Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ-ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ! ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ!

Οι παγκοσμιοποιητές επιδιώκουν πλέον με ταχείς ρυθμούς να εξοντώσουν το ελληνικό έθνος! Ο Τσίπρας παίζει το παιχνίδι τους άριστα. Επιβάλλουν τις νεές τσιπαρισμένες ταυτότητες (ως τον Ιούλιο), ενώ οι....

επιθέσεις των Φίλη- Σίας Αναγνωστοπούλου στα Θρησκευτικά και την κατάργηση οποιασδήποτε εθνικής αναφοράς στο μάθημα της Ιστορίας, δείχνουν το δόλιο σκοπό τους. Το έθνος μας δέχεται επίθεση κατά ριπάς, με τους Τσίπρα-Καμμένο να παίζουν το παχνίδι των παγκοσμιοποιητών. 
Το ρεπορτάζ από τo pronews.gr:

Η αντικατάσταση των ταυτοτήτων και μάλιστα σύντομα, μέχρι τα τέλη Ιουνίου, με την προσθήκη βιομετρικών στοιχείων όπως το “αποτύπωμα” της ίριδας του κατόχου έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς άλλων ενεργειών, αποφάσεων, δηλώσεων που θέτουν υπό αμφισβήτηση της ιστορία της χώρας, τη θρησκεία και τα σύμβολα. Και είναι να αναρωτιέται κανείς, τυχαία όλα αυτά; Μπορεί. Μπορεί όμως και όχι μέσα στο ορυμαγδό των αλλαγών που θέλει να επιβάλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων για να ελέγχει τους πάντες και τα πάντα.
Οι αλλαγές στην ταυτότητα ήρθαν ξαφνικά υπό την απειλή επαναφοράς της βίζας για τους Έλληνες ταξιδιώτες στις ΗΠΑ, καθώς θεωρήθηκε πώς τα δελτία ταυτότητας εύκολα παραχαράσσονται και με αυτά τζιχαντιστές ή Σύριοι και άλλοι μετανάστες βγάζουν διαβατήρια στην Ελλάδα για να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.
Αυτή μάλλον ήταν η πρόφαση, αφού το σύστημα μοιάζει να ήταν έτοιμο από καιρό. Αμέσως συστήθηκε επιτροπή και “τρέχει” γρήγορα η αντικατάσταση των ταυτοτήτων με την επιβολή μάλιστα ενός χαρατσιού της τάξεως των 10 ευρώ και πέραν των δακτυλικών αποτυπωμάτων θα έχει και άλλα βιομετρικά χαρακτηριστικά. Απλά ίσως κάποιοι έψαχναν την αφορμή είτε να επιβάλλουν τις αλλαγές αυτές είτε να τις δικαιολογήσουν.
Το θέμα των ταυτοτήτων πολλοί είναι αυτοί που το συνδέουν και με άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με την ιστορία της Ελλάδας και τη θρησκεία. Ήταν οι δηλώσεις του κ. Φίλη πώς η γενοκτονία των Ποντίων δεν ήταν γενοκτονία και μετά ήρθαν και άλλες για να ταυτίσουν τους Μακεδονομάχους με τους τζιχαντιστές.
Ακολούθησε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου με μία δήλωση που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και έλεγε πώς τα σχολικά βιβλία της ιστορίας πρέπει να αλλάξουν και να “πάψει να μπαίνει σε καλούπια εθνόμετρου η έρευνα και άποψη των επιστημόνων για την Ιστορία και όπως αυτή διδάσκεται στα σχολεία”.
Παράλληλα η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας θέλει να αλλάξει το μάθημα των θρησκευτικών και να το κάνει πιο... θρησκειολογικό. Όλα αυτά τυχαία. Τυχαίο και το σύμφωνο συμβίβωσης που γίνεται αφορμή για να χτυπηθεί η Εκκλησία;
Την ίδια στιγμή οι δανειστές προωθούν τον αφοπλισμό της Ελλάδας βήμα βήμα και έχουν βάλει το στόχαστρο την περιουσία των Ελλήνων και την δημόσια περιουσία, μεταξύ των οποίων και των υδρογονάνθρακες στο Αιγαίο. Θέλουν να ισοπεδώσουν τα πάντα και να επιβάλουν τους δικούς τους κανόνες.
Ας θυμηθούμε τι έλεγε ο Μακαριστός Χριστόδουλος πριν από δεκαπέντε χρόνια για τα θέματα αυτά και ειδικά για τις ταυτότητες που ήθελε να αλλάξει η τότε κυβέρνηση. Ο Μακαριστός Χριστόδουλος που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή είχε δικαιωθεί σε πολλά πράγματα και εν ζωή, αλλά όπως φαίνεται και μετά θάνατον.
«Οι ταυτότητες είναι η αιχμή του δόρατος αυτών που θέλουν να αποχριστιανοποιήσουν την Ελλάδα, η οποία στέκεται εμπόδιο στα άνομα σχέδιά τους! Μετά θα ακολουθήσουν τα εθνικά μας σύμβολα που για μας είναι ιερά! Τους ενοχλεί ο Σταυρός στη Σημαία μας, που δείχνει τους άρρηκτους δεσμούς που συνδέουν την Ορθοδοξία με το Έθνος, την Εκκλησία με την Ελλάδα μας! Τους ενοχλούν οι εικόνες! Δεν θα σταματήσουν πουθενά, μέχρι να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους! Μόνον εμείς μπορούμε να τους σταματήσουμε αρκεί να είμαστε ενωμένοι!
Και ερωτώ: Τί τους ενοχλεί το θρήσκευμα για να το αφαιρέσουν; Γίνεται μας λένε, για λόγους ισότιμης συμπεριφοράς στα άλλα θρησκεύματα που υπάρχουν στη χώρα μας και για λόγους ανθρωπίνων δικαιωμάτων!
Και ποιά ανθρώπινα δικαιώματα τους δίνουν τη δύναμη να αφαιρέσουν μεν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες αλλά να «οπλίσουν» τις νέες ταυτότητες με τα ηλεκτρονικά τσιπάκια (microchip), που θα παρακολουθούν ως ο big brother τη ζωή των πολιτών νύχτα- μέρα..!
Ποιος τους δίνει αυτό το δικαίωμα;Και θα τους αφήσουμε να μας μετατρέψουν σε ανώνυμη μάζα; Θα τους επιτρέψουμε να μας κάνουν απλούς αριθμούς; Θα τους δώσουμε τη χαρά να μας θεωρούν ως πιόνια τους; Η ευκαιρία που μας δίνεται είναι μοναδική για να πούμε ένα δυνατό όχι στα σχέδιά τους και να τους αποδείξουμε ότι σε αυτή τη χώρα δεν κατοικούν άνθρωποι μόνο με σώματα, αλλά είμαστε άνθρωποι με σώματα και ψυχές “υπέρ ών ο Χριστός απέθανε”».
Αυτά έλεγε ο Μακαριστός Χριστόδουλος το 2000 και δεν είναι πολύ μακριά από αυτά που συμβαίνουν σήμερα. Δυστυχώς λείπουν σήμερα άνθρωποι σαν αυτόν να ανοίγουν τα μάτια στον κόσμο και να επισημαίνουν τα στραβά και τα δόλια. 

3 σχόλια:

  1. Δολοφόνοι λαών λεπρίτες σάπιοι παγκοσμιοποιητές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκείνους που έλεγαν πριν από πολλά χρόνια ότι η Παγκοσμιοποίηση
    σχεδιάζει να ελέγξει τους πολίτες όλων των λαών με ηλεκτρονικά
    τσιπάκια, τους χαρακτήριζαν ως γραφικούς και συνωμοσιολόγους.
    Όλα επαληθεύονται.
    Επίσης εκείνους που έλεγαν ότι η ένταξή μας στην Ε.Ο.Κ. θα αποβεί
    καταστροφική για την Ελλάδα, τους κορόϊδευαν, τους χλεύαζαν ως
    συνωμοσιολόγους. Ιδού η κατάντια μας σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτός του ότι θα πρέπει να αντιδράσουμε πολύ σθεναρά, αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερό μας όπλο είναι η προσευχή και να μην το υποτιμάμε καθόλου αυτό. Εάν μπορούσαμε όλοι, όσοι ήμαστε αφυπνισμένοι πνευματικά και διακρίνουμε ότι λίγο λίγο επαληθεύονται όσα έχουν γραφτεί, να κάνουμε προσευχή να επέμβει ο Θεός και να σταματήσει αυτά τα βδελύγματα που λειτουργούν ως υπάλληλοι αυτών των αληταράδων, να είμαστε σίγουροι ότι θα τους τα χαλάσει τα σχέδια όπως εκείνος γνωρίζει. Ας έχουμε υπομονή και πίστη να πράτουμε και να ζούμε καθημερινά όπως πρέπει σαν Χριστιανοί, και θα έρθει η εκείνη η ευλογημένη μέρα της λύτρωσης πιο γρήγορα. Ο Θεός τα επέτρεψε όλα αυτά γιατί έχουμε μεγάλα χάλια. Χρόνια πολλά σε όλους και να είναι ευλογημένος ο καινούργιος χρόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή