Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ"! "ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ. ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΙΤΑΛΙΑΣ-ΕΛΛΑΔΟΣ

Ίσως είναι η πρώτη φορά που ο "προφήτης των σεισμών" προβαίνει σε μιά τέτοια ανακίνωση-αλάρμ για επικείμενο σεισμό τον οποίο διαισθάνεται από ηλεκτρομαγνητικά κύματα που τον ταλαιπωρούν όπως λέει ο ίδιος. 
Βέβαια, στην ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι δεν θέλει να διαδοθεί/κοινοποιηθεί, την ώρα που ανάρτησή του είναι ήδη δημόσια. 
Εμείς, απλά την αναδημοσιεύουμε, χωρίς περαιτέρω σχόλια. 
Δείτε τι λέει ο Μύρωνας Μυριαλλής:

"Καλησπέρα, είχα πει οτι δεν θελω να θυμαμαι πλεον το τι μου εχει συμβει σχετικα με τους σεισμούς. Δεν φοβηθηκα ποτε απο καμια απειλη...


εναντιον μου απο ''επιστημονες'' ( εγω δεν εχω πτυχιο). Ομως θα σας παρακαλουσα να ειστε προετοιμασμενοι. 
Θελω να ειμαι ειλικρινής, δεν μπορω να βρω το επικεντρο αυτη την στιγμη, αυπνος δυο μερες. Σκοπος μου ειναι να μην παθει τιποτα καποιος Συνανθρωπος μας. Ειναι μεταξυ Ιταλιας κ' Ελλαδας. 
Θελω να παρακαλεσω να μην κοινοποιησετε την αναρτηση αυτη. Δεν ειμαι μεντιουμ, ουτε η Πυθια. Απλα ταλαιπωρουμαι απο τα ηλεκτρομαγνητικα κυματα. Οτι εγραψα τωρα,την ιδια ειδοποιηση εκανα σε Ιταλικη σελιδα πριν λιγο. Παρακαλω οσοι Φιλοι το διαβασουν να μεινει εδω. Θα προσπαθησω το βραδυ να γινω πιο συγκεκριμενος. 
Υ. Γ. .το οτι εβαλα το προσωπο μου στην εικονα profile δεν το εκανα κατα τυχη, θελω απλα να δειξω οτι παιρνω την ευθύνη των λεγομενων μου. Σας ευχαριστω θερμα".

4 σχόλια:

  1. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρατήστε το αυτό πάντως η Ελλάδα τουλάχιστον απο σεισμούς μέχρι τώρα δεν έχει ταλαιπωρηθεί αν γίνει και αυτό έδεσε το γλυκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ''ΧΑΡΙΣΜΑ'' ΑΛΛΑ ΔΙΑΨΕΥΔΩ
    ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΡΙΧΤΕΡ ΔΗΛΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή