Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ! ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ" ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΕΪΑ!!!

Το θέμα παρουσιάζει το voicenews.gr ωστόσο για μας δεν είναι δυσερμήνευτο. Ο άνθρωπος έχει βουτήξει τόσο πολύ στην αμαρτία ώστε θα ζητά πλέον τα ρέστα από τον ίδιο τον Θεό για όσα κακά και άδικα συμβαίνουν! Όπως έκανε πρόσφατα και ο Χάρρυ Κλυνν ο οποίος ανεβάζοντας τη φωτογραφία του νεκρού παιδιού Αϊλάν,  έλεγε: "Τώρα πλέον θα πρέπει να ντρέπεται ο ίδιος ο Θεός"! Έτσι λοιπόν μην.. μας φαίνεται καθόλου παράξενο ότι εμφανίστηκε Αρχιεπίσκοπος που αρνείται τον Θεό. Και μάλιστα ο αριθμός τους θα αυξάνεται...

Σύμφωνα λοιπόν με το voicenews.gr ο Αρχιεπίσκοπος Γουέλμπι μίλησε για τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν στο Παρίσι και είπε ότι μέσα από μία εσωτερική συζήτηση που έκανε είπε αυτό: «Θεέ μου γιατί, γιατί συμβαίνει αυτό; Που είσαι σε όλο αυτό; Ναι αμφιβάλλω».
Παλαιότερα ο Αρχιεπίσκοπος του Κάντενμπερι είχε δηλώσει πως δεν είναι σίγουρος για το αν ισχύει η ύπαρξη του θεού.
Σχεδόν πριν ένα χρόνο ζήτησε από το θεό να παρέμβει για όλη αυτή την κατάσταση και την αδικία που γίνεται  στον κόσμο και είπε: «Κατέληξα να λέω στο Θεό: «Κοίτα, αυτά είναι όλα πολύ καλά, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι; αν είσαι εδώ…».
Σύμφωνα με το voicenews.gr ο Αρχιεπίσκοπος θεωρεί πως η χρήση της θρησκείας από κάποιους ανθρώπους της γίνεται για να χειραγωγήσει τους υπόλοιπους ανθρώπους, και αυτό αποτελεί μεγάλο πρόβλημα στις μέρες μας.

1 σχόλιο:

  1. Ό αρχιεπίσκοπος του κάντεμπερυ πού είναι άθεος και ομοφυλόφιλος έχει επισκεφθεί υπο τις ευλογίες του Βαρθολομαίου τήν ψευδοᾱδελφότητα της νέας Ι.Μ.Εσφιγμένου όπου τόν υποδέχτηκαν με επευφημίες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή