Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ: "ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΙΔΙΟΥ ΣΤ' ΑΝΑΠΛΙ"


Ο Βύρωνας Πολύδωρας,  με αφορμή την παραπομπή του από την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο C41 προέβη σε δήλωση κατά την διάρκεια της κοπής πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου "Ο Υμηττός", σήμερα το πρωί. 
"Με έχουν ετοιμάσει για τα μπουντρούμια του Παλαμιδιού στ' Ανάπλι"  είπε ο Βύρωνας Πολύδωρας, ξεγυμνώνοντας την αθλιότητα του σάπιου πολιτικού συστήματος  το οποίο βρίσκει εξιλαστήρια θύματα, προκειμένου να κουκουλώσει τα σκάνδαλα και να καλύψει τους πραγματικούς ενόχους.  Η δήλωση του πρώην Υπουργού που παραπέμπει σημειολογικά στην καταδίκη και φυλάκιση του ήρωα Κολοκοτρώνη στις φυλακές-μπουντρούμια του Ναυπλίου, θέλει να τονίσει ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και θέλει ανθρώπους έντιμους και ηθικούς να τους σπιλώνει και να τους στέλνει στην..."κρεμάλα"!
Ο Βύρων Πολύδωρας απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, είπε:

"Το αν καταχράστηκα δημόσιο χρήμα ή αν επωφελήθηκα προσωπικά από αυτό, το ξέρει η ψυχή σας". Πολλά χειροκροτήματα συνόδευσαν τις δηλώσεις του πρώην Υπουργού, ενώ ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού παίρνοντας τον λόγο, τόνισε: "Όχι, η ιστορία δεν θα επαναληφθεί στην περίπτωση του συμπολίτη μας, άμεμπτου ηθικά, Βύρωνα Πολύδωρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου