Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΣΕ ΤΗΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ! ΖΑΕΦ: "ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΥΣ 80 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ"!

«Θρίλερ» με την ολοκλήρωση της Συνταγματικής Αναθεώρησης στα...

Σκόπια και παρασκηνιακές ζυμώσεις για να βρει ο Ζόραν Ζάεφ τους πολυπόθητους 80 βουλευτές.

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής της πΓΔΜ, σχετικά με τις συνταγματικές τροπολογίες και το συνοδευτικό εφαρμοστικό Νόμο του Συντάγματος, που κατέθεσε η κυβέρνηση της χώρας.

Αρχικά, η σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής είχε οριστεί να ξεκινήσει στις 13:00 τοπική ώρα (14: 00 ώρα Ελλάδας), όμως μετατέθηκε για τις 15:00 τοπική, χωρίς και πάλι να ξεκινήσει.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η συνεδρίαση του Σώματος, η οποία ξεκίνησε χθες, θα συνεχιστεί αύριο, στις 12:00 τοπική ώρα.

Ζάεφ: Δεν έχω τους 80 βουλευτές
Παρά την αισιοδοξία των περασμένων ημερών για την κύρωση των συνταγματικών αλλαγών από το κοινοβούλιο των Σκοπίων, ο Ζόραν Ζάεφ δεν φαίνεται να έχει συγκεντρώσει την απαιτούμενη πλειοψηφία των 80 βουλευτών.

Όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο κανάλι TV Sitel, βρίσκεται ακόμα σε διαπραγματεύσεις με το αλβανικό κόμμα BESA ώστε να εξασφαλίσει τη στήριξή τους.

Για ακόμη μια φορά, όμως, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι συνταγματικές αλλαγές στα Σκόπια θα υιοθετηθούν ενώ το «πράσινο φως» θα δώσει και η ελληνική βουλή.
cnn.gr, (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου