Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΘΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΝΤΥΘΟΥΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

Ετοιμαστείτε καθώς πολλοί νομοί της Ελλάδας θα ντυθούν στα λευκά τα...


επόμενα 24ωρα σύμφωνα με επίσημη πρόβλεψη του Greek-Weather.Org.

Προβλέπονται ισχυρές χιονοπτώσεις κατά διαστήματα, στους νομούς Δράμας, Σερρών, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας, Μαγνησίας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Εύβοιας, Αττικής, Φωκίδας, Κορίνθου, Λακωνίας, Αρκαδίας και Αχαΐας.

ΘΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΑΡΤΗ ΧΙΟΝΙΟΥ !!

Στους παραπάνω νομούς υπάρχουν προβλέψεις για χιονόστρωση από 5-10 εκατοστά περίπου ακόμα και σε πεδινά τμήματα ενώ σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα θα πέσει περισσότερο χιόνι κυρίως στη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο, αναφέρει τέλος το Greek-Weather.Org, το οποίο φαίνεται πως για ακόμα μία φορά πέφτει μέσα στη πρόβλεψη που είχε κάνει από τις αρχές Δεκεμβρίου για ένα μεγάλο κύμα χιονιά στις γιορτές.


ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΣΕ ΙΣΧΥ 30/12/2015 - 1/1/2016 ΑΠΟ GREEK-WEATHER.ORG¨

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΤΕΤΑΡΤΗ 30/12/2015:
ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ. ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΝΩ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΜΕ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΕ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΥΨΟΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΕΝΩ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΠΤΩΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΘΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΕΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.

ΠΕΜΠΤΗ 31/12/2015:ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΥΨΟΜΕΤΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΘΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 300-400 ΜΕΤΡΑ ΠΥΚΝΑ. ΟΛΙΚΟΣ ΠΑΓΕΤΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΩ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΛΙΚΟΣ ΠΑΓΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΠΥΚΝΑ ΣΕ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΘΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΕΙ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ, ΕΝΩ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΘΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 400-500 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΡΑ. ΒΡΟΧΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ. ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΕΝΩ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 500-600 ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/1/2016:ΛΙΓΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ. ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΑΣΘΕΝΗ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΥΨΟΜΕΤΡΑ. ΛΙΓΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΡΗΤΗ. ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 500-600 ΙΣΩΣ ΚΑΙ 700 ΜΕΤΡΑ.

ΑΘΗΝΑ: ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 500 ΜΕΤΡΑ ΑΡΧΙΚΑ. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΘΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 400-500 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΠΑΓΕΤΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΒΡΟΧΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ, ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΠΥΚΝΑ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΟΛΗ ΕΝΩ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΕΙ (ΠΙΘΑΝΟ ΥΨΟΣ ΧΙΟΝΙΟΥ 4-6 ΕΚΑΤΟΣΤΑ). ΧΙΟΝΙΑ ΩΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΜΕ ΟΛΙΚΟ ΠΑΓΕΤΟ. ΛΙΓΕΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕ ΟΛΙΚΟ ΠΑΓΕΤΟ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.


http://greeksfun.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου