Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΘΕΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! (;;;) ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΑΡΓΟΣΒΗΝΟΥΝ! ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ!!!

Πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν χάσει τη ζωή τους από καρκίνο εξαιτίας....

του υποσταθμού της ΔΕΗ που βρίσκεται στη συμβολή των δρόμων  Θεμιστοκλέους, Σερίφου. Το φαινόμενο παίρνει τραγικές διαστάσεις. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες μας τρεις συνάνθρωποί μας, κάτοικοι της περιοχής πάσχουν από καρκίνο! Πολλοί κάτοικοι διαμαρτύρονται ζητώντας το ξήλωμα του υποσταθμού από το σημείο, ετοιμάζονται μάλιστα να κάνουν παρέμβαση προς τον Δήμο με συλλογή υπογραφών. 
Νομίζουμε ότι η Δημοτική Αρχή πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα. 

15 σχόλια:

  1. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και το γνωρίζουν όλοι . Δυστυχώς έχουν χαθεί αρκετοί ........ Αυτό το αίσχος πρέπει να φύγει από την Σερίφου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΛΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η ιστορία με τον Υποσταθμό της ΔΕΗ στην Σερίφου ξεκινάει απλό τήν δεκαετία του 90 όταν ένας κεραυνός έπεσε πάνω στον υποσταθμό και κατέστρεψε δεκάδες νοικοκυριά . Οι κάτοικοι έφτιαξαν την Επιτροπή Κατοίκων και με Δυναμικές κινητοποιήσεις ζητούσαν την απομάκρυνση του Υποσταθμού . Πριν λίγα χρόνια ο Υποσταθμός στην Σερίφου τράβηξε έναν κραυνό με αποτάλεσμα πάνω από 70 σπίτια να χάσουν τις ηλεκτρικές συσκευές . Μια νέα γυναίκα η Λίζα έμεινε τυφλή για 24 ώρες . Πριν από ένα χρόνο ένας άλλος κεραυνός μας έκαψε ξανά όλες τις ηλεκτρικές συσκευές . Τεράστια προβλήματα με πολλούς συνανθρώπους μας που έχουν χαθεί . Πρέπει να φύγει ο Υποσταθμός της ΔΕΗ από την Σερίφου που είναι μέσα στα μπαλκόνια των σπιτιών μας . Εύχομαι ο Δήμαρχος να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΔΕΗ έχει τεράστιες και εγκληματικές ευθύνες γιατί γνωρίζει την κατάσταση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν ήταν Δήμαρχος ο Νικολάου είχε φέρει έναν καθηγητή του Πολυτεχνείου ο οποίος είχε πει ότι ο συγκεκριμένος υποσταθμός πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βάλτε μαύρες σημαίες επάνω στον υποσταθμό . Και να μάθει ο κόσμος τι συμβαίνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Έφυγε" ο Νικολάου, έμεινε ο σταθμός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτόν τον υποσταθμό της ΔΕΗ κάθε χρόνο του κάνουν επισκευή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για ποια ΔΕΗ μιλάτε... για την ανάλγητη ΔΕΗ που η απάτη δεν έχει όρια;;;
    Για φυλακή είναι οι απατεώνες που την "διευθύνουν"!
    Σε λογαριασμό με κατανάλωση ρεύματος 42 ευρώ, τελικό ποσό πληρωμής 273 ευρώ...!"Καπέλο" 231 ευρώ!"Σομπρέρο" να πω καλύτερα...! Διάφορες "χρεώσεις" κλπ και την χασούρα από τους απλήρωτους την πληρώνουν οι συνεπείς καταναλωτές και μετά βγαίνουν οι "διευθυντάδες" και μας λένε και για το "κοινωνικό πρόσωπο της ΔΕΗ"!!Είπατε τίποτα;
    Αϊ στον διάβολο ρε ΛΑΜΟΓΙΑ!!! Πιο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ δεν υπάρχουν και αυτό γίνεται σε όλους τους λογαριασμούς του κοσμάκη.
    Σε άλλον λογαριασμό, σε κλειστό εξοχικό με αξία κατανάλωσης ρεύματος 18 ευρώ, τελικό ποσό πληρωμής 325 ευρώ, απίστευτο και όμως ελληνικό...
    Και κάτι ακόμη, πληρώνουμε όλοι στους λογαριασμούς μας και το ρεύμα που "καταναλώνουν" και οι λαθρομετανάστες...Πως το "ακούτε" αυτό;;;
    Για αυτήν την ΔΕΗ μιλάμε...;
    Ε, αυτή η ΔΕΗ δεν πρόκειται να απομακρύνει τον Υποσταθμό...

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοντά 25 χρόνια κρατάει αυτή η υπόθεση με τον υποσταθμό της ΔΕΗ . Στο σημείο εκείνο έχουν γίνει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ατυχήματα γιατί δεν υπάρχει ορατότητα . Πριν ένα χρόνο είχε τρακάρει και ο Κεχρής . Πριν αρκετά χρόνια ένα τζιπ είχε καρφωθεί μέσα στο καθαρηστήριο του Γουδί . Όλοι έχουν αδιαφορίσει προκλητικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπάρχουν και τρεις κολώνες της ΔΕΗ επί της Σερίφου και μέσα στο οδόστρωμα . Αυτό είναι παράνομο . Εκεί έχουν γίνει πολλά μικροστυχήματα τα βράδια γιατί δεν φάίνονται και μπερδεύουν τους οδηγούς . Ο Αυγουρόπουλος γνωρίζει πολύ καλλά τι συμβαίνει και είναι ο μόνος που έχει στηρίξει τους κατοίκους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας τους στηρίξει και τώρα . Το θέμα είναι πολύ σοβαρό . Από ότι γνωρίζω και από συζητήσεις κατοίκων μεγάλη ευθύνη έχει και η Τεχνική Υπηρεσία η οποία είναι σε μεγάλη κόντρα με τους κατοίκους εδώ και πολλά χρόνια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όσοι αρνηθούν την απομάκρυνση του υποσταθμού της ΔΕΗ από την Σερίφου είναι εγκληματίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έως πότε η αδιαφορία ως προς την ανθρώπινη ζωή θα κυριαρχεί γύρω μας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι χαζά σχόλια είναι αυτά; Που βλέπετε υποσταθμό; Ένας απλός Μετασχηματιστής είναι 20 KV ! Εάν φταίει ο Μετασχηματιστής για τις καρκινογεννεσεις τότε οι υπάλληλοι της ΔΕΗ που δουλεύουν δίπλα σε Μετασχηματιστες 400, 150 και 60 KV θα έπρεπε να έχουν όλοι φύγει από καρκίνο! Και εγώ ξέρω μια πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας που σε 4 από τις 20 οικογένειες που κατοικούν εκεί έχουν καρκινοπαθεις! Εκεί υπάρχει Μετασχηματιστής σε απόσταση 400 μέτρων σε υπόγειο πολυκατοικίας! Μάλλον ο αέρας θα στέλνει την ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολία στη συγκεκριμένη πολυκατοικία, οπότε πρέπει να ζητήσουμε αποζημίωση από την ανάλγητη ΔΕΗ!! ΕΛΕΟΣ! Τι άλλες βλακείες θα διαβάσουμε! Ευτυχώς που υπάρχει το αλεξικέραυνο εκεί που τραβάει τους κεραυνούς και δεν έχει σκάσει σε καμία πολυκατοικία να πάρει φωτιά όλη η περιοχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή