Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

TΡΥΦΕΡΟΙ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ

Είναι να τραβάς (ευχάριστα) τα μαλλιά σου.Οι κομμουνιστές πλέον εναγκαλίζονται με τρυφερότητα και ακροδεξιούς! Απίστευτο αλλά αληθινό!
Δεν γνωρίζουμε τις σημερινές ιδιαιτερότητες στις σχέσεις μεταξύ Λάσκαρη και Κουτσούμπα. Ξέρουμε όμως πολλά άλλα που οι σημερινοί αγνοούν ιδού:

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ….

***Τον πατέρα και τη μητέρα της έσφαξαν οι αντάρτες κομμουνιστές.. Ο θείος της εκ των ηρώων του Αλβανικού έπους, στρατηγός Γεώργιος Κουρούκλης (ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ) εις εκδίκηση της δολοφονίας του αδελφού του και της νύφης του, επίσης “καθάρισε” εν ψυχρώ κομμουνιστές που βρήκε φυλακισμένους ..Ο ίδιος έγινε μεταγέστερα (περίοδος 1964) διάσημος όταν ζήτησε 114 κεφάλια κομμουνιστών να τα κρεμάσει στην πλατεία Συντάγματος! 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ
ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΄40



*** Το πραγματικό όνομα της Λάσκαρη είναι ΖΩΗ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗ.. Κόρη δε του ένδοξου-όντως- στρατηγού Γεωργίου Κουρούκλη είναι ΚΑΙ μια άλλη πανσίγνωστη καλλιτέχνιδα, η τραγουδίστρια επίσης Ζωή Κουτούκλη!



Δείτε τις προχθεσινές αποκαλυπτικές φωτογραφίες μαζί με ρεπορτάζ… με τον αρχηγό του ΚΚΕ ..το οποίο και έσφαξε τους γονείς της Λάσκαρη!

Η αγάπη του Δημήτρη Κουτσούμπα για τη Ζωή Λάσκαρη


nea 2


Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας αποδεικνύεται λάτρης της τέχνης του θεάτρου και της υπέροχης Ζωής Λάσκαρης, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες 
Τη θεατρική παράσταση «Νύφη Κουράγιο» στην οποία πρωταγωνιστεί η Ζωή Λάσκαρη παρακολούθησε την Πέμπτη το βράδυ ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. 
Όπως μαρτυρούν οι σχετικές φωτογραφίες, η κ. Λάσκαρη επεφύλαξε μια ιδιαίτερα θερμή υποδοχή στον κ. Κουτσούμπα. 
Τον αγκάλιασε και συνομίλησε μαζί του. Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τον κ. Κουτσούμπα συνόδευε ο Νίκος Σοφιανός. 


Δείτε τη στο facebook 


Μα τι περιπάθεια είναι αυτή μεταξύ Λάσκαρη και Κουτσούμπα!...

parapolitika.gr , http://hellasnews-agency.blogspot.gr/2016/01/hna.html#more

1 σχόλιο: