Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΙΠΡΑ: ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ! ΟΠΟΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΝΑΥΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ!

Ποινικοποιείται  το κλείσιμο των εθνικών οδών μέχρι και με φυλάκιση για 3 χρόνια! Είναι σαφές ότι ο νέος νόμος γίνεται για τους αγρότες οι οποίοι ως μόνο μέσο αντίστασης στα βάναυσα μέτρα που τους επιβάλλει η....


κυβέρνηση Τσίπρα έχουν το κλείσιμο των δρόμων με τα τρακτέρ τους! 
Έτσι, η βάρβαρη εναντίον τους φορολόγηση θα περάσει αναίμακτα και όποιοι αγρότες τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν, θα μπαίνουν κατευθείαν στη φυλακή!

3 σχόλια:

  1. Ετσι ειναι αυτα.. Ας προσεχαν.. Ας μην τον ψηφιζαν. Καλα να σας κανουν, κοιμησμενοι Ελληνες.. Εδω θα χασουμε εθνικο εδαφος και το Εθνος κοιμαται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι αριστερά θέλατε ζώα νεοέλληνες, πάρτε το αριστερό μου αρχίδι τώρα. Και που είστε ακόμα, με τον καταληψία που ψηφίσατε πρόβατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι είναι φίλε 7:13μ.μ, ακόμα και τώρα, μετά απ' όλα αυτά τα ψέματα, κάποιοι ψηφοφόροι του καταληψία... ανιψιού του Παττακού που το ''παίζει'' αριστερός (τρομάρα του) συνεχίζουν την παραμύθα της πρώτης και δεύτερης φοράς αριστερά!!!
    Και οι πουτάνες βρίζουν τον νταβατζή τους, αλλά του τα ακουμπούν.
    Και μην έχεις καμμιά αμφιβολία, ότι αυτή η κυβέρνηση είναι η επιτομή του Νταβατζή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή