Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΑΓΙΑΔΩΝ! ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 4.000 ΛΑΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!! ΞΕΦΤΙΛΕΣ-ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ!

Αυτή δεν είναι ελληνική κυβέρνηση που υπερασπίζεται τη χώρα και το δίκαιο των Ελλήνων. Είναι κυβέρνηση ραγιάδων που δεν αντιδρά στην τουρκική αλητεία η οποία αν και έχει δεσμευτεί να συγκρατήσει το ρεύμα των λαθρομεταναστών, συνεχίζει απτόητη και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση να τροφοδοτεί λάθρους στη χώρα μας! Η κυβέρνηση το μόνο που κάνει είναι να επισημαίνει το φαινόμενο! 
Ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός για τη μετανάστευση κ. Μουζάλας...
μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο 104,9 FM, τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες επικρατεί κακοκαιρία και στο Αιγαίο πνέουν άνεμοι έντασης 6 και 7 Μποφόρ οι ροές προσφύγων και μεταναστών από τα τουρκικά παράλια συνεχίζονται και αυξάνονται αντί να μειωθούν, ενώ υπογράμμισε ότι η Ελλάδα έχει αναλάβει τεράστιες ευθύνες, πολύ περισσότερες απ΄ ότι της αναλογούν.

Όμως, όπως τόνισε, ορισμένοι εκπρόσωποι ευρωπαϊκών χωρών συνεχίζουν να επιρρίπτουν ευθύνες στην Ελλάδα, με στόχο να καθησυχάσουν τους πολίτες τους για τις διαστάσεις που έχει προσλάβει το ζήτημα των ροών.
Τι κάνετε ρε ραγιάδες για να υπερασπιστείτε την Πατρίδα και τα συμφέροντα της χώρας; Ουσιαστικά κάνετε αυτό που θέλει η Τουρκία. Δέχεστε τα εκατομμύρια λάθρους εντός της χώρας! Συμπράττετε στο έγκλημα κατά της Ελλάδος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου