Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ! ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ...ΤΟΥΒΛΑ! ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕ...ΠΑΤΕΝΤΑ!


Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ

δουλικά εργαλεία, επικίνδυνοι γυρολόγοι του προδοτικού Συστήματος…

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Θρασύς, προκλητικός, ανεκδιήγητος και ανιστόρητος για μια ακόμη φορά...

ο κομμουνιστής – άθεος Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, δήλωσε από τη Σαμοθράκη, μεταξύ της άλλης μπουρδολογίας του προκειμένου να συνεπάρει το κομματικό του ακροατήριο, από το οποίο προς το παρόν δέχεται μόνο λεκτική αντίδραση:
«Εντός της χώρας να στείλω το μήνυμα, ότι μπροστά σε αυτό που εγώ τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι και πιστεύω η πλειοψηφία των Ελλήνων, ως εθνικά ωφέλιμο για τη χώρα δεν πρόκειται, ούτε το έκανα τα 3,5 αυτά χρόνια, ούτε θα το κάνω ποτέ ως πρωθυπουργός, να δειλιάσω μπροστά στο κόστος ή στο ρίσκο. Θα υπερασπιστώ και θα υπερασπιστούμε αυτό που θεωρούμε και που είναι εθνικά ωφέλιμο για τη χώρα»!
Από ότι λοιπόν φαίνεται, ο Αλέξης Τσίπρας δεν επικοινωνεί πλέον με την πραγματικότητα! Ενδεχομένως να του δίνουν γενόσημα φάρμακα και έχει πάθει παράκρουση!

Ένας τραγικός και δόλιος Πρωθυπουργός…

Γιατί δεν μπορώ αλλιώς να ερμηνεύσω το γεγονός, πως θεωρεί ακόμη ως εθνικά ωφέλιμη την προδοτική, την εμετική Συμφωνία των Πρεσπών! Από τη στιγμή που ο φίλος του Πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ την καταπατάει καθημερινώς! Από τη στιγμή που σε κάθε ομιλία του, καταστρατηγεί ακόμη και το όνομα του κρατιδίου του, που συμφώνησε με τον Έλληνα ομόλογό του! Αφού καμιά αναφορά δεν γίνεται από μέρους του στη “Βόρεια Μακεδονία”, αλλά στην “Μακεδονία”!
Όταν πριν ακόμη ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες εκ μέρους των Σκοπίων για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Ζόραν Ζάεφ τρέχει τη διαδικασία έκδοσης 240 χιλιάδων διαβατηρίων – σύμφωνα με τα ΜΜΕ των Σκοπίων – όπου αναγράφεται σκέτο το “Μακεδονία”!


Όταν από όλες του τις δημόσιες δηλώσεις, ξεκάθαρα ξεχειλίζουν οι αλυτρωτικές βλέψεις και διεκδικήσεις του κατά της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδος! Κατά παράβαση των προβλεπομένων στην Συμφωνία των Πρεσπών!
Αλλά, αυτός ο τραγικός Έλληνας Πρωθυπουργός – ο χειρότερος που γνώρισε η Ελλάδα – στρουθοκαμηλίζει – θεωρώντας ηλιθίους τους Έλληνες – όταν λέγει πως η πλειοψηφία των Ελλήνων θεωρεί ως ωφέλιμη αυτή τη συμφωνία!
Ποιον κοροϊδεύει άραγε; Ποιον θέλει να πείσει;
Τον δυστυχή τον εαυτό του; Τον ελληνικό λαό, που προς το παρόν αρκείται σε μια γενική κατακραυγή; Το εσωκομματικό του ακροατήριο ή τον Πάνο Καμμένο και τους εναπομείναντες βουλευτές των ΑΝΕΛ;     

Τα δουλικά εργαλεία του προδοτικού Συστήματος…

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη στις Εθνικές Εκλογές του Μαΐου 2012 όπως και στις Εκλογές του Ιουνίου 2012 εκλέχτηκε Βουλευτής Μαγνησίας με το κόμμα των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”! Στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου 2015 δεν κατάφερε να επανεκλεγεί βουλευτής.
Ήταν σύμφωνη ωστόσο, ή το έπαιζε σύμφωνη με την ιδρυτική διακήρυξη και το καταστατικό του κόμματος των ΑΝΕΛ περί των οριοθετημένων κόκκινων γραμμών του κόμματος στα εθνικά θέματα! Που σε αυτές τις κόκκινες γραμμές υπήρχε και η μη παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους ανύπαρκτους ιστορικά βόρειους γείτονές μας!
Όμως, επειδή η κ. Χρυσοβελώνη είναι ένα πολύτιμο εργαλείο του Συστήματος, παρ΄ ότι δεν εκλέχτηκε από τον ελληνικό λαό, ο Αλέξης Τσίπρας την “τίμησε” και την έκανε υφυπουργό Εσωτερικών στην κυβέρνηση των αριστερών Μπολσεβίκων! Αυτήν την δεξιούρα του κερατά! Η οποία, μπορεί στο Υπουργείο Εσωτερικών να είναι παντελώς ανύπαρκτη, εν τούτοις είναι καλή στις δηλώσεις κολυμπήθρα των προδοτικών ενεργειών της κυβερνήσεως! Έτσι δήλωσε την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου:
«Όχι δεν έχω μιλήσει (με τον Πάνο Καμμένο) και μάλιστα ακριβώς επειδή δεν μπορούσα να μιλήσω μαζί του, του έστειλα κάποιο e-mail γιατί κάποια στιγμή θα πρέπει να ακούσει και τη δική μου άποψη γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, η οποία είναι ξεκάθαρη. Καταρχήν όταν θα έρθει αυτό το κείμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών, αυτό που εγώ θέλω είναι να μπορέσω να το αναγνώσω. Εγώ θα αναγνώσω το κείμενο της συγκεκριμένης συμφωνίας και εφόσον είναι πράγματι προς το συμφέρον της χώρας, από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος να φύγω από τη θέση μου και να δημιουργήσω προβλήματα στην κυβέρνηση, εκτός και εάν η λύση αυτή υποδειχθεί από τον Πρωθυπουργό»!
Ο Τέρενς – Σπένσερ – Νικόλαος Κουίκ, υπήρξε καραμπινάτος δεξιός από τα γεννοφάσκια του! Στις Βουλευτικές Εκλογές του 2012 ορίστηκε επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝΕΛ και εξελέγη Βουλευτής Επικρατείας! Στον ανασχηματισμό της 4ης Νοεμβρίου 2016 ορίστηκε από τον Πρωθυπουργό, Υφυπουργός Εξωτερικών, υπεύθυνος για τον Απόδημο Ελληνισμό. Σήμερα έθεσε τον εαυτό του εκτός των ΑΝΕΛ, αφού επίσημα στηρίζει την προδοτική, την εμετική Συμφωνία των Πρεσπών! Άλλος ένας “πατριώτης” μη εκλεγμένος, ο οποίος για την απανταχού Ομογένεια είναι persona non grata!

Οι επικίνδυνοι γυρολόγοι του Συστήματος…

Ένας από αυτούς είναι ο βουλευτής της Β΄ εκλογικής περιφέρειας της Αθήνας με τους ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος! Αφού περιφέρθηκε στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κατέληξε στους ΑΝΕΛ! Εκλέχτηκε και πρόδωσε τους ψηφοφόρους που τον τίμησαν με την ψήφο τους! Υπέρμαχος της προδοτικής - εμετικής Συμφωνίας των Πρεσπών και με περίσσια θρασύτητα δηλώνει:
«Δεν πρόκειται να συμβάλλω με κανέναν τρόπο στο να πέσει η παρούσα Κυβέρνηση. Θα είναι δώρο για μένα η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ»!
Η Έλενα Κουντουρά, βουλευτής των ΑΝΕΛ στην Α΄ εκλογική περιφέρεια της Αθήνας και από το 2016 υπουργός Τουρισμού στην κυβέρνηση των αριστερών μπολσεβίκων! Άνηκε παλαιότερα στη ΝΔ! Είναι κι αυτή υπέρμαχος της προδοτικής - εμετικής Συμφωνίας των Πρεσπών! Ο πατέρας της Αλέξανδρος Κουντουράς, υπήρξε αξιωματικός του Στρατού Ξηράς! Συνιδρυτής στα χρόνια της Μεταπολίτευσης και μετέπειτα αρχηγός της “Βασιλικής Εθνικής Οργάνωσης” (ΒΕΟ)! 
Η Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, βουλευτής Σερρών των ΑΝΕΛ και υφυπουργός Εθνικής Άμυνας!  Εξελέγη Βουλευτής Νομού Σερρών με τη ΝΔ στις εκλογές του 2000, 2004, 2007 και 2009! Μεταξύ των άλλων, υπήρξε Υπεύθυνη Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων (;;;) της ΝΔ! Υπέρμαχος της προδοτικής - εμετικής Συμφωνίας των Πρεσπών!

Ο “μπουρλοτιέρης – επαναστάτης” Πάνος Καμμένος…

Ο πρώην ΥΠΕΞ και “νονός” της προδοτικής - εμετικής Συμφωνίας των Πρεσπών, Νίκος Κοτζιάς, σε πρόσφατες δηλώσεις του έβγαλε εκ νέου χολή και δηλητήριο κατά του Πάνου Καμμένου! Είπε:
«Για την ηγεσία των ΑΝΕΛ δεν θα μιλήσω, είναι το άκρον άωτον. Ο κ. Καμμένος σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση όταν κατάλαβε ότι δεν θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του»!
Και η απάντηση του επαναστάτη Πάνου Καμμένου:
«Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το Εθνικό θέμα. Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος δεν εκβιαζόμαστε. Δεν απειλούμαστε. Δεν εξαγοραζόμαστε ποτέ. Ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε αποστασία, εμείς ανένδοτο»! Σώπα βρε μπουρλοτιέρη Πάνο Καμμένο! Μετά συγχωρήσεως, πρόσεξε μην σκίσεις κανένα καλσόν! Άκου δεν εκβιάζεσαι, δεν εξαγοράζεσαι; Τι υπονοείς; Πώς άλλοι εξαγοράζονται; Να μας πεις ονόματα! Τώρα!
Ωστόσο, αφού ο Πάνος ο Καμμένος κήρυξε “ανένδοτο”, πρέπει να πάμε για ύπνο ήσυχοι, αλλά όταν ξυπνήσουμε οι Τούρκοι θα έχουν φτάσει στη Λάρισα!    

Ο Πάνος Καμμένος συγκαλεί την Κ.Ο των ΑΝΕΛ…


Με αυτά και με τα άλλα, ο “μπουρλοτιέρης – επαναστάτης” Πάνος Καμμένος συγκάλεσε για την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 την Κ.Ο. του κόμματός του, σε μια προσπάθεια κομματικής συσπείρωσης και την οποία τελικά ενέβαλε!
Άραγε τι θα τους έλεγε; Θα φύγουμε από την κυβέρνηση όταν έλθει προς ψήφιση στη Βουλή η προδοτική - εμετική Συμφωνία των Πρεσπών;
Τότε δηλαδή, που θα έχει πετάξει το πουλάκι και θα είσαι Πάνο, τσάμπα μάγκας;  
Τότε που στην ψηφοφορία της προδοτικής - εμετικής Συμφωνίας των Πρεσπών θα σε αντικαταστήσει το κόμμα των διεθνιστών, το “Ποτάμι” του Σταύρου του Mega;
Αλλά και βουλευτές σου, που σε έχουν πλέον γραμμένο και παρακαλούν να τους διαγράψεις;
Αλλά, και η πρώην “επαναστάτρια της Δεξιάς”, η σημερινή υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα;  
Θεέ μου, τι ζούμε και τι έχουμε ακόμη να ζήσουμε!
Αλλά μήπως Πάνο Καμμένε, με αυτήν την στρεβλωτική πολιτική σου, εξυπηρετείς τον Ζόραν Ζάεφ και μόνο;
Μήπως έχεις κλείσει με την προδοτική - εμετική Συμφωνία των Πρεσπών, ένα “ραντεβού στα τυφλά”!

Πάνο, αποχώρησε από την κυβέρνηση τώρα…

Θα κλείσω με απόσπασμα της ανοικτής επιστολής του πρώην υποψηφίου Επικρατείας των ΑΝΕΛ Μιχάλη Βάρδα, μήπως συνετίσουμε έστω και την τελευταία στιγμή τον “πατριώτη” Πάνο Καμμένο”:
«Καλούμε τον Πάνο Καμμένο, που με το μικρό Κόμμα των ΑΝΕΛ συγκυβερνά, να συναισθανθεί το μέγεθος των δικών του  ιστορικών ευθυνών που συνεπάγεται τυχόν ολιγωρία ή υιοθέτηση τακτικής Ποντίου Πιλάτου. Δεν είναι ο Πάνος Καμμένος ένας απλός βουλευτής ή υπουργός της σημερινής κυβέρνησης για να δηλώνει δήθεν αφελώς ότι αυτός και οι φίλοι βουλευτές του δεν θα ψηφίσουν την παράδοση της Μακεδονίας μας στους επήλυδες Σλάβους των Σκοπίων! Ο Πάνος Καμμένος ηγείται του κόμματος των ΑΝΕΛ και είναι κυβερνητικός εταίρος ακόμη κι αν σήμερα, ίσως, επιχειρεί να το ξεχάσει.  Οφείλει να αποτρέψει την εισαγωγή αυτής της οδυνηρής μειοδοτικής συμφωνίας στην Βουλή των Ελλήνων, με κάθε διαθέσιμο τρόπο, δεν ωφελεί σε τίποτε να την καταψηφίσει!  Διότι αν η  κατάπτυστη “Συμφωνία των Πρεσπών” έρθει στην Βουλή, θα βρεθούν οι αναγκαίοι σύγχρονοι Εφιάλτες για να την υπερψηφίσουν. Οι επειγόμενοι να παραδώσουν την Ελληνική Μακεδονία στους Σλάβους των Σκοπίων διαθέτουν  μεν αμφίβολης επάρκειας πειθώ, αλλά και πολλά χρήματα! Το μόνο πράγμα που εγγυάται η “Συμφωνία” αυτή  είναι οι προσεχείς Πόλεμοι που θα συνταράξουν την Βαλκανική Χερσόνησο κατά τα προσεχή έτη. Η Πατρίδα μας θα βρεθεί τότε αναγκασμένη να πολεμήσει για να προασπίσει την Ελληνικότητα της “δικής” της Μακεδονίας!
Ο Πάνος Καμμένος μπορεί να  αποτρέψει το τεκταινόμενο έγκλημα κατά του Ελληνισμού, αλλά πρέπει και να το θέλει. Είναι σήμερα, ο μόνος που μπορεί! Οι πραγματικοί ηγέτες στα δύσκολα ζητήματα φαίνονται και αναδεικνύονται. Ενίοτε δε  δοξάζονται! Αλλιώς, τους σκεπάζει  και αυτούς σύντομα  η Κατάρα της  Ιστορίας μας»!

       
   ο υπέρτιτλος του άρθρου είναι δικός μας
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου