Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

ΑΦΟΥ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΊΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ! ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

Διαβάστε παρακάτω την ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝΕΛ για να καταλάβετε ότι ο Καμμένος την πέταξε στα σκουπίδια. Κράτησε την καρέκλα του, συνεργάστηκε με τους άθεους-αντίχριστους του ΣΥΡΙΖΑ, υποτάχθηκε στους δανειστές, ενώ απαιτούσε άμεση κατάργηση των Μνημονίων, ξεπούλησε την εθνική περιουσία και εθνική κυριαρχία και τάχθηκε ακόμη ...

και κατά της Ορθοδοξίας. Ε, λοιπόν τώρα που πάει να το παίξει πατριώτης, οι δικοί του βουλευτές τον εγκαταλείπουν ο ένας μετά τον άλλο και πάνε προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά δίνοντας την ψήφος τους υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών! Ο Κουίκ την έκανε ήδη με ελαφρά πηδηματάκια, ο Παπαχριστόπουλος το έχει δηλώσει ότι θα ψηφίσει υπέρ τους ονόματος "Βόρεια Μακεδονία" για τα Σκόπια και το ίδιο άφησε να διαφανεί σήμερα η κ. Χρυσοβελώνη!
Ιδού η Ιδρυτική Διακήρυξη
Οι Έλληνες πολίτες που συναντηθήκαμε τα τελευταία δυο χρόνια, αντιμετωπίζοντας την επίθεση της Νέας Τάξης πραγμάτων μέσω μνημονίων, εθνικής ταπείνωσης και βίαιης οικονομικής επίθεσης στην Ελληνική οικογένεια, συμφωνήσαμε να ιδρύσουμε πολιτικό φορέα με το όνομα «Ανεξάρτητοι Έλληνες».


Ο φορέας αυτός:Καθιστά αδιαπραγμάτευτες τις αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας και περηφάνιας, της λαϊκής κυριαρχίας, της πρόταξης του εθνικού συμφέροντος, της τήρησης του Συντάγματος και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
Απαιτεί την κατάργηση του μνημονίου και αρνείται να δεχτεί  το επαχθές, παράνομο χρέος που διαμορφώθηκε με τοκογλυφικά επιτόκια.
Απορρίπτει την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και την κατάργηση του Έθνους-Κράτους.
Απαιτεί την κατάργηση κάθε ασυλίας  αξιωματούχων, βουλευτών και υπουργών για εγκλήματα που διέπραξαν κατά του Ελληνικού λαού και της Δημόσιας περιουσίας. Απαιτεί την τιμωρία των καταχραστών του Δημοσίου χρήματος και την δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων.
Εγγυάται τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας σε σχέση με: 
α)    Τον καθορισμό των Ελληνικών ΑΟΖ.
β)    Την διεκδίκηση των οφειλόμενων από την Γερμανία αποζημιώσεων και των κατοχικών δανείων.
Κατοχυρώνει την ισονομία, ισότητα, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη και αξιοκρατία. Προστατεύει την Ελληνική οικογένεια και τον πολίτη από την επίθεση των αγορών.


Πιστεύουμε στο πολίτευμα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και επιδιώκουμε στην ενίσχυση και επέκταση των θεσμών της, με άμεση συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων.


Πιστεύουμε στις αξίες και την διαχρονικότητα της Ορθοδοξίας. Αναγνωρίζουμε την προσφορά της στο Έθνος και ταυτόχρονα εγγυόμαστε το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας και του ατομικού αυτοπροσδιορισμού σε κάθε πολίτη.


Πιστεύουμε στην Ενωμένη Ευρώπη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας, όπου όλα τα κράτη-μέλη είναι ισότιμα, διατηρώντας την εθνική τους υπόσταση και αξιοπρέπεια και αρνούμαστε τις λογικές και πρακτικές, που την έχουν μετατρέψει σε όχημα συμφερόντων των πιο ισχυρών  χωρών και του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος.


Πιστεύουμε στον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και ταυτόχρονα αρνούμαστε την εξάρτηση που οδηγεί στην διεθνή απομόνωση και στερεί από τη χώρα άλλες γεωπολιτικές συμμαχίες.


Πιστεύουμε σε μια ορθολογική ανάπτυξη με κυρίαρχο μοχλό την ελεύθερη αγορά, όπου το παραγόμενο προϊόν κατανέμεται δίκαια. Αγορά που δεν υπονομεύεται και δεν συκοφαντείται από την σημερινή οικονομική τρομοκρατία, των τοκογλύφων και των καιροσκόπων.


Τα παραπάνω προτάθηκαν από 196.400 Ελληνίδες και Έλληνες μέσω του διαδικτύου και αποτελούν τον αρχικό κορμό και την ιδεολογική βάση του κινήματος των πολιτών και θα διαμορφωθούν στη συνέχεια από ανοιχτές διαδικασίες συμμετοχικής δημοκρατίας και διαλόγου.

Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Στο μεταξύ οι ΑΝΕΛ είναι υπό διάλυση καθώς ένα-ένα τα στελέχη του κόμματος απομακρύνονται από την γραμμή Καμμένου. Η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, πρόσθεσε ακόμη έναν πονοκέφαλο στον Πάνο Καμμένο.

Σημείωσε σήμερα ότι εφόσον η συμφωνία των Πρεσπών, «είναι πράγματι προς το συμφέρον της χώρας, από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος να φύγω από τη θέση μου και να δημιουργήσω προβλήματα στην κυβέρνηση.

Εγώ θα αναγνώσω το κείμενο της συγκεκριμένης συμφωνίας και εφόσον είναι πράγματι προς το συμφέρον της χώρας, από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος να φύγω από τη θέση μου και να δημιουργήσω προβλήματα στην κυβέρνηση, εκτός και εάν η λύση αυτή υποδειχθεί από τον Πρωθυπουργό» τόνισε μιλώντας στον Real fm 97,8.

1 σχόλιο:

  1. MONO ME 180 ΨΗΦΟΥΣ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΝΟΜΙΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    22 Ιουν 2018
    Νικόλαος Σταυριανίδης: Ἀποκλείεται ἡ «Συμφωνία τῶν Πρεσπῶν» νά περάσῃ ἐγκύρως ἀπό τήν Ἑλληνική Βουλή
    http://aktines.blogspot.com...

    ΑπάντησηΔιαγραφή