Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ! H ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

H ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι το πειραματόζωο της Νέας τάξης πραγμάτων.Η νέα τάξη πραγμάτων που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλαίου παγκόσμιος δημιούργησε εσκεμμένα την ...
παγκόσμια οικονομική κρίση έχοντας σκοπό την υποδούλωση όλων των λαόν με μια παγκόσμια διακυβέρνηση- δικτατορία με ένα παγκόσμιο νόμισμα, καταργώντας τα ανθρωπινά δικαιώματα την ελευθεριά και την δημοκρατία.
Με τσιράκια της τη ΝΔ ,ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα και όχημα της το παράνομο και επαχθές χρέος και τη δανειακή σύμβαση ξεκινάει τα σχεδία της με πρώτο πειραματόζωο την Ελλάδα! Ζούμε την ιστορικότερη και πιο κρίσιμη κάμπη της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας!
Μιλάμε για την αρχή του τέλους της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και κατεπεκταση στον υπόλοιπο κόσμο.Μένει να δούμε αν η Δημοκρατία θα πεθάνει στον τόπο που γεννήθηκε η αν η Ιστορία γράψει, ότι εμείς οι Έλληνες υπερασπιστήκαμε την Δημοκρατία τη Δικαιοσύνη τα ανθρωπινά δικαιώματα και την ελευθεριά! Οτι εμείς οι Έλληνες ανάψαμε τη σπίθα της αντίστασης και δώσαμε το φως και την ελπίδα για έναν κόσμο ελεύθερο και δίκαιο για τις επόμενες γενιές!
Φτάνει πιά!!! Αφεντικά σε αυτόν τον τόπο είμαστε μόνον εμείς οι πολίτες και όχι οι νονοί, τα λαμόγια και οι προστάντζες.
Καλούμε όλους τους Έλληνες πατριώτες να έρθουν μαζί μας για να χτίσουμε μαζί τη νέα Ελλάδα, τώρα πριν να είναι πολύ αργά.
Η μόνη λύση είναι να μιλήσει ο λαός τώρα.
το διαβάσαμε  από τον


1 σχόλιο:

  1. H πλειονότητα του λαού κοιμάται.
    Επομένως ό,τι κι αν πει κανείς είναι μάταιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή