Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΤΥΘΕΙ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΟΤΑΝ ΜΕ ΑΛΛΟ GAY ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ! ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΤΕΡΨΙΠΡΩΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΩ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΧΥΔΑΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΜΑΣ.

Πριν λίγες ημέρες εν όψει της ψήφισης του Συμφώνου Συμβίωσης ορισμένοι "ακτιβιστές" προκάλεσαν την αηδία των περισσοτέρων από...




 εμάς,έχοντας πλακωθεί σε ξεγυρισμένα γλωσσόφιλα ακριβώς εκτός του ιερού ναού της Μητροπόλεως (ντυμένοι παππάδες,σχετικό υλικό εδώ: https://www.facebook.com/816859448366879/videos/vb.816859448366879/1030026557050166/?type=2&theater) και φυσικά πάντα με την παρουσία καμερών, μιας και θεώρησαν ότι έκαναν κάτι το εξαιρετικό.Στην φωτογραφία βλέπουμε έναν εκ των 2 τερψιπρώκτων που μας χάρισαν άθφονες στομαχικές διαταραχές. Στο κάτω μέρος της φωτογραφίας θα παρατηρήσετε το "50e" . Τόσο κοστολογείται ο τρισάθλιος και εμετικός ακτιβισμός τους.Όξω π@στη απ'την παράγκα.!

πηγή: Παρατηρητήριο Ελληνόφωνων Γραικύλων (τίτλος: δικός μας)

7 σχόλια:

  1. TΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ ΣΥΚΙΕΣ!!!! ΟΥΣΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο 21ος αιώνας είναι ο αιώνας της παρακμής, του ξεπεσμού.
    Αντί να προοδεύουμε, πισωγυρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν λες καλύτερα ''πισωγλεντάμε'', αντί πισωγυρίζουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καμάρι του πατέρα του. Και να σκεφτείς ότι όταν γεννήθηκε το μούσμουλο και ανακοίνωσαν στον πατέρα του ότι είναι αγόρι, αυτός από την χαρά του κέρασε όλο το καφενείο... τι να πεις, πεταμένα λεφτά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως στην αρχαία Αθήνα, στην κοιτίδα του πολιτισμού,
    οι ποινές για την παρά φύσιν ασέλγεια ήταν πολύ αυστηρές.
    Αν θέλεις ψάξε στην google ως εξής

    οι νομοι του σολωνα για την ομοφυλοφιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πισωγλεντζέδες, λούγκρες ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ! Ο Βλαδήμηρος έρχεται και θα σας μάθει γιατί οι ανδρες πρέπει να συνυπάρχουν με τις γυναίκες! Αυτά για αρχή γιατί τα άλλα που σας κάνει ο Βλαδήμηρος είναι πολύ σκληρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή