Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: "ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΑΙΞΕ ΚΟΜΒΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ"! ΟΧΙ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ...!

Άδωνις Γεωργιάδης: «Το ΠΑΣΟΚ έπαιξε κομβικό ρόλο στην ευημερία της...
 χώρας»! 
Σχόλιο δικό μας: Η ΝΔούλα θ' αντιμετωπίσει τους Τούρκους; να κοιμώμεθα ήσυχοι...               ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
το ΠΑΣΟΚ της καρδιάς μας
Εικονίδιο
Εκτός ελέγχου πάλι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
Πλάτες» στο αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ βάζουν κορυφαία στελέχη της Ν.Δ., σε μια πρωτοφανή προσπάθεια περιθωριοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αδωνις Γεωργιάδης και η Μαρία Σπυράκη, λησμονώντας προφανώς την καταστροφική για τη χώρα πολιτική του ΠΑΣΟΚ κατά τις τελευταίες δεκαετίες, δεν διστάζουν (άκουσον άκουσον!) να υπερασπιστούν ή, στην καλύτερη περίπτωση, να αφήσουν συνειδητά ασχολίαστα τα απίστευτα που συνεχίζουν να εκστομίζουν νυν και πρώην στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη. 
Πρώτος και καλύτερος ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ συνέβαλε στην... ευημερία του τόπου! Ναι, ο άνθρωπος που αποθεώνει σε κάθε ευκαιρία τον Ευάγγελο Βενιζέλο σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, δίχως ντροπή και σεβασμό στους νεοδημοκράτες, χαρακτήρισε «τραγικά λάθος τη στρατηγική της κυρίας Γεννηματά να κρύβουν ότι είναι ΠΑΣΟΚ βάζοντας μια άλλη ταμπέλα, το ΚΙΝ.ΑΛ., γιατί αυτό κάνει τον ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ να ντρέπεται που είναι ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα που έπαιξε κομβικό ρόλο στη διάρκεια της Μεταπολίτευσης για να υπάρξει ευημερία. Αυτοί που δεν ντρέπονται που είναι ΠΑΣΟΚ αναγκάζονται να ψάχνουν να βρουν άλλη λύση καταφεύγοντας στον ΣΥΡΙΖΑ». 
Την ίδια στιγμή, η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη, κληθείσα να σχολιάσει την άποψη Σημίτη ότι υπάρχει κίνδυνος νέου δανεισμού της Ελλάδας με νέους όρους, απέφυγε επιμελώς να απαντήσει και να επικρίνει τον πρώην πρωθυπουργό, ρίχνοντας την «μπάλα στην εξέδρα». Οπως είπε, «αυτό είναι άποψη του κ. Σημίτη. Η Ν.Δ. επισημαίνει ότι χρειάζεται μία ισχυρή κυβέρνηση που θα δώσει σταθερότητα και θα επαναφέρει την ασφάλεια της χώρας». 
Η αλήθεια είναι ότι η κυρία Σπυράκη δύσκολα θα μπορούσε να κατηγορήσει το ΠΑΣΟΚ, αφού ξεκίνησε την πορεία της από την «πράσινη» νεολαία. Συγκεκριμένα, υπήρξε γραμματέας της ΠΑΣΠ στο Χημικό της Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιώντας ακόμα και ντουντούκα για να επιβάλει τις απόψεις του Κινήματος, υπηρέτησε το σύστημα Σημίτη και ως δημοσιογράφος είχε άριστες σχέσεις με όλο το σύστημα του ΠΑΣΟΚ και ασφαλώς τα ανφάν-γκατέ της εποχής, όπως ο Ακης Τσοχατζόπουλος. Περασμένα μεγαλεία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου