Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ! ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΠΑΣΛΑΚ ΤΣΕΛΙΚ, ΜΕΛΟΣ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ, ΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

Ο Αλπαρσλάν Τσελίκ, ο Τούρκος δολοφόνος του Ρώσου πιλότου...

επανήλθε. ‘Οχι μόνο δεν μετανιώνει για την πράξη του αλλά τη θεωρεί απόλυτα φυσική ενέργεια αντιποίνων, σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ (www.hurriyetdailynews.com).
«Ο πιλότος είχε μόλις πριν πέντε λεπτά βομβαρδίσει, σκοτώσει και τραυματίσει τα αδέρφια μας. Δεν υπάρχει θέση για κάποιον που βομβαρδίζει κάθε μέρα Τουρκομάνους αμάχους στην συνείδησή μου», είπε ο Τσελίκ, τον οποίο ο Ρώσος πρέσβης στην Άγκυρα Αντρέι Καρλόφ έχει καταγγείλει ως τον δολοφόνο του Ρώσου χειριστή οπλικών συστημάτων του καταρριφθέντος Su-24, αντισμήναρχο Όλεγκ Πεσκόφ.
«Τα αντίποινα είναι το πλέον φυσικό δικαίωμα. Είναι στη ζωή», είπε ο Τσελίκ, ο οποίος προφανώς δεν έχει ακούσει τίποτα για το δίκαιο του πολέμου…
Αλλά πότε η Τουρκία σεβάστηκε το οποιοδήποτε δίκαιο; Μήπως το έπραξε όταν σφαγίαζε Έλληνες και Αρμενίους στις αρχές του περασμένου αιώνα; Μήπως το σεβάστηκε έναντι τις ελληνικής μειονότητας, ή μήπως το σεβάστηκε στην Κύπρο, όταν τα ανθρωπόμορφα τουρκικά κτήνη σκότωναν ως και βρέφη; Μήπως τα σέβεται τώρα που σφαγιάζει Κούρδους
mignatiou.com (το διαβάσαμε στο hawkshellas.com)

1 σχόλιο:

  1. Αυτός ο Τσελίκ, ο τουρκόσπορος, το ξέρει ότι είναι νεκρός; Το ξέρει ότι οι πεθαμένοι δεν μιλούν, ούτε και καυχιούνται; Είναι πτώμα στο ''ψυγείο''...απλώς δεν του το έχουν πεί ακόμα, οι Ρωσσικές μυστικές υπηρεσίες. Θα το ''μάθει'' σύντομα !!!
    Με το στόμα του ''έσκαψε τον λάκκο του''.
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή