Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΑΪΚΟΥ! ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!!!

ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΡΟΣ κο ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Αγαπητέ φίλε Ηλία,
Δεν θα μακρηγορήσω αυτή τη φορά επειδή οι συνεχείς αναφορές στο ίδιο θέμα κουράζουν τους συνδημότες που γίνονται κοινωνοί της....

ουσιαστικά ανύπαρκτης διαφοράς απόψεων μεταξύ ημών και υμών. Θα σταθώ σε λίγα σημεία της ανταπάντησης σου στην ανοικτή επιστολή μου και θα τελειώσω με μία πρόταση που σου απευθύνω.
Η πομπώδης έκφραση «τεκμηριωμένη απάντηση προς κ.Στάικο...» προκαλεί ερωτηματικά και αν κανείς σταθεί στην σημειολογική σημασία της έκφρασης διαβλέπει απολογητικό χαρακτήρα. Ένας Δήμαρχος εκλεγμένος με πάνω από 60% του συνόλου των δημοτών  χρειάζεται «τεκμήρια» στην απάντησή του προς ένα μη εκλεγμένο δημότη για να αποδείξει την ορθότητα των απόψεών του; O «λόγος» και μόνον του Δημάρχου δεν μετράει; Τα δε περιβόητα «τεκμήρια» έγκεινται σε ένα και μόνο έγγραφο -  απάντηση το οποίο δεν παρελήφθη ποτέ από τον παραλήπτη του και αυτό αποδεικνύεται πολύ εύκολα αν διερευνήσει κανείς, κατόπιν αιτήσεως, το αρχείο του Ταχυδρομείου Χολαργού.
Αναφέρεις ότι δεν υπήρχαν άλλοι δημότες πέραν των δημοσιογράφων στη συνέντευξη τύπου και για αυτό τον λόγο δεν με προσκάλεσες για να εκθέσω την άποψή μου. Τότε θα έχεις και μία πειστική εξήγηση για την παρουσία του κου Μπάμπη Αλεξόπουλου ο οποίος από την έναρξη της συνέντευξης βρισκόταν στο γραφείο σου και μάλιστα δίπλα στην εκπρόσωπο τύπου της εφημερίδας «Παπάγου-Πολιτεία». Από ότι γνωρίζω ο κος Αλεξόπουλος δεν είναι δημοσιογράφος και δεν έχει σχέση με τον Δήμο, είναι ένας απλός δημότης. 
Ο κύριος Αυγουρόπουλος και η κυρία Τσικρικώνη που ήταν παρόντες επίσης, με ποιά ιδιότητα αν όχι του μηχανικού – συμβούλου ή του δημοσιογράφου παρευρίσκοντο;
Πέρα από τις φιλολογικές πομφόλυγες και την αναφορά σε ένα γενικό Προεδρικό Διάταγμα το 696/1974 και ειδικότερα στα άρθρα 220 – 260 τα οποία αναφέρονται σε γενικές διατάξεις «εκπονήσεως Αρχιτεκτονικών μελετών», που αποτελεί την «πυξίδα» κάθε Μηχανικού, επί της ουσίας τίποτε. Και ως ουσία αναφέρομαι στην προσφορά μου για την μελέτη του Πολυιατρείου-ΚΑΠΗ.  Η καλή και θετική διάθεση ενός τοπικού ηγέτη που «κόπτεται» περί του Δημοσίου συμφέροντος, θα επέβαλε την πρόσκληση του προσφέροντος και την συζήτηση για την όσο ταχύτερη παράδοση τής έστω, οποιασδήποτε «προμελέτης». Αυτή είτε είναι ένα μόνο σχέδιο είτε εκατό, συνεχίζει να υφίσταται. Αποτελεί την βάση για μία άμεση συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία και την κατάθεση φακέλου, προς έκδοση οικοδομικής αδείας. 
Πότε εκλήθην να εκθέσω την άποψή μου και να δεσμευτώ για συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα παράδοσης του ολοκληρωμένου φακέλου; Αντ’ αυτού λαμβάνω και μάλιστα με έμφαση την απάντηση ότι «τα καλύτερα γραφεία έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό». Ποιός κρίνει αν είναι ένα γραφείο το καλύτερο η το χειρότερο;  Σύμφωνα με τις γνώσεις μου δεν υπάρχει  ακόμα θεσμοθετημένο «Βραβείο καλύτερου τεχνικού γραφείου». Με αφορμή λοιπόν την δημόσια δήλωσή σου ότι ενδιαφέρεσαι για το κοινό όφελος και ότι μπορείς ως Δήμαρχος να ακυρώσεις τον διαγωνισμό σου, προτείνω τα εξής και επαφίεμαι όπως και εσύ στην κρίση των συνδημοτών μας:
Δεσμεύομαι δημόσια ότι εντός 45 ημερών θα παραδώσω στην τεχνική υπηρεσία πλήρη φάκελο με όλες τις μελέτες που απαιτούνται για την έκδοση οικοδομικής αδείας.
Προτείνω να αναστείλεις αν όχι να ακυρώσεις, αφού μπορείς, την τελική φάση του διαγωνισμού για αυτό το χρονικό διάστημα. Μετά από 6 χρόνια αναμονής, κατά δήλωσή σου, δεν θεωρώ υπερβολικό το διάστημα των 45 ημερών, αφού θα εξοικονομηθεί δημόσιο χρήμα.
Ελπίζοντας ότι αυτή θα είναι η πρόταση που θα αποδεχτείς και δεν θα αναλώνεσαι σε στείρες και ανούσιες αντιπαραθέσεις χωρίς κανένα λόγο, σου εύχομαι ολόψυχα σε σένα και την οικογένειά σου,
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.
Μπάμπης Στάϊκος

13 σχόλια:

  1. ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥ. Ο ΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙ Ο ΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσες προσφορές και να κάνεις δεν θα τις δεχτεί κανείς. Μηχανικός είσαι δεν έχεις ακούσει ότι όλοι οι διαγωνισμοί είναι στημένοι ; Αν κάνεις εσύ τη μελέτη τζάμπα από που θα βγουν οι προμήθειες. Ελλάδα του 21 αιώνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ......ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΠΙ ΜΕΛΕΤΩΝ Ω ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΙΣ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΑΙΚΟΥ.....ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ...ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΤΟΣΟ...ΨΙΛΟΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ....ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΝΑ ΑΠΟΡΙΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι αδιανόητο και πέρα από κάθε λογική ένας άνθρωπος όπως ο Μπσμπης Στάικος με πολύ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ στον Δήμο μας να έχει δεχτεί τόση μεγάλη και πρωτοφανή επίθεση από διάφορους κύκλους . Είναι ΝΤΡΟΠΗ γιατί ο Στάικος έχει προσφέρει και υπάρχουν πολλοί που το αναγνωρίζουν την ώρα που άλλοι επώνυμοι και με πολλά λεφτά έχουν ΚΑΒΟΥΡΙΑ στις τσέπες τους και αδιαφορούν προκλητικά για εξαθλίωση που υπάρχει γύρω μας . ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ . Έπρεπε δίπλα του να έχει απλούς ανθρώπους από όλη την περιοχή και να στηριχτεί σε αυτούς και όχι σε καιροσκόπους . ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ . ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΑΙΚΟ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ και πράξη ΑΝΔΡΕΙΑΣ και ΣΕΒΑΣΜΟΥ στα ΙΕΡΑ της Πατρίδος μας την ώρα που πολλοί επικριτές σου φοβούνται να αναφέρουν το όνομα του Μεγάλου Αλεξάνδρου για να μην τους μαλώσουν οι συριζαίοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον Νοέμβριο του 2011 έγινε με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Μακεδόνων και θρακών μι μεγάλη εκδήλωση με θέμα τον Αλέξανδρο στην παλιά Βουλή. Η εκδήλωση αφορούσε την επικείμενη τοποθέτηση του ανδριάντα του μεγάλου στρατηλάτη στον Δήμο Παπάγου. ήταν τόσο μεγάλη η επιτυχία και η απήχηση της είδησης με προσκεκλημένους εκλεκτούς ανθρώπους του πνεύματος μεταξύ των οποίων η Ελένη Αρβελερ , ώστε ήρθε καναλι από τα Σκόπια να μου πάρει συνέντευξη όπως και από τον κύριο Ιωάννη Παρίση οργανωτή της εκδήλωσης. Επίσης προσκλήθηκε ο τηλεοπτικος σταθμός Αντέννα που κάλυψε την εκδήλωση και πρόβαλε το σχετικό βίντεο την επόμενη μέρα. Δυστυχώς οι αντιδράσεις πάρα πολλών ομάδων με έκαναν να αναστείλω και όχι να ακυρώσω την τοποθέτηση του ανδριάντα. Απειλήθηκε εως και η σωματική ακεραιόητα η δική μου και των μελών του Δημοτικου Συμβουλίου από ομάδα 500 ατόμων που ήρθαν στον Παπάγο από τα Εξάρχεια για να εμποδίσουν την απόφαση του ΔΣ. Στο σημερινό κλίμα όπου υπάρχει αυτό το γνωστό αρνητικό προς εμένα κλιμα από την πλευρά της Δημοτική αρχής , όπως θα πληροφορείστε από τις σχετικές δημοσιεύσεις σχετικά με την προσφορά ης μελέτης του ΚΑΠΗ , καταλαβαίνετε ότ δεν μπορώ να επανέλθω με το θέμα του ανδριάντα επειδή πάλι θα αντιμετωπιστώ με την γνωστή καχυποψία , πράγμα το οποίο δεν μου είναι και ιδιαίτερα ευχάριστο. Θωρώ ότι αν υπάρξει καποιας μορφής πρωτοβουλία από μερίδα δημοτών η συλλόγων η δημοτικών συμβούλων και η Δημοτική Αρχή με καλέσει θα δηλώσω "παρών" και θα ξεκινήσω εξ αρχής με συνεργασία γλύπτη την κατασκευή και τοποθέτηση του ανδριάντα του μεγάλου Αλεξάνδρου κάτι το οποίο είναι και προσωπικό όνειρο. Να είστε καλά και ο νέος χρόνος να φέρει ότι καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Στάικε θα σας κάνω μια πρόταση ....... Οι καιροί είναι δύσκολοι και σκοτεινοί και οι μέρες που έρχονται δείχνουν βαρυχειμωνιά ....... Τίποτα δεν πάει καλλά σε αυτή την χώρα . Κάντε μια σύσκεψη / μάζωξη εδώ στην περιοχή μας γύρω στα 50 με 70 άτομα από το Δήμο μας μόνο σε κεντρικό σημείο . Δείχτε σε όλους και σε απλούς ανθρώπους ποιός είστε και εμείς να πούμε δυο λόγια για την πόλη μας τον Υμηττό τον Πολιτισμό και τα καθημερινά προβλήματα και τις παλιές καλλές ημέρες . Μια τέτοια ΜΑΖΩΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ θα προβληματίσει πολλούς ....... Και στο κάτω κάτω συγκεντρώσεις πολιτών γίνονται πολλές στην περιοχή μας . Μέχρι και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει μετά από τόσα Ληστρικά Χαράτσια . Πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους ..... ΚΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Giati asxoleisai re Staike afou einai ola kanonismena gia na fane oi Mavrogialouri. 210 oikogeneies peinane kai oloi trwne me xrysa koutalia sto Dimo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δήμαρχε ο Στάικος δεν είναι εχθρός σου . Βρες ένα τρόπο να τον πλησιάσεις . Υπάρχει ένα ύπουλο παιχνίδι πίσω από την πλάτη σου . Φέρτον κοντά σου είναι συμφέρον όλων μας . Κάποιος κινεί συνωμοσίες με σκοπό να σε συκοφαντίσει νομίζοντας ότι θα γίνει Δήμαρχος . Δήμαρχε φέρε ανθρώπους σαν τον Στάικο Δίπλα σου και απλούς ανθρώπους . Η καθημερινή αντιπαράθεση με τον Στάικο δεν βοηθάει κανέναν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ. Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΚΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ. ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΙΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ. ΚΑΛΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΙΣΩΣ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οικονόνου θα σου πω κάτι και να το θυμάσαι καλλά . ΟΥΤΕ ΣΕ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ . Δεν κάνεις ούτε για επόπτης καθαριότητας .ολοι γνωρίζουν το παρασκήνιο και τι ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ ΕΙΣΑΙ .Και κάτι ακόμη . Πρέπει να γνωρίζεις ότι εδώ στον Χολαργό είσαι ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ . Δεν έχεις καμία τύχη . Η Πατριωτική.Λαική.Δεξιά οι Εθνικιστές και οι περισσότεροι Χολαργιώτες θα σε μαυρίσουν ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλή σου μέρα Δήμαρχε και Καλή Χρονιά με ΥΓΕΙΑ και ΔΥΝΑΜΗ . Εύχομαι η νέα χρονιά να προσφέρει σε όλους μας την δυνατότητα να δούμε τον Δήμο μας ανάμεσα στους καλύτερους σε όλη την Ελλάδα με έργα Ποιότητος Πολιτισμού και σεβασμό στην ανθρώπινη δυστυχία που τα Ληστρικά Χαράτσια Διεφθαρμένων κυβερνήσεων οδήγησαν σε απόγνωση χιλιάδες συμπολίτες μας . Τα έργα που σχεδιάζεις στην Μεσογείων Σαρανταπόρου Υμηττού Περικλέους μέχρι το παλιό Δημαρχείο Παπάγου μαζί με την ανάπλαση του χώρου γύρω από εκκλησία Φανερωμένης θα σου δώσουν ΚΥΡΟΣ και ΑΙΓΛΗ . Επίσης πρέπει νσ φτιάξεις την ΒΟΥΤΣΙΝΑ και την ΑΡΚΑΔΙΟΥ ένα παλιό αίτημα από την Δεκαετία του1990 με τις περιβόητες ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ που ζητούσαν απεγνωσμένα δικαίωση . Δήμαρχε με το Νέο Έτος κάνε μια ωραία εκδήλωση στο Δημαρχείο όπου εκεί θα τιμήσεις όσους έχουν προσφέρει στην πόλη νας και απλούς ανθρώπους που που αγαπούν τον τόπο τους την Ιστορία τον Πολιτισμό και τις Παραδόσεις στον Δήμο μας . Ανάμεσα σε αυτούς πρέπει να είναι και ο Στάικος
    Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ . ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΣ . ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ . ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΛΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ . ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ . ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ . ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή