Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΕΤΣΙ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ! 130.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ!

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου με απόφασή του που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τις 14/1/2015 έχει προεγκρίνει ...

και έχει καταβάλλει 130.000 ευρώ στον σκηνοθέτη Δημήτρη Βόρρη (φωτό) για την ταινία «Ζεις μονάχα μια φορά». Δείτε εδώ τη σχετική απόφαση.
Προφανώς ο σκηνοθέτης έχει εισπράξει τα λεφτά, μάλιστα, οι κακές γλώσσες λένε ότι με τα λεφτά του ελληνικού λαού κάνει βόλτες στο εξωτερικό!
Εμείς, απλά επισημαίνουμε το γεγονός πως δόθηκαν χρήματα στον κ. Βόρρη από την περιουσία του ελληνικού λαού ως «χορήγηση προεγκρίσεων χρηματοδότησης σχεδίων κινηματογραφικών έργων στο πλαίσιο αξιολόγησης προτάσεων που κατετέθησαν για χρηματοδότηση στα Προγράμματα του νέου Κανονισμού Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων του Ε.Κ.Κ». Την ταινία ο ίδιος την έχει αναρτήσει σε στάδιο pre-production αλλά όπως φαίνεται εδώ και ένα χρόνο δεν έχει κάνει τίποτε! Πότε αναμένεται να την ολοκληρώσει; Σε ένα, δύο χρόνια ή ποτέ;
Εκτός κι αν την έχει κάνει την ταινία αλλά δεν το μάθαμε ποτέ…

Ζεις μονάχα μια φορά

Ζεις μονάχα μια φορά
Μια διαφορετική κινηματογραφική προσέγγιση για μια μεγάλη πρόκληση: τον καρκίνο του μαστού.
Τι θα συμβεί όταν τέσσερις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού συναντηθούν στο νοσοκομείο στην Νέα Υόρκη; Πως αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν την ζωή τους από εδώ και πέρα;
Σε στάδιο pre-production

1 σχόλιο:

  1. Ως απλός Έλληνας πολίτης αν είχα στην διάθεσή μου τα 130.000 ευρώ θα έκανα τα εξής:

    -Θα έκανα δωρεάν διανομή τροφίμων μόνο σε Έλληνες γιατί περνούν δύσκολα εξαιτίας της μνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εξαιτίας των μνημονιακών κομμάτων, εξαιτίας των λαθρομεταναστών-τζιχαντιστών που έφεραν όλοι οι μνημονιακές εταιρείες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

    -Θα τύπωνα φανέλες με το σωστό εθνόσημο με την ελληνική σημαία υπάρχει εδώ στον Παρατηρητή.

    -Θα τύπωνα λαβαράκια στην καλύτερη ελληνική βιοτεχνία που τυπώνει σωστά και αυτούσια σε διαστάσεις του σωστού εθνόσημου με την ελληνική σημαία που υπάρχει εδώ στον Παρατηρητή. Η ελληνική αγορά θα έπαιρνε τα πάνω της.

    -Θα τύπωνα μαγνητάκια, κονκάρδες, μπρελόκ με το σωστό εθνόσημο με την ελληνική σημαία που υπάρχει εδώ στον Παρατηρητή γιατί το σωστό εθνόσημο με την ελληνική σημαία είναι περιζήτητο στην ελληνική αγορά.

    Αυτές είναι μια από τις πρώτες σκέψεις μου για το πως θα αξιοποιούσα τις 130.000 ευρώ αν είχα στις διάθεσή μου. Ελπίζω να ενθουσιαστείτε με αυτές τις ιδέες μου που αξίζει εδώ στην ιστοσελίδα σας να δώσετε μεγάλη προσοχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή