέες ραγδαίες μειώσεις στις συντάξεις; 
Ή μήπως αναπτυχθεί η χώρα με τον αφελληνισμό και αποχριστιανισμό της;
Ο Τσίπρας ξέρει τι κάνει. Για μια ακόμη φορά δουλεύει τον λαό ψιλό γαζί. Κάτσε λοιπόν Έλληνα και απόλαυσε τη...σφαγή σου! Αυτή θα είναι η ανάκαμψη των τοκογλύφων. Αυτήν εννοεί ο Τσίπρας! 

2 σχόλια:

  1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ... ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ ΑΤΖΑΜΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δαιμόνιος ΑλέξηΑδης θα τα καταφέρει !! �� �� ��

    ΑπάντησηΔιαγραφή