Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ! ΤΟ 2015 ΔΗΛΩΝΕ ΣΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΟΤΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ! ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ ΤΕΝΕΚΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΜΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ "ΡΟΜΠΑ" ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ! ΤΟ 2015 ΔΗΛΩΝΕ ΣΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΟΤΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ! Τώρα όμως τη χρησιμοποιεί καταχρηστικά, αντικομματικά και αντεθνικά, εντελώς αντιδημοκρατικά, αντιελληνικά και πολιτικά μη ήθικα, για να...

ψηφίσει την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, την οποία καταδικάζει το σύνολο του Ελληνισμού παγκοσμίως και ολόκληρη η εθνική μας ιστορία, κληρονομιά και οι τάφοι των Ηρώων και των Αγίων μας!

Αν είσαι άντρας, αν φοράς παντελόνια, αν σου απόμεινε ακόμη μια στάλα πολιτικής ηθικής, παρέδωσε εδώ και τώρα την έδρα σου στους ΑΝΕΛ, πριν ψηφίσεις! Πριν "μηδίσεις"! Και όχι κατόπιν εορτής!

Παρέδωσε την Έδρα σου, αντί να παραδώσεις την Χώρα σου! Κλείσε έντιμα την παρούσα κοινοβουλευτική σου θητεία, πριν καρφώσεις το μοιραίο καρφί στον Σταυρό της Ελλάδας. Γιατί ο κόσμος δεν θα ξεχάσει, ούτε σε 10 χρόνια, ούτε σε 10 αιώνες, ούτε σε 10 χιλιετίες!


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, τίτλος: δικός μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου