Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ! ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΥΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!! ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ!

Έκκληση για στελέχωση Νοσοκομείου Λέρου με Αναισθησιολόγο

Στο νοσοκομείο της Λέρου (8500 κάτοικοι +περίπου 1-2.000 πρόσφυγες-τα νησιά Πάτμος,Λειψοί,Αγαθονήσι,Αρκιοί) όλα σε παραμεθόριο και δυσπρόσιτη περιοχή. Είχαμε 2 αναισθησιολόγους. Ο ένας....

συνταξιοδοτήθηκε. Ο άλλος με εντολή υπουργού μετετέθη χωρίς πρώτα να αναπληρωθεί.Έκτοτε το νοσοκομείο μας λειτουργεί με αναπληρωτές αναισθησιολόγος από άλλα νοσοκομεία.Τώρα η απόσπαση του υπάρχοντος λήγει 2/01/2016 χωρίς ακόμη να έχει βρεθεί αναπληρωτής.Όσες κοπέλες είμαστε έγκυες στο μήνα μας,  έχουμε 3 επιλογές.
Πρώτον. Να κάνουμε καισαρική σήμερα-αύριο-μεθαύριο
Δεύτερον.Να φύγουμε στην Ρόδο ή Αθήνα.
Τρίτον Να μείνουμε στο νησί διακινδυνεύοντας την υγεία του παιδιού μας (και την δική μας).
Και αν πιάσει μια φουρτούνα???Σύνηθες στην εποχή αυτή….Ή νομίζει κανείς ότι είναι εύκολο να πάει μια έγκυος στην Αθήνα/Ρόδο και μετά θα πρέπει να επιστρέψει στο νησί μαζί με το μωρό της???
Το κόστος αναπλήρωσης για 1 εβδομάδα είναι ισόποσο σχεδόν με τον πραγματικό μηνιαίο  μισθό ενός μόνιμου γιατρού. Γιατί δεν λύνουν μόνιμα το θέμα???Γιατί μας κρατούν σ' αυτή την απαράδεκτη αγωνία???Γιατί βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές της εγκύου και του μωρού???
Σας παρακαλούμε βοηθήστε να λυθεί το πρόβλημα είτε με μόνιμη τοποθέτηση είτε με την ρήτρα στην απόσπαση "η απόσπαση ισχύει μέχρι την άφιξη του νέου μόνιμου ή αναπληρωτή ιατρού"
Ευχόμεθα ότι με την παρέμβαση σας θα λυθεί το θέμα και θα έχουμε όλοι μια νέα Καλή Χρονιά….
Χρόνια πολλά και Καλά σε όλους…
Καρπαθάκη Γεωργία
Παντέλι –Λέρος

3 σχόλια:

  1. Αυτή είναι η ανύπαρκτη εμετική εκτρωματική μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που δεν φροντίζει να υπάρχουν αναισθησιολόγοι στο Νοσοκομείο της Λέρου για τις Ελληνίδες εγκύους γυναίκες ενώ για τους λαθρομετανάστες τους φροντίζει και με δωρεάν ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΣΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΕΙΡΗΝΗ-ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ....Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΡΑΒΙ 2/1/2016 ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ....Ο ΝΕΟΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 4/1/16 ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ (????) Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟ ΥΠ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος ασχολείται καλέ μου κύριε με την κόρη σας η οποία είναι σε ενδιαφέρουσα; Σοβαρά μιλάτε τώρα; Έχουν άλλα σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούν. Όπως για παράδειγμα, έπεσε το μάτι μου σε μια εκπομπή πριν λίγο στην εντελώς ελεύθερη και καθόλου προπαγανδιστική ελληνική τηλεόραση, όπου γνωστός παρουσιαστής-γνώστης των πάντων (ως συνήθως) την ώρα που η μετεωρολόγος περιέγραφε τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την πατρίδα, εκείνος είχε έναν και μόνο καημό. Ότι θα χιονίζει ΚΑΙ στην Πλατεία Βικτωρίας!

    Το ότι οι Έλληνες λιμοκτονούν και σχηματίζουν ουρές στις τράπεζες για να μην τους πάρουν οι τοκογλύφοι τα σπίτια, προφανώς τον αφήνει παγερά αδιάφορο. Το ότι τα ακριτικά νησιά έχουν γίνει αποθήκες και έχουν μείνει στο έλεος του καιρού και του φιλότιμου του κάθε επαγγελματία που βρίσκεται εκεί, κι αυτό αδιάφορο τον αφήνει.

    Οπότε, τι να πείτε κι εσείς!
    Φύγετε, να γεννήσετε τουλάχιστον με ασφάλεια και αξιοπρέπεια.
    Καλή Χρονιά να έχετε, υγεία και ... καλή λεφτεριά, γενικώς, σε όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή