Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

ΚΑΜΜΕΝΕ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ! ΕΙΣΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΤΑΣΤΙΧΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ!

Η ιστορία τον έχει ήδη καταγράψει με τα πιο μελανά γράμματα ως δωσίλογο και εθνοπροδότη! Είναι αυτός που έκανες πλάτες στον Τσίπρα να υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών και αυτός που επέτρεψε με τη στάση του να φτάσει το θέμα στη Βουλή των Σκοπίων, τα οποία πλέον ψήφισαν καιν τις συνταγματικές τους αλλαγές και η υπόθεση περνά στην ελληνική Βουλή για να ψηφιστεί πλέον και εδώ η Συμφωνία των ...

Πρεσπών! Με τη προδοτική στάση Καμμένου έχουν γίνει όσα γίνονται και η χώρα μας βρίσκεται ενώπιον του ιστορικού ακρωτηριαμού της Μακεδονίας και της εκκίνησης αλυτρωικών βλέψεων των Σκοπιανών σε βάρος της Ελλάδος, ώστε στο μέλλον να διαμελιστεί και εδαφικά η Πατρίδα μας. 
Τα όσα κάνει τώρα ο Καμμένος είναι λεονταρισμοί της κακιάς ώρας. Την κυβέρνηση έπρεπε να την είχε ρίχνει προ πολλού, αλλά αυτό το πολιτικό υποκείμενο προτίμησε να διατηρήσει την υπουργική του καρέκλα! 
Το παρακάτω σχετικό ρεπορτάζ είναι από το Πρώτο Θέμα:
Tην Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, η συνεδρίαση των δύο οργάνων για να αποφασιστεί η γραμμή για το Σκοπιανό.
Την σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποφάσισε ο Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος «με απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου συγκαλείται την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00, η Κοινοβουλευτική Ομάδα και στις 11:00 η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή».

Η συνεδρίαση των δύο οργάνων των ΑΝΕΛ συμπίπτει χρονικά με την έναρξη των τελικών διαδικασιών στα Σκόπια για την τροποποίηση του Συντάγματος και την αποδοχή της συμφωνίας των Πρεσπών.  Με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά επιχειρεί από τώρα να στείλει ένα μήνυμα στο Μαξίμου και τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς πλέον η «καυτή πατάτα»  περνά πλέον στα ελληνικά χέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου