Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΝΕΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Μετά από πολύωρη σύσκεψη οι επίσημοι φορείς που πρωτοστάτησαν...

στον αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας αργά το βράδυ της Παρασκευής (11/1) κατέληξαν σε ομόφωνη απόφαση για την διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 20 Ιανουαρίου, εν όψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική βουλή.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, ο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία και η Παμμακεδονική ΗΠΑ. Οι παραπάνω φορείς ενεργοποίησαν και πάλι την Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Αυτό ήταν το όργανο που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τα δύο μεγάλα συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή δύο εκατομμυρίων Ελλήνων.

Συλλαλητήριο στις 20 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα
Μιας και δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη η ημερομηνία ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών στην ελληνική βουλή, η επιτροπή όρισε τη διεξαγωγή του Συλλαλητηρίου στις 20 Ιανουαρίου, στις 14:00 το μεσημέρι, στην πλατεία Συντάγματος. Το ερώτημα είναι αν η επιτροπή θα καταφέρει να προλάβει να διοργανώσει ένα συλλαλητήριο αντίστοιχο με εκείνο του Φεβρουαρίου.

«Οι Έλληνες δεν παραχωρούμε το ιερό όνομα της Μακεδονίας»
Οι συνδιοργανωτές του Συλλαλητηρίου εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία τονίζουν τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης. «Τέλος οι προφάσεις, τα αναχώματα και οι διχογνωμίες. Η Ιστορία καταγράφει τους Βουλευτές που βάζουν το προσωπικό και το κομματικό τους συμφέρον πάνω από την Πατρίδα μας και τη Δημοκρατία, την οποία έχουν κουρελιάσει προκειμένου να παραδώσουν τα απαράδοτα. Οι Έλληνες δεν παραχωρούμε ούτε γράμμα από το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Ούτε ανεχόμαστε την εκμηδένιση της Δημοκρατίας. Και για το ένα και για το άλλο χύθηκαν ποτάμια αίματος Ελλήνων για να τα έχουμε. Γινόμαστε ένα συμπαγές ανθρώπινο τείχος το οποίο θα εμποδίσει να περάσουν οι εθνοκτόνες αποφάσεις» τονίζεται στην ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα.

Προσοχή στους απατεώνες «μακεδονομάχους»
Τα μέλη της Επιτροπής εφιστούν την προσοχή σε όλους τους ενδιαφερόμενους. «Οποιοσδήποτε νοιάζεται για τη νικηφόρα έκβαση του αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας θα πρέπει να προσέχει. Δεν κάνουμε like σε όποια σελίδα βρούμε. Τα σκυλιά του συστήματος θα προσπαθήσουν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο. Θα δημιουργηθούν ψεύτικες μαζώξεις για παραπλάνηση. Το ζήσαμε καλά και θα το ξανασήζουμε αλλά δεν πρέπει να την πατήσουμε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα πλάνης είναι η περίπτωση ενός αυτόκλητου σωτήρα της Μακεδονίας από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έστησε δικές τους επιτροπές αγώνα και έκανε δικά του καλέσματα μέσω του διαδικτύου. Έπειτα από έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο άνθρωπος αυτός είχε χάσει την περιουσία του στα καζίνο των Σκοπίων και διέλυσε το σπίτι του αφού αποδείχτηκε άπιστος σύζυγος. Το ίδιο πρόσωπο εθεάθη σε μαθητικές κινητοποιήσεις να προσπαθεί να καπελώσει τους μαθητές και να απευθύνει ψέματα πίσω από την κάμερα σπιλώνοντας τον αγώνα των παιδιών για τη Μακεδονία» δήλωσε μεταξύ άλλων μέλος της Επιτροπής.

Ολόκληρη την ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας
«Οι ογδόντα ένας βρέθηκαν. Τα Σκόπια έριξαν τίτλους τέλους.

Η τελευταία πράξη της «συμφωνίας» θα παιχτεί στην Ελλάδα, στη Βουλή των «προθύμων».

Τέλος οι προφάσεις, τα αναχώματα και οι διχογνωμίες. Η Ιστορία καταγράφει τους Βουλευτές που βάζουν το προσωπικό και το κομματικό τους συμφέρον πάνω από την Πατρίδα μας και τη Δημοκρατία, την οποία έχουν κουρελιάσει προκειμένου να παραδώσουν τα απαράδοτα.

Οι Έλληνες δεν παραχωρούμε ούτε γράμμα από το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Ούτε ανεχόμαστε την εκμηδένιση της Δημοκρατίας. Και για το ένα και για το άλλο χύθηκαν ποτάμια αίματος Ελλήνων για να τα έχουμε. Γινόμαστε ένα συμπαγές ανθρώπινο τείχος το οποίο θα εμποδίσει να περάσουν οι εθνοκτόνες αποφάσεις.

Δηλώνουμε στους «πρόθυμους»: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Είμαστε απέναντί τους και τους περιμένουμε μέχρι την ύστατη στιγμή να πράξουν ως Έλληνες.

Ανασυστήνεται η «Επιτροπή Αγώνα για τη Μακεδονία».

Τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια για τη Μακεδονία καθυστέρησαν την παράδοση του ονόματος.

Η κυβέρνηση λέει ότι οι Έλληνες έχουν πειστεί για τα οφέλη της «συμφωνίας». Ας τους αποδείξουμε ότι κάνουν ΛΑΘΟΣ.

Απευθύνουμε ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ προς ΟΛΟΥΣ του Έλληνες να βρεθούν σε ένα ακόμη μεγάλο συλλαλητήριο την ύστατη στιγμή για την αποτροπή της προδοσίας της Μακεδονίας την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 στο Σύνταγμα.

Είναι ο μόνος δημοκρατικός τρόπος για να μη φέρουν το θέμα για ψήφιση στη Βουλή. Αν το τολμήσουν όμως θα είμαστε και πάλι εκεί.

Είμαστε μυριάδες, είμαστε ενωμένοι, είμαστε Έλληνες, είμαστε το αφεντικό της χώρας και εμείς θα δώσουμε την τελική λύση.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΗΠΑ

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ»

Πηγή: thestival.gr

1 σχόλιο:

  1. ΒΙΝΤΕΟ

    «Η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να ακυρωθεί» Ο Γ Μάζης στον Αυτιά 301218

    https://www.youtube.com/watch?v=d9EXOynq9n0

    ΑπάντησηΔιαγραφή