Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΥΠΟΠΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΣΚΟΝΗ: "Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ"! ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

Σχόλιο δικό μας: Οι εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες-ισλαμιστές οι οποίοι με τις ευλογίες του Τσίπρα εισέβαλαν και εισβάλλουν καθημερινά...

στην Ελλάδα θα λειτουργήσουν ως 5η φάλαγγα του Ερντογάν στην επίθεση που προγραμματίζει και θα κάνει οσονούπω. Το επεισόδιο με την ύποπτη σκόνη που εστάλη από ισλαμιστή είναι τα προεόρτια...

ρεπορτάζ από pronews.gr
Συναγερμός έχει σημάνει στη Μυτιλήνη για τον ύποπτο φάκελο με σκόνη που έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης σε κτίριο του Πανεπιστημίου Αιγαίου όπως ήδη έχει ενημερώσει το pronews.gr.

Ο φάκελος με τα φυλλάδια και την σκόνη άγνωστης χημικής σύστασης είχε… Ινδό αποστολέα και αποδέκτη την Πρυτανεία του πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα φυλλάδια του φακέλου με την ύποπτη σκόνη έγραφαν στην αγγλική γλώσσα «Η νίκη θα είναι του Ισλάμ χωρίς τους μουσουλμάνους».

Το κτήριο Διοίκησης του ιδρύματος στην περιοχή της Βαρειάς Μυτιλήνης, έχει αποκλεισθεί και φρουρείται από την αστυνομία, ενώ ο φάκελος με το περίεργο περιεχόμενο παραμένει στον κλειστό χώρο της γραμματείας της Πρυτανικής Αρχής.

Περίπου τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, υπό εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες, αφίχθη στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης με πτήση στρατιωτικού μεταγωγικού αεροσκάφους C-130 κλιμάκιο της Ειδικής Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) του Πυροσβεστικού Σώματος, εξειδικευμένο στην αντιμετώπιση ραδιοβιοχημικών απειλών. Το κλιμάκιο, μαζί με ειδικούς του «Δημόκριτου», θα παραλάβουν τον φάκελο με άγνωστο περιεχόμενο που εστάλη στο γραφείο της Πρυτάνισσας του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη.

Ακόμη, θα ελεγχθούν οι χώροι του ιδρύματος, η λειτουργία του οποίου με απόφαση των πρυτανικών αρχών έχει ανασταλεί επ' αόριστον.

Στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης -καλά στην υγεία τους- έχουν εισαχθεί πέντε εργαζόμενοι, ο νομικός σύμβουλος του Πανεπιστημίου, καθώς κι ένας αστυνομικός που έπιασε το φάκελο παραλαμβάνοντας τον.

Κάποιοι από τους εργαζομένους που ήρθαν σε επαφή με τον φάκελο, που γράφει πως η προέλευσή του είναι η «Ινδία», παραπονέθηκαν για ερεθισμό του βλεννογόνου της μύτης και του στόματος.

Κατά ιατρικές πηγές τα συμπτώματα πάντως έχουν υποχωρήσει εντελώς.

Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου

Με ανακοίνωση της η πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Χρυσή Βιτζιλάκη έκανε γνωστό ότι ανέστειλε «όλες τις ακαδημαϊκές και διοικητικές λειτουργίες στο Λόφο του Πανεπιστημίου στην Μυτιλήνη και δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στα κτίρια του Λόφου μέχρι νεωτέρας».

Όπως αναφέρει η πρύτανης στην ανακοίνωσή της, «σήμερα το μεσημέρι παρελήφθη στο γραφείο της Πρυτανείας στη Μυτιλήνη ύποπτος φάκελος και έκτοτε, σε πλήρη και αδιάλειπτη συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, ακολουθούμε όλα τα προβλεπόμενα Πρωτόκολλα για την διασφάλιση της απόλυτης ασφαλείας του Πανεπιστημίου και των ανθρώπων του».

Και η πρύτανης καταλήγει: «Σε κάθε περίπτωση, σας διαβεβαιώ ότι όλες και όλοι είναι ασφαλείς και ευελπιστούμε σύντομα να λήξει και η ταλαιπωρία των επτά μελών της κοινότητας μας που ήρθαν σε επαφή με τον ύποπτο φάκελο και, παρότι δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα υγείας, κρίθηκε σκόπιμο να διανυκτερεύσουν στο νοσοκομείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου