Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ! Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!



Ο πιο επικίνδυνος  κυβερνήτης της χώρας, ο πολιτικός με την πιο ανθελληνική συμπεριφορά,  ο Γ. Παπανδρέου, ο άνθρωπος που γνωρίζει τι κάνει γι' αυτό έχει πει το «θα μας πάρουν με τις πέτρες», ολοκληρώνει το σχέδιο της καταδυνάστευσης του λαού και του ξεπουλήματος της χώρας. Οι συναντήσεις του στο Νταβός και η επίσκεψη της Τρόϊκας, δίνουν το στίγμα για το πόσα χειρότερα μας περιμένουν. Η αναδιάρθρωση του χρέους  το οποίο διαρκώς διογκώνεται,  κρατώντας μας σκλάβους επί μονίμου βάσεως σε μνημόνια και ΔΝΤ, λέγεται «επαναγορά του χρέους».  Ένα νέο μνημόνιο Νο 2 το οποίο όπως αποκάλυψε στο KONTRA CHANNEL ο οικονομολόγος κ. Καζάκης, σημαίνει ότι ο Παπανδρέου  θα υποθηκεύσει και τις πλουτοπαραγωγικές  πηγές της χώρας, ήτοι πετρέλαια στην θάλασσα, ορυκτό πλούτο, φυσικό αέριο, τα πάντα! Το μόνο που απομένει  να χαρίσει έναντι πινακίου φακής είναι όλη την πατρίδα μας, νησιά και  ηπειρωτική χώρα.
Ο Παπανδρέου ωσάν να εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία σε βάρος του τόπου, οδεύει στο να παραδώσει  με συνοπτικές διαδικασίες  στους τοκογλύφους τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, από τις οποίες η χώρα θα μπορούσε να αντλήσει τεράστια κέρδη και τα χρέη της να ξεχρεώσει και να καταστεί αυτοδύναμη οικονομικά.
Το νέο μνημόνιο θανάτου που αναμένεται να υπογράψει ο Παπανδρέου θα βάλει ταφόπλακα στην Ελλάδα και θα καταστήσει δουλοπάροικους τους Έλληνες στον ίδιο τους τον τόπο!
Για πόσο θα καθεύδει ο ελληνικός λαός; Κάτι δεν πρέπει να κάνει για να αποδιώξει από πάνω του τον ζυγό υπό τον οποίο ζει;
Ο Παπανδρέου αποτελεί τον σύγχρονο   Εφιάλτη της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου