Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΙΣΣΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ!


 ΩΣ 6η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ (ΗΠΑ)

Η καλύτερη αθλήτρια στον Χολαργό, όχι μόνον ανάμεσα στις γυναίκες αλλά και μεταξύ των ανδρών, είναι η Μαρία Καλέντζη (φωτό). Η νεαρή, όμορφη αθλήτρια η οποία έλκει την καταγωγή της από την Κέρκυρα, θριάμβευσε πρόσφατα στον κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, τερματίζοντας την διαδρομή σε 3.09.06’’ !!!
Χαρακτηριστικό είναι ότι κατετάγη 6η ανάμεσα σε όλες τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες που έλαβαν μέρος στην κλασσική διαδρομή!
Η επίδοση της Μαρίας ήταν ομολογουμένως εκπληκτική, ειδικά αν ληφθούν υπόψη οι δύσκολες συνθήκες που επικράτησαν στον Μαραθώνιο (αφόρητη για την εποχή ζέστη,
που ξεπέρασε τους 20 βαθμούς). Πρέπει να υπογραμμιστεί ότι αυτή δεν είναι η καλύτερη επίδοση για την Μαρία Καλέντζη. Η νεαρή πρωταθλήτρια έχει ατομικό ρεκόρ 3.08.27’’ με το
οποίο έχει κατακτήσει την 6η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Οι Χολαργιώτες δεν θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη συντοπίτισσά τους στον Δρόμο Βουνού (5 Φεβρουαρίου), γιατί η εξαιρετική επιτυχία της στον Μαραθώνιο της Αθήνας, της χάρισε από τον ΣΕΓΑΣ την συμμετοχή της στον Μαραθώνιο του Τέξας που διεξάγεται μεθαύριο Κυριακή στο Χιούστον. Ήδη η Μαρία Καλέντζη βρίσκεται στην Αμερική και ελπίζουμε να καταφέρει το καλύτερο.

1 σχόλιο: